Odmah cu da priznam, u srednjoj i nisam bas bio neka faca. Cak sta vise bio sam streber, klasicni streber. Sada kada se osvrnem na taj period svog zivota, shvatam da me je pola skole zajebavalo, a pola sazaljevalo. Mada, tacno je bio sam slepac, nosio sam naocare i mustace, nisam izlazio u grad, nisam isao na zurke, u kafane, diskoteke, na splavove, svuda gde su moji vrsnjaci bili, ma ne , ja sam bio „pametniji“ od njih to nije bio moj nivo. Boze, kako sam bio glup. Zensku nisam imao, a seks sam samo mogao da sanjam. Srecom sve je to trajalo do cetvrte godine a onda se desio veliki bum, prosvetljenj, nazovite to kako god hocete, u glavnom tada sam progledao. Maturska ekskurzija, pa da. Destinacija severna Italija – devet dana. Alkohol, seks, lake droge… To je zivot. Mada to tada jos uvek nisam znao. Kao sto rekoh, pola skole me je izbegavalo, mada nisam ruzan, samo u to vreme nisam isticao svoje atribute. Diskoteka je bila u samom hotelu, mada ih nisam nesto narocito voleo,u ovu sam ipak otisao. I dve najlepse devojke iz mog odeljenja su bile tamo, bile su to Janja i Mirka. U Janju sam bio potajno zaljubljen, iako to nikom priznao nebi. Iako smo cetiri godine bili isto odeljenje, one jedva da su mi se javljale u skoli, a kamoli na ulici.
Obe su bile pijane, ali Janja pogotovo. Prisla mi je zgrabila me za ruku i rekla vodime negde da povracam. Ne znajuci kud cu i sta cu, skroz na skroz zbunjen, povedoh je u moju sobu. I Mirka je krenula sa nama. Otkljucavam vrata svoje sobe, uvodim Janju i vodim je pravo u wc. Hvatam je jednom rukom za glavu, a drugom za stomak i drzim je tako nagnutu nad wc soljom. Nasa tela su se spojila,osetio sam njenu guzu na svojoj kiti,osetio sam vrelinu njene picke, tako sam se napalio.
Neverovatan prizor, drzim svoju voljenu tako pribijenu uz sebe, nesto je u meni proradilo, ne znam sta, ali nesto, jednostavno nesto, spustam ruku sa njenog cela i hvatam je za sise. Uh, tako su dobre cvrste, tako nesto nikada nisam osetio u zivotu, spustam ruku nize, zavlacim joj ruku u gacice, uh njena divna pickica, mmm, tako dobra,mala vlazna,topla,uhhh…. Kazem da se nesto u meni tada probudilo, odlucio sam da idem do kraja. Izveo sam je iz wc-ea. Mirka je vec zaspala na krevetu, spustam Janju pored Mirke. Idem do kraja to je to sad ili nikad. Skidam Janju skidam je skroz, haljinicu, gacice, carapice, uskoro se predamnom nasla potpuno gola. Iz brusa joj je ispalo nesto. Sta je ovo? Kondom.Mala kuckica. Navlacim kondom na nabreklu kitu i nabijam joj do korena. Odmah sam svrsio. Skidam kondom i bacam ga. Odlazim do wc-ea da operem kitu. Ona se opet strasno dize, sad cu vas pokarati obe, mislim u sebi. Skidam i Mirku. Ona se budi, nabadam je zestoko, pokusava da se otme, ali suvise je pijana da bi ista uradila. Hvatam je za ruke i nabijam i dalje. Tako lako ulazi, tako joj je dobro razradjena. Sise se talasaju gore dole. Neverovatan prizor. Prelazim na moju skrivenu ljubav Janju, pripremam joj cmar, prstima ga prvo malo razradim, a potom ga probadam kitom, tako je dobar i topao, kakav osecaj. Vadim kitu iz njenog cmara. Nabijam joj ga u usta i obilno svrsavam. Janja mumla nesto pijanim ustima punim moje sperme. Lezem izmedju njih i polako tonem u san. Ujutru kad sam se probudio, nije bilo ni Janje ni Mirke, samo tragovi moje sperme po jastuku. Zivot mi se od tada jako promenio, stavio sam sociva, obrijao mustace, skinuo protezu i bio najveci svaler na faksu.

Sexi sestrica
Ujna i seka

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience