Драга Т., не могу а да ти не кажем да сам после читања твога писма морао да онанишем. Ти ме стварно палиш – и у писмима и преко телефона. Кад год ми се пимпаћ укрути, ја замишљам да га ти узимаш у руке, у уста, у пицу или у гузу. Пошто ми је твоје писмо увек у ташни – као и слике, а и нека ранија писма -, ја, и док сам на послу, бацим понекад поглед на нешто од онога што је у вези са тобом, а после тога трчим у купатило, тј, у WC, узимам свој уд у руке и замишљам да смо заједно, односно сањарим о томе шта бисмо све радили кад бисмо били једно поред другог.
Драго ми је што жарко желиш да примиш моју алатку у своју топлу пичкицу, она и заслужује да буде испуњена мојом мушкошћу. Још драже ми је то што си спремна да подметнеш и своју гузу, своје слатко дупенце. Ја бих радо своје копље завукао у тај чаробни отвор, а надам се да би стварно њиштала као кобила. Уживао бих изистински у томе, ма какви, распаметио бих се. Радујем се због тога што ми дозвољаваш (и што желиш) да те љубим свуда, баш свуда, да ниједан део твога тела не остане недодирнут мојим уснама.
Морам искрено да признам како силно желим да ти полижем пицу, да осетим мед који се из ње излива, да се опијем од његовог укуса. Срећан сам због тога што би ти, како си изјавила, волела да чак и пишким у твоју слатку (и златну) рибицу, али морам да ти кажем да желим и ја да, макар мало, осетим млаз твоје пишаћке по свом телу; ако не можеш дуго, барем ми приушти кратак штрцај, мало освежење. А ја бих волео да посматрам и како се ти потпуно олакшаваш – другим речима, желео бих те поред себе намирену, изљубљену, измиловану, полизану, олакшану… Волео бих и да свој језик завучем у твоју гузу, а ако ти то, којим случајем ствара тегобе и нелагоду, допусти ми да макар приљубим усне уз ту дражесну рупицу, мириснију од сваког цвета, укуснију од било ког слаткиша.
Најдража моја, ја признајем да ме омамљују мириси које употребљаваш да би се што боље спремила за вођење љубави са мном (у мислима или у стварности, свеједно), али, исто тако, хоћу да знаш да ме привлачиш (и надражујеш) и својим аутентичним (природним) мирисима. Волим мирис твоје пичке (чак и онда кад у њој има трагова сперме, пишаћке, сокове које сâма лучи, менструалне крви); волим и мирис твоје гузе; уосталом, зар се женке животиња перу и бришу, па мужјаци за њима трче као махнити.
Мислим да су наша тела велика чуда и да је немогуће сагледати шта смо све у стању са њима да радимо (једно другом, наравно). Мене је, рецимо, поред осталог напалило и то што си у писму поменула да би ми дала да ти сисам прсте на ногицама; ја бих у томе истински уживао, а мислим да би и теби било лепо. Или: сећам се једног детаља нашег дружења (у А.) – у једном тренутку смо се додирнули голим гузама и морам ти рећи да ми је тада било тако лепо и да ћу то вечно памтити. Кад смо већ код поменутог дружења, могу ти казати да ми се посебно урезало у памћење оно кад си ме, на клупи у парку, питала да ли ми се свиђају твоје сикице, а потом ми рекла отприлике ово: “Па, додирни их слободно! Можеш касније и да свршиш по њима!”
Опрости, мило моје, што сам одмах почео са овом темом, али нисам могао другачије. Такође, ко зна како је све ово што сам досад написао у стилском погледу испало, али нисам могао да се контролишем – писао сам у узбуђењу; исто тако, треба да знаш да ни издалека нисам рекао све што је требало да кажем, и што сам у себи смишљао да напишем пре него што сам започео писмо (и то од тренутка кад сам твоје прочитао први пут).
Ти, разуме се, знаш да ме не привлачиш само као “сексуална партнерка”, већ то чиниш целокупном својом личношћу. Кад год смо заједно, ми не можемо а да се све време не додирујемо, мазимо, итд., али исто тако користимо то време и за разговоре који нам, такође, много значе. Уосталом, од разговора је све и почело.
Кад ово моје писмо добијеш, ти ми јави. Горећу од нестрпљења да сазнам какав ће утисак оставити на тебе кад се буде нашло у твојим ручицама. Много, много те љубим и волим! Пуно те поздрављам и желим да те видим и да те додирнем. Отпиши ми чим будеш могла. Волео бих да ми до детаља прикажеш један свој оргазам, који си доживела замишљајући мене поред себе.
Иначе, морам да ти кажем да ми је драго што отворено причаш и о својим везама са другим мушкарцима. Помало сам и љубоморан, али и нисам, јер сам заљубљен у тебе, а признајем и да ме то поприлично пали. А ја верујем да ћу увек бити главни у твом животу (и емотивном, и духовном, и сексуалном). Такође, оно што је у свему томе најпозитивније, јесте да се ја мало-помало потпуно уверавам у твоју искреност, односно, схватам да ти не покушаваш ништа да кријеш од мене.
Дакле, и убудуће, пиши о свему што ти се догађа, па и о оном најинтимнијем. Пиши ми и о односима између тебе и твога мужа, јер ја морам да знам како ти је: да ли си бар колико-толико добро. Ако ти је макар понекад лепо, та срећа (боље да кажем: задовољство) пренеће се и на мене, јер те (знам да знаш, али понављам) волим! А сигуран сам да у току сексуалног чина, најчешће, замишљаш мене.

Autor: БАНЕ

Spa u Nemackoj
Tatjana