Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Erotski serijal Mojce P., 13. dio

U zatamnjenoj sobi bilo je ugodno toplo. Malo sam se pobojala da u intimnosti prostora neću više znati nastaviti s igrom. Od nekuda se začula nježna glazba. I Maja se na svoj ljupki način pobrinula da se opet opustim. Svaku je priliku koristila za osmjeh i dodir u prolazu. Osjetila sam smirenost, koja mi je polagano ulazila u sve udove. Dok sam svlačila majicu, imala sam osjećaj da sam na velikoj vlastitoj pozornici što je sigurno i polagano savladavam sa svojim nastupom. Slobodna prsa su se zatresla i nježno uhvatila u toplo gnjezdo Majinih ruku. Bilo mi je dobro. Iako sam prvi puta radila te stvari, bila sam tako sigurna u sebe da ih znam. Očito mi se doista razvio seksus, kako je to nazvao Učitelj. Nisam ga mogla vidjeti u sobi, bile smo same, grlile smo se i naposljetku spojene pale u krevet.

Grlila sam ju, ali mi je ruke maknula iza glave. Prepustila sam joj se i kada mi je skidala suknju, zadovoljno sam se sjetila da nemam gaćice. Nakon onoga u autu, kad mi ih je ljubavnik uzeo, nisam ih više dobila natrag. Još uvijek mi s osmjehom nije dozvolila koristiti ruke. Umjesto toga me sama rastvorila. Moje otvoreno i vruće središte je bilo ustreptalo. Tražilo je zadovoljenje. Kada se zalizala u mene, moje je disanje postalo snažno. Njen jezik je ušao u mene sabrano, postao je krut i jasan. Kao da u mene ulazi mali, ali snažni penis. Oduzeo mi je svu kontrolu i već nakon nekoliko uboda sam mu se prepustila potpuno. Slasno sam zajecala i ruke ukopala u njenu kosu. Bilo mi je neugodno što sam joj tako brzo pokazala svoju istinu. Da li sam doista toliko potrebna?

„Oprosti.“

„Ššš …,” stišala me s prstom na usnicama.

Njeno golo tijelo sam stisnula k sebi i počela ga maziti. Htjela sam joj uzvratiti užitak. Moji su joj prsti zašli u međunožje. Pod jastučićima sam osjetila još jedan piercing, kroz njen klitoris. Hladni metal je i mene uspalio. Ušla sam u nju željna njenog mesa. I ona je sada s prstima potražila put u mene. Ali ne tamo gdje sam navikla. Moj drugi otvor, stražnjični, čudesno joj se i meko sav prepustio. Htjela sam napraviti isto. Zasvirale smo u druge tipke i kada smo se tako analno spojene približavale za mene opet novom užitku, od nekuda je toplo zamirisalo na jasmin. U tijela nam je klizilo ulje i maženju naših prstiju pridružilo se treće zahtjevnije, mesnatije i veće. Bil je to Učitelj. Sisajuće smo se udružili s jezicima, pili jedna drugu i slušali muško podsticanje šapatom:

„Tako, da… ljubite se.“

Ništa nismo govorile. Tijela i duhovi su radili sami. Sve se odvijalo s nevjerojatnom lakoćom i skladnošću kao prigušena nježna glazba, koja dolazi negdje iz pozadine. Kada nas je Učitelj namjestio jednu na drugu, još smo se strasnije poljubile. Još snažnije nego prije, kada smo još bile same. Naše snažno disanje je postalo usklađeno. Moje se srce punilo kao još nikada. Konačno dva samnom, ova božanska suprotstavljenost mekoće i tvrdoće. To skladno prelijevanjje njihova dva oblika, dva različita senzibiliteta s trećim – mojim.

Nakon nekoliko početničkih ljupkih nespretnosti konačno smo se predale. Zatim je uslijedilo dozvoljavanje, poticanje, davanje, uzimanje…Spontani odabir vođe i pravedna podjela svega na tri dijela. Dirigent, koji s vrhunskim osjećajem vodi dobro usklađeni trio, redom prodire u sva naša četiri otvora koji su mu široko otvoreni i spojeni u eteričnost očekivanog užitka, koji će biti potpun i višestruki. U finalu je trio naposljetku slobodno kliznuo po mlječnoj cesti popločanoj našim sokovima u svemirski užitak.

“Pčelice,” kako nas je nazvao, bile su samo još zamoljene da pravedno podijele prikupljeni nektar. Završili smo u zoru. Glavu sam zakopala među plahte i jastuke i još se malo omamljivala najboljom mješavinom parfema. Nježno mi se maglilo pred očima. Mislim da sam imala reakciju, i to trostruku. Sjećam se da sam, prije nego što sam utonula u pravedan san, pomislila na to da se sutra vraćam u Ljubljanu, i to sama. Sada se mogu vratiti, sada sam drugačija, puna i sretna.

Autor: Mojca P.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile