Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Erotski serijal Mojce P., 20. dio

Probudio me topao miris kave. Od negdje se zavukao u moj ogroman tirkizni krevet. Pogledala sam pod pokrivač. Bila sam gola, umotana samo u mekani, mirisni prekrivač.

Sve naokolo bilo je tirkizne boje. Samo se na zidovima boja ponegdje mijenjala u nježno ružičastu, oslikanu kineskim znakovima. Nisam se mogla sjetiti kako sam ovamo dospjela. Ustala sam kako bih ustanovila odakle miriše na kavu. Iza vrata mi se otvorio pogled na raskošnu kuhinju. Ugledala sam ga s leđa. Stajao je između modernih štednjaka i aparata. Bio je gol, odjenut samo u prugastu mušku pregaču. Onako gola otkoračala sam do njega i obujmila ga s leđa.

“Ooo, ljubavi, dobro jutro. Upravo pripremam doručak. ”

Još sam se snažnije privila k njemu i počela ga ljubiti po leđima. I tada sam prvi puta primijetila. Njegova, još uvijek prilično gusta kosa, bila je već poprilično prošarana srebrom.

“ Ernest, koliko ste stari?”

“Zašto?”

“Dopada mi se vaša kosa.”

Milovala sam ga po potiljku. Željela sam da mi odgovori, pa i ja sam njemu rekla za svoje tridesete, koje će-moram priznati-slijedećih mjeseci iscuriti.

“47.”

Posegnula sam mu pod pregaču i počela se nježno igrati njegovim mudima i udom, koji je još uvijek mekan počivao preko njih.

“Prvo ćemo doručkovati,“ okrenuo se i duboko me poljubio.

“Ljubit ćemo se nakon toga. Pred nama je još cijeli dan.”

Slasna jaja, roščić, sok od svježe iscijeđene naranče i kava. Na kraju sam, umotana u frotirski ogrtač ostala ležati uz njegove noge, uz naslonjač usred dnevnog boravka.

Rekao mi je: “Ispričaj mi još ponešto o Maji,” kada me nježno podigao i nosio prema spavaćoj sobi,

“Maja, moja ljubavnica! S njome se bilo lijepo ljubiti… ”

„Ispričaj mi, što ti se kod nje najviše sviđalo?” nježno mi je šaptao dok mi je razvezivao ogrtač. Obavio nas je miris mojeg istuširanog tijela, s nekim erotskim mirisom, što sam ga pronašla u kupaonici.

“Najviše mi se sviđala jedna sasvim malena stvar, smijat ćete se…”

„Neću,“ rekao je, dok je lizao moj klitoris, “Reci, curo,” i zagrizao u nj.

Prosiktala sam od užitka.

“Njen piercing.”

Nakon toga više nismo govorili. Raširila sam noge, koliko god sam mogla, a na tjelovježbi sam to naučila stvarno dobro. Bio je zadovoljan. Iz noćnog je ormarića izvadio kondom. Valjda si ga neće navući na penis?! A onda je, polagano, u kondom počeo uvlačiti svoju lijevu šaku. Namazao ju je s lubrikantom. Prelijepo je zasvjetlucala.

“Ići ćemo polagano. Moja je ljevica veća od Majine, a s kondomom će ti biti lijepo. Diši mirno i duboko, a na početku možeš zatvoriti oči.“

A onda je počeo. Na početku vrlo nježno. Ušao je u me sa svim prstima. Bilo je rahlo i tako mekano. Nisam se odupirala. Otvorila sam se i potpuno opustila. Svako toliko je izvlačio ruku i leđnim, gornjim dijelom prstiju lagano stimulirao moj klitoris. Orgazam mi je počeo nadolaziti, a u mislima sam tražila sve više i više. Onda je ponovno utonuo u me i ušao još dublje. Moja je nemirna guza poskakivala i poigravala u zajedničkom plesu.

“Smiri je. Diši …duboko.”

Utonuo je do posljednjeg zgloba. Orgazam mi se nakupio sve do ruba. Treperila sam i drhtala svim stjenkama svoje vagine.

“Dobro je pratiš. Lijepo si se rastvorila.”

Nisam mogla zaustaviti drhtanje cijelog tijela. Otvorila sam oči.

“Ne još…smiri se!”

Pljusnuo me po guzovu. To mi je pomoglo. Oboje smo se zaustavili na trenutak. Osjetila sam svoju erupciju, a i on:

“Now…it’s up to you.”

Njegova je šaka mekano uronila u mene svom svojom širinom. Krenula sam prema njoj. Otvorila sam joj se i usisala je u sebe.

“Lijepo.”

Nagnuo se nad mene i počeo me lizati.

“Jebat ću te. Priredi mi samo jedan orgazam, ali snažan… ”

Trajalo je dugo i otvorila sam oči.

Autor: Mojca P.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile