Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Erotski serijal Mojce P., 18. dio

Ležao je iza mojih leđa. Nježno mi je ljubio vrat. Njegov mi je široki dlan obuhvaćao spolovilo. Srednji prst je uronio u mene. Bila sam tako puna da nije bilo mjesta za njega. I jedan sitni potočić morao se po prstu izmigoljiti van.

“Takva mi se sviđaš”, lagano me je nabadao u preispunjeno središte, “Razumiješ li sada zašto kontracepcija?”

Oh, razumjela sam dobro. Još bih pila i uzimala u sebe. Njegov prst i dlan su postali još jasniji, kada me položio na leđa i otvorio. Ritam je počeo polagano rasti.

“Kako se znaš lijepo otvarati! Proširila si se i sisaš u sebe. Oboje istovremeno…iaako je moj najmanji prst, uzimaš ga kao da je idealan partner za tebe…unutra si pomiješala moj sok sa svojim… ako bude i dalje tako lijepo, pripremit ćeš me za još jedan fuk.”

Moje otvoreno središte mi je otvorilo misli. I sebe sam pripremila za još jedan orgazam. Kao da se događao u mojoj glavi. Njegov mali prst sam stisnula sa stijenkama.

Nije prestajao s nabadanjem i ostao je nježan. To me raspalilo do kraja. Ne znam da li sam se ikada tako silovito grčila i iscijedila sam još malo njegove sperme. Bila sam već sva mokra i sluzava od sebe i od njega, ali znala sam da mogu još više. Moji orgazmi su bili zbilja savršeni i tako česti. Na svaki njegov poticaj reakcija, kao da sam se doista obrazovala u njegovoj školi. Na njega, na njegov glas i uz to snažan osjećaj da držim samu sebe za ruku i da idem po pravom putu.

“Oh, lijepa si, dok dokazuješ svoju ljubav i lijepo si mokra. Moji sokovi, tvoji i tvoje suze…”

Konačno je pogladio moju G točku. Ah, znala sam! Dodao mi je bocu s vodom.

“Napij se. Moraš nadoknaditi tekućinu.”

Stvarno sam bila žedna. Dok sam pila, nije prestao. Točka G, tik iza ulaza i titranje je počelo.

“Znaš ejakulirati?”

“Znam, Maja me je naučila”, jedva sam izustila.

Postao je pozoran. Išao je van, s palcem i kažiprstom uhvatio klitoris I počeo ga drkati kao da je mali penis.

“Maja? Ah, ta zlatna cura. Mogu li zaključiti da je ona jedina osoba s kojom si me varala?”

Klitoris mi je nabrekao, osjećala sam ga. Bedra sam dodatno raširila i zgrabila plahtu. Moja iskrena predaja me još više uzbuđivala. Sada sam mogla govoriti još samo istinu.

“Da…aah…jedina.” Zatvorila sam oči i počela duboko disati. Ali ono je bila žena, a ovo je muškarac. Sada će biti drugačije, puno bolje, sada će biti za ozbiljno. Njegov srednji prst se vratio u mene. Obuhvaćanje dlanom postalo je čvršće. Ubrzao je nabadanje. Dignula sam se na laktove i jecala nerazumljive riječi. Osjetila sam prve mlazeve. Nekoliko je kapi špricnulo na plahtu. Žurili smo – moji jecaji, njegov zahtjevni dlan i snažan prst, koji je nabadao u moju želatinoznu G točku. Orgazam me počeo grčiti. Nisam više znala da li je najprije orgazam ili najprije ejakuliram ili oboje istovremeno. Osjećaj da sam otvorena kao svemir i da popuštaju i zadnje ograde.

“Voliš li me?”

“Daaa”

“No, hajdemo još. Zalij me!”

Brzina njegove obrade dostigla je vrhunac. Vikala sam, s orgazmom sam štrcnula preko njegovog dlana. Kapljice su bile svježe i drugačije. Glavu sam zadihano spustila na prsa. Božanska ekstaza – kao da je cijelo tijelo doživjelo orgazam.

“Kakav sladak miris! Pravi ejakulat! Krasna učiteljica, ta Maja. “

Nježno mi je oblizivao spolovilo i umirivao me.

“Da li te je još štogod naučila?”

“Fisting.”

I klonula sam na postelju.

Autor: Mojca P.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile