Dugo vremena promatrala sam fotku na kojoj Miro briše lice mojim kožnim tangicama, onako gol, s napetim kurcem. Uh, sva sam protrnula. Pograbila sam mobitel i nazvala ga. Njegov je seksualni nagon uistinu poseban. Nezasitno me je znao jebati po cijele dane i noći, i uvijek bi me uspio dobrano preplašiti visoko uzdignutim kurcem, a imala sam se i čega bojati, jer mi je uvijek razvaljivao pičku do krajnjih granica tako da sam često imala velikih problema s hodanjem. Za njega sam morala oblačiti izazovno rublje jer je bio neopisivo nabrijan na kožu i lateks. Zanimale su ga i moje čvrste sise, koje bih za njega posebno pospremala u uzani grudnjak.

Kratko smo pričali i složili se da se vidimo za dvadesetak minuta. Na vratima sam ga dočekala odjevena onako kako je on to uvijek htio. Volio je crne kožne tangice, kožni grudnjak s otvorima za bradavice i sandalice s visokim potpeticama. Čim je ušao ostao je šokiran mojim izgledom. Za sobom je šutke zatvorio vrata. Podigao me svojim žilavim rukama te odnio i smjestio na okrugli stol u dnevnoj sobi. Otkopčao je šlic i izvadio nabujali kurac, te ga odmah usmjerio prema uskim petama mojih sandalica. Osjećala sam kako nježno klizi cijelom njihovom duljinom, sve do gole pete. Glavić mu je bio čvrst, vruć i ljepljiv od uzbuđenja. Uživao je neko vrijeme, šutke gnječeći kurac o usku potpeticu. Na trenutak bi se nabio na vršak petice, a potom opet klizio cijelom njihovom duljinom. Peticama sam mu, baš kao što smo to nekada radili, masirala nabrekloga princa, a on se podatno mazio, ostavljajući u svojemu prolazu za sobom sve veći i sve vlažniji trag.

Vršci mojih potpetica postajali su sve grublji prema tom podaniku, tražeći potpunu pokornost. Kleknuo je na pod pognute glave i pohlepnim jezikom lizao peticu. Uvukao je u usta jednako onako kao kad mu pušim kurčinu, a ja sam imala želju nabiti mu duboko u grlo. Gladno ju je gutao, milujući usput moje nožice. Beskrajno sam uživala u uprizorenju njegove strasti. Cijelo sam se to vrijeme sama igrala. Mazila sam očvrsle bradavice i igrala se rubom kožnih tangica, ispod kojih je na sve strane izvirivala moja sočna i podatna obrijana mačkica. Miro je neumorno prelazio preko mojih sandalica sve do trenutka kada ih je umazao ogromnom količinom sperme.

Tom me je svojom gestom jako razljutio, te sam mu odmah naredila da sve to počisti. Jezikom je razmazivao ljepljivu tekućinu uzduž mojih stopala, grickajući mi usput žarko nalakirane nokte. Kada je sve to dobro očistio, zadovoljno je klimnuo glavom. Moja je pičkica bila već dobrano namočena sokovima. Igrala sam se nabreklim stidnim usnama, sve se jače znojeći. Miro je legao na pod, a ja sam jedva dočekala trenutak kada ću ga zajahati i nataknuti se na njegov debeli i nabrekli klin.
– Još, daj mi ga jače…. Tooo, tooo… Jače!

Ni u jednom ga trenutku nisam molila da se zaustavi, a on me razbijao svojom silovitošću. Uživala sam kako pohotno stenje dok svom silinom prodire u dubinu moje pohotnice. Vrućina je preplavila moje tijelo, dok sam se grčevito tresla, istodobno osjećajući kako se on prazni duboko u meni.

Ivica, 23 godine, tehničar
Damjan, 24 godine, student