Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Erotski serijal Mojce P., 7. dio

Došavši kući legla sam u spavaću sobi i nisam mogla misliti ni na što. Kao da imam paralizirani mozak. Pred očima su mi se, u flashu, preplitale dvije slike: Sergej i Učitelj.

Tri dana samoće, dok se Sergej nije vratio kući, proletjela su kao da sam bila drogirana.

Ponovno i ponovno sam proživljavala scenu iz one dnevne sobe. Činilo mi se da sam grozno pogriješila. Znala sam da sam se spetljala s jednim starim pokvarenjakom. Takve sam uvijek prezirala i podsmjehivala im se. A sada imam! Priznajem da sam s njime stvarno uživala, ali drugačije nego do sada, što uopće ne želim definirati .

Trećeg sam si dana, sva izmučena, obećala da ga više nikada neću nazvati, da ću ga izbrisati iz pamćenja Kada se Sergej vratio kući, rekla sam mu:

“Kako si mi nedostajao! Nikada te više neću razočarati.”Već je u predsoblju s mene strgao odjeću. Cijeli je idući mjesec minuo kao idealan bračni život. Često smo se seksali. A onda me je ponovno počeo nagovarati: “Progutaj mi spermu!”Ne kažem da se nisam trudila, ali nisam mogla. Što više, postajala sam sve hladnijom. Moj je orgazam postao vrlo rijedak, pravi luksuz, ako sam uopće uspjela svršiti. To njegovo mladenačko divljanje upravo me vrijeđalo. Opet smo se počeli svađati. Polagano mi je svega bilo dosta. Polagano sam, sasvim tiho, počela čeznuti za mirnoćom, zrelošću, drugačijim orgazmom… Zaboljelo me u prsima kada sam prvi puta, nakon mjesec dana, ponovno pomislila na Učitelja. Nisam željela, ali ruka se sama našla na mobitelu. Kada se javio počela sam plakati, i to zbog slabosti što sam se prepustila svojim najintimnijim strastima. Njegov me glas silovito podsjetio na onaj orgazam.Nije me prekidao, dapače, tješio me i poticao da se isplačem do kraja. Htio je da mu govorim o svojim teškoćama. Nakon što sam mu se ispovijedila, o svojim spolnom odnosima s mužem, vrtjelo mi se u glavi.

“Dok vas nisam upoznala nisam imala pojma da orgazam može biti tako snažan i dubok.”Na kraju sam mu, također, priznala da ne mogu progutati muževljevu spermu. “Pst, tiho, ne govori takve grješne riječi! Stvorena si za užitak. To si i sama spoznala. Predaj mu se. Neću te više prisiljavati na ništa, djevojčice. Ako si me izabrala za učitelja tada mi dozvoli da ti pomognem. Volio bih da se, prije nego što me idući puta nazoveš, barem tri puta napiješ te slasne i zdrave tekućine” “Ali, Učitelju, kako si to zamišljate? S njime sam nesretna i željela bih ga ostaviti!”“Zamisli da je piješ za mene. Vidjeti ćeš, promijenii će te. Nisi me srela bez razloga, na tebi je da spoznaš vrijednosti našeg poznanstva i da spasiš vaš brak, a u tome si potpuno slobodna.”Kada je spustio slušalicu čvrsto sam odlučila da ću ga poslušati, ali Sergej mi nije znao pomoći u tome. Samo je zahtijevao, zahtijevao i zahtijevao, a ja mu nisam mogla ispuniti želju. Bilo mi ga je dosta. Moj brak neka vrag odnese! Učiteljev je lik u meni bio previše snažan. Prekrio je sve moje misli i Sergija otpuhao na drugi planet. Dugo sam skupljala hrabrost i na kraju više nisam mogla izdržati. Nisam ga se usudila nazvati, te sam mu poslala poruku: Željekla bih vas vidjeti.Odgovor je došao nakon tri dana: Sutra, u 3 sata, pred mojom kućom!

Autor: Mojca P.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile