Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Emil, 21 godina, student

Sve od dana kad sam prvi put vodio ljubav, a što mi se dogodilo relativno rano, negdje u sedamnaestoj, maštam o seksu sa starijom damom, ženom bar godina moje mame, dakle u kasnim četrdesetim. Ni sam ne znam kakva je to fikcija i odkle se rodila, no sama pomisao na odnos sa ženom koja više nije u cvijetu mladosti izaziva kod mene snažno seksualno uzbuđenje, pa kada se samozadovoljavam uglavnom to činim na “ovu temu”.

Žena mojih snova obično je viša medicinska sestra, dakle ona nadređena mlađim sestrama i prva suradnica liječnika, zanimanja koje ću i ja jednog dana s užitkom obavljati. Zamišljam nas u noćnoj smjeni, same u liječničkoj kancelariji , u kojoj ona predano isisava moj doktorski kurac. Usne joj se stežu oko glavića moje sprave, oblizuju ga, grickaju, sline po njemu. Vrlo brzo nakon što se upustimo u tu noćnu aktivnost slina joj se pomiješa sa žestokim mlazovima moje vruće sperme, koju čini mi se minutama uštrcavam u njezina pohotna usta.

Nakon što se odmorim viša medicinska sestra nastavlja mi ljubiti kurac, a zatim ga stavlja u procijep svojih bujnih, već prilično obješenih sisa, i počinje njima prevlačiti po mom spolovilu. Kad mi se sprava digne do svojih krajnjih granica, a one su na sreću više nego impozantne, glavić zahvaćaju i njezine usne, jednako kao i jezik kojim ga strastveno lizucka. U tim trenucima u priču se ponekad uključuje mlada, buduća medicinska sestra, jedva punoljetna djevojka na praksi, koja odostraga zadiže haljinu svoje šefice i počinje ju pohotno lizati po klitorisu i debelim usminama. Mala to tako žestoko radi da njezina šefica svršava gotovo u trenutku, i u tim trenucima ekstaze moja joj kita više nije važna kao prije. Ali tu je na sreću djevojka koje se hvata mog željnog penisa i sisajući ga dovodi me do vrhunca.

Moja mašta uobičejeno završava scenom u kojoj starija sestra strastveno jaši na mom kurcu, dok nas mladja kolegica pokušava jezikom dohvatiti u intimnim predjelima. Snažno još jednom štrcam, sada duboko u vaginu moje ljubavnice, a mlada sestra se u tim trenucima sama dovodi do orgazma, snažno se masturbirajuci. Nadam se da će mi se jednom, kad za koju godinu postanem ugledni liječnik, moji najsmjeliji erotski snovi ostvariti na najljepši mogući način.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile