Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Erotski serijal Mojce P., 5. dio

Još uvijek je sjedio na kauču, primio me za ruke i privukao potpuno k sebi. Meko me je poljubio u obrijano brdašce. Naslinio je srednji prst, i njime mi nježno pomilovao klitoris, a zatim polako kliznuo u mene. Nehotice sam zajecala od užitka.

“Mm… jako si mokra…sviđa mi se što si uska. Da sada razjasnimo neke stvari: k meni si se došla fukat. Je li tako?”

Njegov prst nije prestao s mirnim nabadanjem. Svako toliko me je letimično napustio samo kako bi mogao iznova zamijesiti klitoris.

“Da, zajecala sam.”

Još uvijek nisam mogla vjerovatida mu baš sve dozvoljavam. Niti malo se nisam branila. Ta mi je uloga zapravo godila. Bila je tako laka, kao da je znam na pamet već cijelu vječnost.

“Znaš, odmah na početku bih ti želio objasniti neka pravila, kojih ćeš se morati pridržavati kada budeš samnom. Najprije, nas dvoje se više nećemo fukati onako kako si navikla. To sam ti učinio samo prvi puta, kada sam te upoznao. I to zbog toga da bih provjerio tvoj talent. Tada u WC-u ti je stvarno došlo, brojio sam tvoje grčeve. Zbilja imaš veliki potencijal!”

Učiteljeve riječi su me nasađivale i više nego njegov prst. Bile su šokantne i istinite. Kao da me s njima fuka. Tjeralo me na plač, a istovremeno sam osjećala i buđenje orgazma. Sa slašću sam osjetila nemoć pred njim. Kao da sam bila obnažena sva, a ne samo tijelo.

“A ovo”, zarinuo mi je duboko, “je vlasništvo tvog muža, i ne bi bilo pristojno da tu još koji put završi moje sjeme. Umjesto toga ćemo se s njom igrati, učiti ju umjetnost užitka i potražiti druge putove. ”

Tada je mokrim prstom nježno zakružio po ulazu u moj anus.

“Na primjer ovdje, gdje se također tako dirljivo predaješ. Jesi li se ikada ovdje igrala?”

“Ne”, priznala sam. Ionako mu više nisam mogla lagati. Ne znam kako to, ali činilo mi se da bih mu dozvolila ama baš sve. Drhturila sam već cijelim tijelom. Ta njegova prokleta preciznost u prstima i riječima bila je tako dobra. Osjećala sam da će mi doći do ludila. Zatim se maknuo s mene, jednom me rukom obgrlio preko guzova, približio se usnama i poljubio me u sredinu venere. Njegov živahni jezik potražio je put do mene i susreo se s mojim klitorisom.

“Zapamti drugo pravilo: učenje je igra. Klit ti je još mali, volio bih ti ga dignuti. Hoću da ti dođe na njemu. ”

Onda mi je razgrnuo kožni nabor i na svjetlosti je zablještilo moje “srdašce”. Kako više nije bio prekriven kožnim naborom, naivno je reagirao na baš svaku stimulaciju. A njih je bilo nebrojeno. Više niti ne znam što je radio samnom, jer sam zatvorila oči i još se izbočila prema njemu.

Njegovi su prsti bili meki i živahni, brzi i beskonačno polagani, nježni i bolni. Kada mi je još više razgrnuo nabor, poželjela sam još samo toplo utočište njegovih usta.

“Oh, kako lijepo reagiraš. Neka ti ne dođe dok ti ne budem rekao.”

Još je radio i ja sam patnički izdisala svoj užitak. Kada je s prstima konačno zaronio u mene, dobila sam dozvolu. Klitoris mi je duboko usisao u usta, otvorila sam oči i ispunila svoj zadatak.

Odnijelo me daleko i raskomadalo misli. A bila sam sigurna i svladana.

Autor: Mojca P.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile