Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sve od dana kad sam prvi put vodio ljubav, a što mi se dogodilo relativno rano, negdje u sedamnaestoj, maštam o seksu sa starijom damom, ženom bar godina moje mame, dakle u kasnim četrdesetim. Ni sam ne znam kakva je to fikcija i odkle se rodila, no sama pomisao na odnos sa ženom koja više nije u cvijetu mladosti izaziva kod mene snažno seksualno uzbuđenje, pa kada se samozadovoljavam uglavnom to činim na „ovu temu“.

Žena mojih snova obično je viša medicinska sestra, dakle ona nadređena mlađim sestrama i prva suradnica liječnika, zanimanja koje ću i ja jednog dana s užitkom obavljati. Zamišljam nas u noćnoj smjeni, same u liječničkoj kancelariji , u kojoj ona predano isisava moj doktorski kurac. Usne joj se stežu oko glavića moje sprave, oblizuju ga, grickaju, sline po njemu. Vrlo brzo nakon što se upustimo u tu noćnu aktivnost slina joj se pomiješa sa žestokim mlazovima moje vruće sperme, koju čini mi se minutama uštrcavam u njezina pohotna usta.

Nakon što se odmorim viša medicinska sestra nastavlja mi ljubiti kurac, a zatim ga stavlja u procijep svojih bujnih, već prilično obješenih sisa, i počinje njima prevlačiti po mom spolovilu. Kad mi se sprava digne do svojih krajnjih granica, a one su na sreću više nego impozantne, glavić zahvaćaju i njezine usne, jednako kao i jezik kojim ga strastveno lizucka. U tim trenucima u priču se ponekad uključuje mlada, buduća medicinska sestra, jedva punoljetna djevojka na praksi, koja odostraga zadiže haljinu svoje šefice i počinje ju pohotno lizati po klitorisu i debelim usminama. Mala to tako žestoko radi da njezina šefica svršava gotovo u trenutku, i u tim trenucima ekstaze moja joj kita više nije važna kao prije. Ali tu je na sreću djevojka koje se hvata mog željnog penisa i sisajući ga dovodi me do vrhunca.

Moja mašta uobičejeno završava scenom u kojoj starija sestra strastveno jaši na mom kurcu, dok nas mladja kolegica pokušava jezikom dohvatiti u intimnim predjelima. Snažno još jednom štrcam, sada duboko u vaginu moje ljubavnice, a mlada sestra se u tim trenucima sama dovodi do orgazma, snažno se masturbirajuci. Nadam se da će mi se jednom, kad za koju godinu postanem ugledni liječnik, moji najsmjeliji erotski snovi ostvariti na najljepši mogući način.

Damjan, 24 godine, student
Iva, 19 godina, studentica