Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Erotski serijal Mojce P., 19. dio

“Za danas je dosta, cvijetiću. Hajde u kupaonicu , a onda te pozivam u gostinjsku sobu. Raskošna je i samo tvoja. U njoj ćeš se stvarno odmoriti”

Bila sam zaljubljena, tako da me je taj poziv pomalo uvrijedio. Zbog ćega me udaljava od sebe? Zar mu nisam dovoljno pokazala da ga ljubim? Tko je uopće taj čovjek?

“Ernest, jeste li ikada bili zaljubljeni?”

Opet sam mu govorila vi. Moje intimnost s njime još je više naglasila takvo naslovljavanje. Vikanje je u meni održavalo seksualnu napetost, pa sam još uvijek bila narajcana do maksimuma. Osječala sam da sam još uvijek rastvorena i bludna…

“Zaljubljen sam u te,” nježno mi je milovao grudi, “a prošlost nije važna. Uživam u sadašnjosti,” moju je bradavicu stisnuo između palca i kažiprsta, “meni si samo ti važna.”

Bol je bio čista naslada i pokrenu je struju, koja mi je protresla cijelo tijelo. Čvrsto me stisnuo i smješkao mi se. Uzela bih sve, svaki pokret, kako god malen bio, sve mi je bilo dostatno. Još više, činilo mi se da bi bilo dovoljno da me samo gleda i da bih svršila.

“Voljela bih biti s vama…,” jedva sam disala, a dolazilo mi je skoro na suho. Otvorena u dubinu, kao da u mene prodire njegov miris.

“Pa, sa mnom si.”

“Ne tako…voljela bih s vama biti cijelu noć. Voljela bih spavati s vama …aaah”

Stisnuo mi je još i lijevu bradavicu i počela sam svršavati.

“Oh, lijepo. Ovo je slijedeće pravilo, koje bi trebala naučiti- spojiti bol i užitak. Ali vidim da to već znaš.”

Ne, nisam znala. Odkimala sam i zadihano zaječala.

“Ne? To ti je bilo prvi puta?”

Kimala sam glavom, a on mi je milovao struk.

“Endorfini… čudotvorci! Sada si ih primiješala u organizam, čime si mu povećala kvalitetu. Znao sam da si talentirana. Dozvolila si mi da ti pokažem pravi razvoj. Kajde, okrenise…”

U ovom mu se položaju, na sve četiri, još nijednom nisam dala. Bilo je odano i ludo. Uhvatio me oko pasa i još me malo uzdigao na koljenima.

“Kako si lijepa, tvoja mi se lijepa ritica baš nudi. Svijetli.”

Milovao me po guzovima, a ja sam ponovno bila spremna.

“Hm, danas će te stvarno biti teško ukrotiti, još uvijek si otvorena,”

Nježno mi je ugurao prst, a ja sam ga odmah stisnula.

“Ne još! Prvo ću te pripremiti.”

I počeli su padati udarci. Prvo po desnom guzovu. Pet točno odmjerenih i snažnih. Malena pauza. Nastavio je po lijevom guzovu.

“Enorfini se ulivaju u tebe. Lijepo ih prihvaćaš. Prepusti im se. To je prirodni “painkiller”(umrtvilo bili). Vidjet ćeš, odnijeti će te poput vala.”

Vjerovala sam mu i predala se. Stvarno su me preplavili valovi i zamaglili um. Više nisam znala ni tko ni što sam. Srcem sam se približavala čudesnom trenutku. Prstom mi je nježno kružio oko anusa i prodro u me. Kada je od pritisnuo na njegov ulaz, prošaptao je:

“Samo se opusti i vidjet ćeš kako će ti biti lijepo.”

Nije mi to trebao govoriti, još odavno sam se predala. Valo vi su me nosili prema zadovoljenju. Njegovo se prodiranje promijenilo. Postalo je grubo, snažno i dublje.

“Tako to rade muškarci s muškarcima…”

Ta je rečenica konačno učinila kraj mojim slatkim mukama. U tišini i uz duboko disanje svršavala sam duž debla njegova uda. Duboko, duboko u sebi…

Autor: Mojca P.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile