Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Erotski serijal Mojce P., 10. dio

Iznova upaljen motor zazvučao je drugačije, puno tiše – kao udomaćena zvijer. Kao da se na njemu osjetilo da smo se ljubili. Elegantna Učiteljeva ruka ukrašena zlatnom narukvicom počiva na mjenjaču dok se ponovno uključujemo na autocestu. Perverzna je. Vozimo se u prve krvave zrake zalaska sunca. Pored Učitelja gledam trčeći krajolik. Kameno polje s rijetkom travom i nepokretnim živičnim brinjem. Surovo i pripitomljeno istovremeno. Podsjeća me na njega. Šutim. Previranje u prsima je ugodno i opasno.

“Baby, you’re my delight…,” mil, crnački glas sa CD-a.

“Jesi li svijesna značenja svoje odluke, Sandra,” njegov je glas bio ozbiljan.

Bila sam svijesna već neko vrijeme, ali to me apsolutno niti malo nije smetalo. Iz svoje odluke ću izvući najviše što mogu. Slobodna sam.

“Znam. To nije više učenje nego varanje.”

“Istina je. Veseli me da znaš tako dobro potražiti suštinu. Seks je naprosto ozbiljan posao i ima više oblika. Jedan od njih je i varanje. Vrlo je odgovoran i ja osobno ga ne volim. Ipak te mogu podržati i primiti u svoj zagrljaj ako to želiš.”

“Mogu li vas za početak početi zvati imenom?”

“Apsolutno. I reci mi ti.”

“To neću, ali reći ću vam Ernest.”

I tvoj zagrljaj uopće neće biti siguran. Sada si moj ljubavnik. Ne znam hoću li te moći skrivati, moj suprug će prije ili kasnije saznati za tebe. Ali o tome ću razmišljati kasnije. Sada ću te iskoristiti za ono što se probudilo u meni. I ti si odgovoran. Mislila sam da sam potpuno normalna, čak dosadna. A sada vidim da to nije istina. Otvorio si me i voljela bih uzimati, željela bih piti sve što mi srce poželi. Ne želim više osjetiti nikakve spone. Putovala sam u dubinu duše i zašla sam predaleko na jug i predaleko na sjever. U onoj džungli si mi počeo sjeći gustiš još onda kada smo se prvi puta sreli. Sve ono suvišno granje koje je sakrivalo moj pogled, bacit ću preko ramena. Put je otvoren i osjećam se fantastično. Kada smo došli u ljetovalište pored mora, najprije me odveo na večeru.

“U ovom lokalu imaju prefinu hranu i ovdje imam dogovor s još nekoliko prijatelja. Svi su sportski ribiči kao ja i bave se lovom na veliku ribu. Ne znam da li znaš, ali ovdje je centar za lov na tune.”

Mljac, tuna! Obožavam je. I došli su i prijatelji: mojih godina, stariji i također mlađi, dva stranca… Njihove izjave, namijenjene meni inače pune komplimenata, a što da kažem – uopće nisam bila pribrana. Nikako si nisam mogla zamisliti da nekome od njih dajem svoje tijelo. Ljubazne oči i lijepa usta, a riječi tako dosadne. Radije sam se posvećivala uživanju uz ružičasto crveno meso svježe tune. Okus je bio tako grešno sladostrastan da mi je prožimao cijelo tijelo i u prsima mi je ugodno oduzimao dah. Ne znam što bi bilo da se i dalje nastavilo, osjećaji su već bili slični orgazmičkima. Moj ljubavnik me samo promatrao i cijelo mi se vrijeme smiješio. Bio je zadovoljan s mojim osjećajem za kvalitetno hranjenje. Tu i tamo me čak hranio s ponekim zbilja izuzetnim komadićem. I tada se doista nisam ustručavala izraziti užitak. I on je uživao. Sve zajedno bilo je gotovo slično spolnom odnosu.

Autor: Mojca P.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile