Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Erotski serijal Mojce P., 14. dio

Ustala sam puna nove energije. S osmjehom sam obznanila Ernestu, koji je čekao na mene u blagovaoni da se namjeravam vratiti u Ljubljanu. Bio je veseo zbog moje odluke, štoviše, želio je da se odvezem njegovim autom.

“Ostavi ga jednostavno pred mojom kućom i ubaci ključeve u poštanski sandučić.”

Kako mi je godilo njegovo povjerenje! Još sam ga više zavoljela. Tako do u tančine me je već poznavao, moje tijelo, moje potrebe, moje misli…Zapravo mi je pomogao da se saberem, da opet osjetim samo sebe. Bio je doista dobar učitelj. Zagrlila sam ga i poljubili smo se. Dugo i duboko. To je bio prvi pravi poljubac s njim. Utonula sam u meke usnice. Njegov mi je debeli jezik oduzeo dah. Meko i živahno se ispreplitao s mojim i oblijevao me obiljem uljaste, ali osvježavajuće sline. Sva sam mu se široko otvorila. Ljubili smo se jezicima. Međunožje mi je nježno zatreperilo. Privio me k sebi i tiho mi govorio:

“Rijetko se ljubim, ali s tobom sam se htio. Zaslužila si to. Ti si tako puna energije i veselja. Čuvaj to. To je najljepše što imaš. Također imaš prekrasno tijelo, koje tako lijepo pristaje u ljubavni zagrljaj. I s njim lijepo postupaj. I ne zaboravi na svoje seksualne potrebe. Njeguj ih i razvijaj. Samo imaj povjerenja u sebe. Želim ti puno sreće. ”

Postalo mi je teško. Znala sam, da idem kući u životkoji želim promijeniti i da mi za to Učitelj neće biti potreban. Bar ne već sada. A bila sam mu zahvalna za povjerenju, što mi ga je dao.

U blagovaonu je ušla Maja. Nasmijale smo se jedna drugoj i poljubile se. Rekla sam joj da se vraćam u Ljubljanu i pozvala je da ide samnom. Odmah je pristala. I ona je bila iz Ljubljane. Zatim smo Ernesta istovremeno poljubile svaka u jednu stranu lica i nestašno se odvezle. Već za vrijeme vožnje sam se počela osjećati kao nova, u mene je počela doticati neka nova energija. Nisam više razmišljala o novim izazovima koji me čekaju, ali veselila sam im se. Bila sam odlučna da živim punim životom, koji mi se pokazao u tako čudesnom svjetlu. Bile smo raspoložene i malo šašave. Doista mi se sviđala, bila je gotovo deset godina mlađa od mene, ali nevjerojatno zrela i pametna. Cijelim smo putem razgovarale samo o seksu. A Ernesta nismo spominjale. Učitelja sam potpuno nesvjesno sakrila negdje duboko u sebe. Kao da sam htjela da ostane nedirnut, gotovo djevičanski, samo za mene.

I niti Maja ga nije niti jednom riječi spomenula. Počela je milovati moju natkoljenicu i njene su riječi postale grlene. Ubrzo sam bila tako narajcana, ali ne samo od nje, i od sebe same. Skrenula sam na pokošeni kraški proplanak. Već je bila prva košnja, koja je mirisala ljepše nego nas dvije. Izule smo se i zaplesale po njoj. I tamo je hrpica sijena. Pali smo na nju i zalizali se. Valjale smo se i naposljetku umirile kao da nas je učio isti učitelj. S prstima na spolovilima prizvale smo si svaka jedan orgazam i zavoljela sam je. A nije mi bila prijateljica, prije ljubavnica, iako se u meni nisu budili nikakvi lezbijski osjećaji. Uopće ne. Silno me je rajcala, ali nekako tako kao masturbacija. Živi dildo. Predavala sam joj se rado i s povjerenjem.

U razdoblju koje je slijedilo, bila je jedina osoba s kojom sam se povremeno zavukla u krevet. To je bilo najviše što sam mogla i također sve što sam trebala.

Autor: Mojca P.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile