Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Po naravi sam biseksualka, pa je moja glavna erotska fantazija vezana uz istovremeno vođenje ljubavi s dvjema osobama različitog spola. Probala sam i homo i heteroseksualnu ljubav, u vezi sa ženama oduvijek sam guštala biti aktivnom, više davati nego primati, a u vezi s muškarcem ljepše mi je biti pasivnim predmetom žudnje i obožavanja. Kada bih mogla izabrati par s kojim ću prvi put probati utroje, to bi svakako bio atraktivan bračni par mojih, tridesetih godina, u kojem bi ona bila nježne, ali raskošne građe, a njezin bi suprug bio atletski razvijen, snažan i izdržljiv mužjak. Voljela bih da me zagriju predstavom oralnog seksa, on njoj, da ona tako doživi svoj prvi vrhunac, a da se i ja posve približim orgazmu, kako bih posve opuštena ušla u igru.

Nakon te prve faze muškarac bi ono što je činio supruzi trebao priuštiti i meni, ležeći između mojih raširenih nogu prebačenih preko njegovih ramena. Ritam rada jezikom trebao bi podizati, od nježnog i polaganog ka oštrijem i bržem, sve dok ne bih eksplodirala s njime duboko u sebi. Samo nekoliko trenutaka odmora i mogli bismo krenuti prema najljepšim, toliko željenim, seksualnim minutama moga života.

Ogromna palica prislonila bi se uz otvor moje intime, a usporedno bi oltar ljubavi mlade gospođe bio prinešen mojim usnama. Jednakim ritmom ulazili bi penis u moju vaginu i moj jezik u njezinu. Mislim da bih u tom blaženstvu mogla uživati satima, prepuštajući sebe i dovodeći svoju novu prijateljicu do bezbrojnih klimaksa. Muškarac svoj naboj ne bi smio prazniti sve dok mu to, oporim glasom ispuštenim kroz muf njegove supruge, ne dopustim. Zalivanjem moje unutrašnjosti mlazovima tople, čak vruće sperme, i najobilnijim mlazom soka ispuštenog iz pičkice ljepotice u moja usta, kulminirao bi erotski doživljaj moga života.

Treba, kažu, pozitivno misliti, možda mi se jednom i ostvari ovo maštanje, pa makar i ne bilo posve identično mojim snovima.

Estera, 31 godina, pravnica
Sestre nema doma

Izaberi me