Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Ema – prodavačica ljubavi

Bilo je to još jedno fino ugodno predvečerje, koje sam provodio igrajući tenis sa svojim najboljim prijateljem Markom. Međutim, umjesto na tenis ja sam svoju pažnju usmjerio na dvije mlađe djevojke koje su igrale na susjednom terenu. Jedna od njih je ispod bijele minice nosila tangice, tako da sam voajerski čekao kad ću uspjeti ugledati njenu lijepo oblikovanu guzu. “Uh da mi je zabit svog malca u tu guzu” pomislio sam, kad me odjednom iz transa izbacila loptica koja me pogodila u glavu. Ubrzo mi je prišao Marko i sa smješkom rekao – Dosta je bilo za danas, vidim da bi se ti rađe bavio nekim drugim sportom.

– Nemoj mi ništa govoriti, ako nešto ne pojebem poludit ću – odgovorio sam mu. Imao sam 38 godina, ženu i dvoje djece. U braku sam bio 10 godina i nikad nisam imao aferu, ali zadnjih mjeseci sam upao u neku krizu. Jednostavno sam se izgubio u monotoniji života i hitno sam trebao neki dokaz da sam živ. Bio sam tako uspaljen da sam ličio na psa bačenog među tople ženke. Vruću atmosferu u mojim gaćama je još više raspaljivala Sanja, kolegica s posla, koja me oblijetala i gurala mi svoje sise pod nos.

– Ni u ludilu ne pomišljaj o vezi sa Sanjom – rekao je Marko, kao da mi čita misli.
– To će ti uništiti brak i na kraju nećeš imati ni ženu ni ljubavnicu.
Bile su to riječi čovjeka koji je imao iskustva u tim stvarima.
– Poslušaj me – nastavio je – ima jedna mala koja će te smiriti. Za 500 eura ćeš dobiti sve što zaželiš, nećeš zbrkati svoje osjećaje ni brak. Vuk sit, a ovce na broju. Evo ti njena podsjetnica
– Ne hvala – odgovorio sam. – Nikad nisam plaćao za seks pa neću ni sad. I to 500 eura, nije baš ni jeftino.
– Vjeruj mi, mala je grom – odgovori Marko i gurne mi podsjetnicu u džep na majici.
Iako sam mislio da se neću pokolebati, svakog dana sam sve više razmišljao o Markovom prijedlogu, drkajući svog macana i zamišljajući susret s mladom prodavačicom ljubavi. Sudbina se pobrinila da dobijem i priliku provesti svoja maštanja u djelo, pošto mi je žena sa djecom otišla sedmicu dana kod roditelja na more. Vrtio sam podsjetnicu u svojim rukama, i na kraju sam ipak odlučio zavrtiti broj. S druge strane mi se javio ugodan glas mlade djevojke

– Dobar dan, Ema pri telefonu, izvolite.
U jednom trenu sam se ustrtario i malo je falilo da prekinem liniju. Moja nešto duža šutnja, je odmah bila shvaćena
– Nemojte se bojati, recite, željni ste malo uzbuđenja?
– Pa, da – odgovorio sam sramežljivo.
Ubrzo sam se opustio, te smo nastavili ugodan razgovor. Ema nije bila klasična prostitutka, bila je to djevojka ispod 25 godina, studentica koja je preko vikenda zarađivala za život. Nju se nije moglo dobiti na sat, dva, nego samo za cijeli vikend. Cijena od 500 eura za jebačinu od petka navečer do nedjelje ujutro, više se i nije činila tako visoka. Dapače. Od našeg razgovora sam se tako uzbudio da sam ga poslije dobro istresao prolivši pozamašnu količinu sperme. Dok sam svršavao na pamet mi je pala jedna pjesma “Kad će taj petak…”

Ipak, stigao je i taj dan. Sredio sam stan, otuširao se i nestrpljivo čekao njezin dolazak. Na zvuk zvona skočio sam kao pantera. Ispred mene je stajala prekrasna djevojka, manekenske figure, nešto kao djevojke naših nogometaša, koje mi smrtnici možemo samo sanjati. Vidilo se odmah na njoj da vodi brigu o svom prekrasnom tijelu. Duga, smeđa kosa je padala po njenom topiću, koji jedva da je spriječavao njene velike grudi da izlete pred mene. Sjeli smo na kauč te sam je ponudio pićem. Dok smo tako pijuckali i upoznavali se, u jednom trenu je stavila ruku na moja koljena i rekla:

– Večeras želim da zaboraviš sve svoje probleme, pusti me da budem tvoja božica. Želim da me voliš i da me ljubiš kao što ću ja tebe voljeti i ljubiti. Želim da naša tijela naprave kovitlac strasti, tornado žudnje…

Mrmljajući i dalje, nagnula se put mene i počela mi ljubiti vrat dok je njena ruka klizila niz bedra, prema mojoj tvrdoj batini. Masirala mi ga je preko hlača, dok sam ja skidao njen topić. Imala je predivne grudi, te sam ih hlapljivo lizao i mijesio. Zatim se ustala, i pomalo, erotično skinula minicu. Ostala je samo u tangicama i svilenim čarapama te je plesala ispred mene, izvijajući i rastežući svoje tijelo. Njeno cijelo tijelo je bilo preplanulo, uključujući čvrste grudi i nabrijanu guzu. Prišla mi je, strgnuvši mi košulju, te me ljubila po dlakavim prsima. Svojim jezikom se pomalo spuštala niz trbuh, dajući mi do znanja što je naumila. To me jako uzbuđivalo, te sam joj stenjanjem davao do znanja da je na pravom putu. Klekla je na pod između mojih raširenih nogu, te me je skinula do gola. Nježnim pokretima ruke mi je navlačila kurac, koji je bio nabrekao kao valjda nikad do sad. Dok mi ga je tako drkala gledala ga je sa željom u očima.

– Imaš predivan kurac – šapnula je, te spustila glavu i jezikom mi počela draškati jaja.

Kad ih je dobro izlizala, prešla je jezikom od jaja sve do glavića, a zatim ga cijelog strpala u usta. Pušila ga je kao luda, uvlačeći ga skoro do jaja, dok sam ja bio van sebe od užitka.
– To, to! – stenjao sam, dok mi je kurac nestajao u njenim ustima.

Bio je to prekrasan pogled za moje oči. Uvijek sam volio gledati kako mi ga ženska puši, a pogled na tangicu, koja je bila usječena u njenu guzu, još više me raspaljivao.
– Sviđa ti se kad ti ga pušim? – upitala me.
– Mmm – odgovorio sam, jer nisam bio dovoljno priseban da kažem išta složenije.
– Drago mi je da ti paše, ali sad je vrijeme da i moja mačkica dobije nešto – rekla je bacivši se pored mene.

Skinuo sam joj gaćice. Imala je turbo pičku, s mekanim pahuljastim smeđim dlačicama. Opkoračila me, te je picom milovala moj tvrdi kurac. S dlačicama me škakljala tako da su mi trnci prolazili cijelim tijelom. Kad je odlučila da je bilo dosta igre uzela je mog macana u ruku te ga je namjestila pred ulaz u njenu spilju. Laganim pokretima se nabijala na kurac, ali puštajući ga samo nekoliko centimetara u svoju vlažnu pičkicu. Kad ga je dobro namočila svojim sokovima, snažno se nasadila do jaja.

– Jooj, kako dobar kurac imaš! – ponavljala je, dok se divlje nabadala na moju batinu.

Vrtila je glavom, stenjala, a sise su joj poskakivale dok joj je moj kurac razdirao utrobu. Dok se tako nabadala, stiskao sam je za sise i ljubio u usta, te sam osjećao kako bi zinula kad bi se malo jače nabila.
– Jebi me snažno, ooooh! Daj mi ga, daaaj !!! – dahtala je, jašući na mom vrancu.
Nisam mogao više izdržati, bilo je to previše uzbuđenja za mene, te sam ubrzo cijeli u grču svršio.
– To malena, to, aaah, aaaaaah!!! – stenjao sam, dok su valovi sladostrašća prolazili mojim tijelom.
– Tako je mali moj, želim da uživaš – rekla je, dok su zadnji mlazovi sperme punili njenu pohotnu pičku.
Nije mi dala ni minute odmora, odmah mi ga je strpala u usta, pokušavši polizati što više sperme, kao da se radi o sladoledu. Ona je stvarno voljela svoj posao. Davala je sve od sebe te sam skoro zaboravio da je ona plaćena za to. Ubrzo sam došao svijesti te sam je okrenuo zabivši joj ga s guza. Prašio sam je dobro i osjećao sam se kao nekad, dok sam išao na fakultet, kad bih dovodio djevojke dok roditelja nije bilo kući. Dok sam uživao u toplini njene utrobe, naslonio sam se na njena leđa, ljubeći je po ramenima i stiskajući njene velike sise sa ukrućenim bradavicama.

– Ah, kako volim tvoj tvrdi kurac u svojoj pički – još me više raspaljivala stenjući i ritajući se kao ždrijebica.
Mala je znala što radi. Osim što je bila odlična jebačica, uvijek je znala što reći da me još više raspali. Nije ni čudno, kad studira psihologiju, što sam, naime, poslije saznao. Možete misliti, kurva i psiholog, ta zna što muškarac želi. Pridigao sam se te sam je uhvatio za struk, diktiravši ubojiti tempo kao kad galija ide u napad.

– To, razguzi me, aaaah!!! – vriskala je dok sam joj zadavao posljednje udarce.

Svršavala je dugo i glasno. Izvadio sam kurac iz njene ustreptale pice te sam joj izdrkao po guzi. Fino sam joj razmazao spermu po tijelu. Oboje smo brzo utonili u san.
Sutradan, kad smo se ustali, otišao sam do dućana po neke potrepštine, a ona je otišla sa sebe sprati dokaze sinoćnje jebačine. Imao sam osjećaj kao da smo dvoje zaljubljenih. Kad sam se vratio, malo je nedostajalo da je ne zovnem
– Draga gdje si?

Našao sam je u kupaoni. Sjedila je kraj kade, sva sjajna od neke kreme kojom se mazala. Mažući se po cijelom tijelu nije zaboravljala dirati ni svoju mačkicu. Dok je vibrirala prstima po svom klitorisu gledala me sa žudnjom.
– Što čekaš, izvadi ga.

Nije mi trebala dvaput reći, izvadio sam ga i počeo drkati. Tako smo se jedno vrijeme gledali i masturbirali. Kasnije sam ga prinio njenim

ustima. Lagano je lizala nabrekli glavić, cijelog ga namočivši. Lickala ga je i grickala dok sam se ja trzao od užitka.
– Mmm, što volim pušiti tvoj debeli kurac – tepala mi je dok ga je masirala rukom.

Zatim ga je progutala, snažno ga usisavajući i mrmoljeći od užitka. Uvijek sam volio djevojke koje su bučne pri seksu, pa me je njeno stenjanje brzo dovelo do vrhunca. Rukom sam joj diktirao tempo, a ona ga je samo gutala i gutala. Ispraznio sam svoj teret u njena jebačka usta stenjući.

– Puši ga Ema, to mala, ah…
Nakon što sam joj napunio usta spermom, lagano se pridigla tražeći moje usne. Jezikom ljepljivim od sperme mazala mi je usne, a zatim me snažno zažvalila. Sperma je curila na sve strane. Osjetiti svoju spermu u ustima bio je neobičan, ali veoma uzbuđujući osjećaj. Sav ljepljiv navalio sam lizati njenu pičkicu, mažući je svojim sjemenom. Kad sam je dobro napalio ušli smo pod tuš te sam joj lizao macu dok su mlazovi vode padali na naša užarena tijela.

– Ajme, gori mi, liži mi, liži! – glasala se, šireći svoje noge.
Ubrzo je svršila te smo onako ogladnjeli potrčali put frižidera.
To popodne, dok smo se zagrljeni malo odmarali, upitala me:
– Koja ti je najveća neostvarena erotska fantazija?
– Pa, da razmislim – rekao sam, iako se tu nije imalo što misliti. – Nikad nisam bio s dvije žene istovremeno – priznao sam ono o čemu sanjam svoj cijeli život.

Nasmiješila se i rekla:
– Pa, ako si zainteresiran, ima jedna moja prijateljica…
Nije me trebalo puno nagovarati, pružio sam joj telefon te je Ema dogovorila da nam se večeras pridruži i njena prijateljica. Pala je već noć kad je stigla Irma, plavuša ništa lošijeg izgleda od Eme. Otišao sam dovršiti večeru, a kad sam se vratio imao sam što vidjeti. Strastveno su se ljubile, mješajući jedna drugoj sise. Sakrio sam se iza vrata, ne želeći prekinuti njihovu uzbudljivu igru. Ubrzo su se skroz razodjenule, dirajući jedna drugoj picu. Irma je odjednom zajašila Emu, stavivši joj pičku pred usta. Ema nije oklijevala, odmah je svojim vragolastim jezikom počela lizati sokove koji su se cijedili iz Irmine pizde. Ne želivši ostati dužna., Irma joj je uzvratila istom mjerom. U životu nisam vidio ništa uzbudljivije, nego dvije žene u pozi 69, kako si pomamno ližu mačkice. A, još spoznaja da ih mogu imati obje, tjerala me da bjesomučno drkam. Više nisam mogao izdržati biti tako van zbivanja, pa sam im se odlučio pridružiti.

– Vidim, vama je zabavno i bez mene – rekao sam tiho, probivši led.
– Uh, stižeš u pravom trenutku, baš mi treba nešto tvrdo u utrobi – rekla je Irma, guze isturene prema meni, dok joj je Ema lizala pičkicu i gurala prst u šupak.
Prinio sam svoju batinu Eminim ustima, da mi ga malo navlaži pred bitku.
– Gdje ga želiš? – upitao sam Irmu, jer i njena pica i šupčić činili su se kao zanimljiva rješenja.
– Šaraj – odgovorila je, smijući se.
Smjestio sam joj ga prvo u zahuktalu pičku nabijajući se do jaja.
– To, jebaču, to! – vrištala je Irma.

Moj užitak je pojačavala Ema, koja mi je lizala jaja dok sam klizio između Irminih usmina. Nisam mogao vjerovati da su mi se snovi ostvarili. “Hvala ti Marko” – pomislio sam, gurajući batinu u Irminu posve obrijanu spilju. Kad sam se izguštao pičke, malo sam je lupao batinom po guzi kao šibom.

– Kazni me, bila sam zločesta – vikala je Irma, koja je očito voljela puno govoriti. – Hajde, pokaži mi što znaš – izazivala me svojim jebozovnim glasićem, izvijajući svoje pohotno tijelo.
Gurnuo sam joj ga u šupak svom silinom, bjesomučno se nabijavši do jaja, dok joj je Ema gurala prste u mačkicu.
– Aaaaah, što volim kad boli – kriknula je, zarivši glavu među Emine noge.
– Evo ti ga na, kurvice – vikao sam, raspamećen od silnog užitka. –
– To, razguzi me, jebi me u zločestu guzu, ahh,aaaaaah!!! – jecala je dok se tresla od dugog orgazma.
Istovremeno s njom svršila je i Ema, očito fascinirana pogledom na moju batinu kako razvaljuje Irminu guzu. Bila je to kakofonija stenjanja, najljepša muzika za moje uši. Irma se još trzala, te sam osjetio svaki grč njenog tijela na svom vrućem kurcu, kojeg je stiskala igra njezinih mišića. Izvadio sam ga iz njene razjebane guze, stavivši joj ga pred usta.

– Puši mi ga – rekao sam, traživši povratnu uslugu.
Još omamljena od svršavanja počela ga je gutati, mrmljajući:
– Mmm, što volim pušit’ kurac koji ima okus po mojim sokovima.
Njeno mrmljanje se stapalo s mljackanjem i srkanjem, dok mi ga je fino obrađivala.

– Smijem li se pridružiti – upitala je Ema, navalivši na moja jaja.
– Sviđa ti se da kad ti ga puše dvije mlade, narajcane kurvice, ha? – konstatirala je pitanjem Ema, dok su njihovi jezici vrludali po mom užarenom kurcu.
Tako su se izmjenjivale ližući i pušeći mi kurac, kad sam odjednom eksplodirao.
– To, pušite ga mačkice, to, to, aaah!!!

Sperma je letjela na sve strane, po njihovim licima, sisama, ustima… Bilo je to nešto najluđe u mom životu. Irma nas je ubrzo napustila, a ja i Ema smo se mazili još dugo u noć.
Sutra ujutro sam se lagano budio iz sna s nekim osjećajem ugode. Trebalo mi je par minuta da dođem k sebi, a onda sam shvatio što se dešava. Ema mi ga je počela pušiti dok sam još spavao, tako da je to bilo najljepše buđenje u mom životu.
– Dobro jutro, jebaču – pozdravila me s osmijehom, hvatajući zrak prije nego što mi ga je opet progutala, sisajući iz njega zadnje atome snage.

Dok ga je gutala gledala me prodorno svojim velikim, zelenim očima i to je slika koju nikad neću zaboraviti.
– Mmm, kako ti ga volim pušit, mmm – šaptala je, dok je jezikom obrađivala moj glavić.
Dok sam svršavao činilo mi se da su to zadnje kapi sperme koje postoje u mom tijelu.
– Hvala, ovo mi još nitko nikad nije napravio – rekao sam još onako polupospan.
Na brzinu se obukla, poljubila me u obraz šapnuvši mi:
– Mmm, blago se tvojoj ženi – dok je rukom milovala ono što je ostalo od mog ponosa.

Nasmješila se i otišla. Bila je to čudna djevojka, djevojka koja je spojila svoje osobne porive i užitke s poslom. A znate da se najbolje radi kad se radi s ljubavlju. Ponovo sam se osjetio jakim i mladim te se i moj odnos sa ženom uvelike popravio. Ovakvo iskustvo čovjeka smiri barem koju godinu. Iako sam često maštao o njoj nisam je nikad više vidio, jer sam znao da je drugi put ne bih mogao pustiti da ode. A Ema, ona nije za kavez, ona je ptica kojoj je sudbina da leti i povremeno sleti na nečiji prozor ili točnije rečeno kurac. Ali tko zna, posjetnicu nisam bacio, možda opet sleti kod mene, na dvadesetu obljetnicu braka.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile