Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gola ženska prsa predamnom! Uau, što se zbiva? U tami je bljesnuo njen piercing. U bradavicama je imala dvije okrugle srebrne naušnice. Postalo mi je vruće. Nisam znala što da činim. Pogledala sam na plesni podij. Erotičko raspoloženje me već previše omamilo. I omama na plesno podiju je narasla. Vidjela sam dečka, koji si je u zagrljaju svoje plesačice svukao majicu. A smeđokosa me uhvatila ispod brade i okrenula me prema sebi.

Napetost u meni je rasla. Nisam još shvaćala te osjećaje, ali bili su snažni. Zapravo me nije toliko uzbuđivalo događanje u klubu, nego ona. Nikada još nisam dodirivala ženu. Najprije sam osjetila plašljiv i još nesiguran užitak. Jesam li lezbijka? Nikako. Samo ta žena! Da li je mene izabrala? Postalo me je ugodno strah i htjela sam da još nastavi. Zatim je prsima počela nježno proklizavati po mom licu, gore i dolje, gore i dolje…preko lica, očiju i naušnice su se perverzno kačile uz moje usne. Bilo je tako meko, tako vruće i božanski mirisno.

Zaboravila sam na sv i gubila se u njoj. Zatim je s elegantnim kretnjama primila naramenice mog topa i spustila mi iha. Poljubila mi je rame i počela se nježno ljuljati na mojim butinama. Još mi se više zavrtjelo. Spustila sam pogled i zaustavila ga na njenim golim smeđim butinama. Poželjela sam je, ali još uvijek se nisam usudila dotaknuti je. Nisam znala da li smijem. Zatim mi je sama položila roke na butine. Sada sam znala. Osjećaj hrabrosti još me više uzbudio. Polagano sam počela milovati glatku kožu sve više, a ona se počela trljati i s svojim međunožjem uz moje butine… Još se više stisnula uz mene. U naboru između dojki, gdje je čudesno mirisala, postala je malo znojna. Tamo sam joj jezikom obliznula uzdrhtalu put. Tada je i ona počela duboko disati. Postajale smo usklađene. S rukama sam klizila sve više. Osjećala sam da nas sa strane pali Ernestov pogled i to je još poduplalo moj užitak. Kada su mi se palci sreli u središtu, posve nježno sam ih pritisnula u nju. Tada se malo umirila. Pogledala sem je i rekla joj:

„Kiss me!“

Kada se sagnula do mojih usta, slap njene kose potpuno je zakrilio naša lica. Pod tom čudesnom zavjesom potpuno sam se opustila. I ja sam ju zagrlila i poljubile smo se. I, oh, kako smo se znale ljubiti, sve je bilo tako lepršavo, osvježavajuće, klizavo, sisajuće, kovitlavo, oblizujuće… Oh, Bože, nešto tako lijepo…nešto tako moje!….Stisnula sam butine zajedno, počelo me nositi…I opet me blesavac spustio natrag na zemlju:

„Hja, dečki, pa zbilja nemamo sreće – ili što?!“

Zaprepašteno smo ga pogledale. A Ernest je prišao k nama i rekao:

„Slatke ste, cure. Nemojte zamjeriti dečkima, malo im je neugodno. Dođite radije sa mnom…“

Pokupila sam grudnjak i dala joj ga. Ustale smo i pomogla sam joj da ga zakopča. Zatim smo ga slijedile preko plesnog podija do šanka.

„Oprostite još jednom, stvarno! Za Boga, kakva su to žalosna lica.“

Pogledale smo se i malo tugaljivo mi se osmjehnula. Ernest joj se predstavio, a zatim je predstavio i mene. Polagano i meko sam joj popravila pramen kose, koji sjoj se spustio na čelo. Samo sam je gledala. Mislim da sam je točno tada poželjela. Da, išla bih u krevet s njom. I moj ljubavnik je to osjetio.

„Nas dvoje ćemo sada ići. Hoćeš li možda s nama u hotel još na jedno piće?“

Kada je pristala, doslovce me presjeklo u pleksusu. Osjetila sam jasan i potpuno novi užitak. Samo moj. Govorila je nježno i bila je od malo riječi. To mi se još više sviđalo, priznajem da sam još mislila samo na seks. U auto smo sjele zajedno na stražnja sjedišta. Ernest je otvorio onaj griješni prozor na krovu i noćni zrak je pomilovao naša zagrijana lica. Zatim je još nešto govorio, ali uskoro ga više nisam slušala. Ljubila sam se s Majom.

Autor: Mojca P.

Erotski serijal Mojce P., 11. dio
Erotski serijal Mojce P., 13. dio

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience