Zatim smo se samo gledali. Ako me sada napadne… da li je to silovanje? Dugo nije učinio ništa, a meni je srce htjelo iskočiti. Polagano je otvorio patentni zatvarač i izvadio svoju životinju. Giganta! Ostala sam bez daha.

“To je to, što sam ti htio pokazati.”

Nešto me šokiralo i gurnulo uz zid. Ne samo veličina, i sama sebe sam šokirala! Ali zar doista nisi svjesna o čemu se tu sada radi?! O fuku, draga moja! Išla si s njim u WC! Što je to s tobom? Takve mi stvari nikada nisu trebale. Da nisi ipak samo jedna obična kurva? I što ću sada…nemam iskustva s tim stvarima.

“I što da sada… ja napravim?” upitah sva zadihana. Još uvijek mogu pobjeći. Što uopće čekam!!

“Što želiš.”

Nježno je klizio po njemu i mirno me gledao.

No nisam napravila ništa. Gledala sam njega, gledala sam njegov ud, koji je sada već bio napola nabreknut i čekala.

“Želiš li da ti ja kažem?”

“Da…ne znam…, iscijedila sam pola u smijehu, pola u plaču.

Čekao me je još nekoliko trenutaka i nije ispuštao moj pogled.

“Svuci suknju.”

Sada se više nije moglo natrag. Snažno je uletio u moju suštinu i počeo krčiti neprohodni gustiš. Bilo je kao da me već fuka svojom ogromnom mačetom. Zašto bih bježala, zašto ne bih uzela? Bilo bi oslobađajuće i djetinje lako. Spustila sam suknju na pod i ostala pred njim u crnim čarapama, crnim gaćicama i crnim čizmama.

“Još gaćice.”

Opet sam ga poslušala, a u meni se u trenu rodio nemir.

“Lijepa si.”

Okrenuo se u stranu. Čula sam kako je potrgao omot kondoma. Ništa mi se nije činilo ponižavajuće što ga tako sramotno čekam. Bilo je zastrašujuće intimno i istovremeno tako oslobađajuće. U meni je gorjelo, osjećala sam da mi je sve nabreklo. Bila sam spremna. Kurva!

Sjeo je na poklopac školjke i pružio ruku prema meni.

“Dođi.”

Primio me za ruku, pa me privukao u naručje ter i s lakoćom, bez odgađanja, polagano me nasadio. Pri tome me je cijelo vrijeme gledao ravno u oči.

“Zašto ti je neugodno? Samo mi se prepusti.”

Čvrsto me je stisnuo oko pojasa i nastavio galop u svom ritmu. Zatvorila sam oči.

“Otvori oči! Hoću da me gledaš.”

Zagrlila sam ga oko vrata i cijelog uzela u sebe, do kraja. Snažnim rukama obuhvatio me preko guzova do nabreklog međunožja i još mi ga rastegnuo. Nije bio prevelik za mene, činilo mi se da bih mogla primiti u sebe i duplo većeg. Tako otvorena mogla bih podivljati, no moje divljanje nije bilo prihvaćeno. Silio me na sporost i preciznost. Naslada je obilno izbijala iz mene.

I bio je dobar prema meni, moj gospodar užitka! Pomogao mi je da radim kako treba i baš u pravom trenutku mi je rekao:

“Sada neka ti dođe!”

Nešto takvo još nikada nisam doživjela. To je bio potpuno novi užitak. Kontroliran! A prema njemu me vodio on, sabrano i bez greške i ja sam se prepustila.

Autor: Mojca P.

Erotski serijal Mojce P., 1. dio
Erotski serijal Mojce P., 3. dio

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience