Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Fakultet, kako to divno zvuči. Nakon što sam završio neku lijevu srednju školu, završni stupanj nečega što su popularno zvali šuvarica, odlučio sam se fakultetski obrazovati. Što izabrati. Sa školom tehničkog zanatskog smjera malo se toga može. Možda pedagoški, profesor proizvodno tehničkog obrazovanja ili nešto slično. Zašto ne. I tako sam ja uspio upisati fakultet. Doduše rezultati prijemnog su bili takvi da sam bio par bodova lošiji, faks bi bio samo jedan od mojih snova.
Moja obitelj financijski nije baš stajala najbolje i jedino logični rješenje bilo je predati molbu za studentski dom. I povratkom iz vojske, čekao me fakultet i dom na Savi.
Inače ljubavni život mi i nije bio tako loš. Nisam bio neki macho, nabildani tip, ali nisam izgledao ni loše. Dovoljno da sam subotnje izlaske najčešće završavao u prijateljevom autu drpajući kakvu vršnjakinju. Malo lizanja propupalih sisica, maženja pičkica i izmjenjivanja «žvake». S druge strane bilo je navlačenja kurca, pokojeg laganog pušenja i izdrkavanja po sjedalima prijateljevog auta. Da ne bi ostalo na tome, bilo je i onih «iskusnijih» s kojima sam izmijenio i kakvo seksualno iskustvo. Međutim nakon skoro dvanaest vojničkih mjeseci i napunjenog šljema, veselio me odlazak u grad, razmišljajući kako će se i za mene naći kava uspaljena apsolventica, ako ne to barem brucošica. Međutim nije bilo sve tako jednostavno kako sam zamislio. Ipak grad je grad, druga sredina, druga pravila. Novci koje sam dobivao nisu bila dovoljna ni za ono najosnovnije. Razmišljao sam kako studentskim bonovima preživjeti cijeli mjesec, kako kasirku prevariti pa za njih kupiti cigarete, kako izbjeći sve one kontrolore u tramvaju. Sve to se odrazilo na moje izlaske u život i uopće šansu da nešto povalim. Kako zaraditi kakav dinar. U student servisu poslove koji su nešto vrijedili dobivali su oni «podobni», na starom papiru se malo zarađivalo, a pljačka trgovina i banaka je i onda bila kažnjiva.
Jedina zabava postalo mi je lutanje Zagrebom. Najčešće bi od cimera posudio ZET-ovu markicu, i dok bi on popodneva provodio sa svojim «trebama» ja bi sjeo na tramvaj i odlazio «u nepoznato» .
Jednog dana, ne sjećam se više da li sam se vraćao sa fakulteta ili sa jednog od svojih obilazaka ušao sam u tramvaj. Gužva je bila grozna. Uspio sam se probiti do zadnjeg dijela i uhvatio se za štangu. Tramvaj se lagano truckao zagrebačkim ulicama. U jednom trenutku osjetio sam pritisak na svojim preponama. Ništa čudno, u gužvi je sve moguće. Nije prošlo ni dvadesestak sekundi, kad ponovno osjetim da me netko rukom nježno uhvatio za međunožje. U trenutku sam osjetio neki čudan grč u trbuhu i toplinu koja me obuzela. Pogledao sam prema dolje međutim ruka se povukla. Razmišljao sam o tome što mi se desilo. Ukoliko je prvi dodir i bio slučajan, drugi sigurno nije. Jer malo je vjerojatno da će vas netko rukom slučajno uhvatiti za jaja. Cijeli taj događaj pomalo me uzbudio, zapravo uzbudila me sama pomisao da mi se dešava nešto neuobičajeno. Razmišljao sam o tome tko bi to mogao biti. Misli su bile usmjerene prema kakvoj srednjoškolki, studentici, dobrodržećoj službenici, a s obzirom na nejebicu koju sam preživljavao ne bi bila loša ni kakva mlađa penzionerka. I u trenutku kad sam se odlučio okrenuti da vidim tko to vrši «pritisak», uslijedio je novi napad. Pogled dolje, ugledao sam sivi rukav sakoa. Pogled lijevo i ugledao sam i vlasnika sakoa. Da, vlasnika sakoa. Nije bilo mlade plavuše, starije brinete ni sjede penzionerke. Muškarac četrdesetih godina, moderno obučen, naočalama, bradom «od tri dana», gledao me u oči i draškao mi jaja. Ugledavši moj zabezeknut pogled povukao je ruku, a ja sam okrenuo glavu. Greška prva, nisam rekao ni riječ.
Isuse, muškarac me hvatao za kurac. Naravno čuo sam i ranije za pedere, ali ih u našoj maloj sredini ili nije bilo ili su se radi konzervatizma uspješno sakrivali. A igrice iz mlađih dana kad smo uspoređivali veličinu pimpeka ili onih kasnijih godina kad smo pod vojničkim tuševima uspoređivali veličinu moćnih kurčeva ni u kojem slučaju nismo povezivali sa homoseksualizmom.. Ili igrica nakon što smo u školskom laboratoriju pronašli paket epruveta pa nam je palo na pamet napraviti natjecanje u količini izdrkotine. Čak nisam za nikoga čuo da je homić, pa kako sam baš ja toga dana uspio naletjeti na jednoga.
Kratko nakon toga tramvaj je stigao na stanicu gdje sam izlazio. Muškarac koji me je do prije nekoliko trenutaka držao za kurac stajao je na prolazu i da bi prošao kraj njega morao mi se maknuti.
«Izvinite, možete li se malo maknuti ?» rekao sam i napravio grešku broj dva. Ne znam zašto, ali nakon svoga pitanja sam se nasmiješio.
«Naravno, izvoli» i muškarac je oslobodio malo mjesta. Izašao sam na stanicu, prešao nekoliko koraka, a tramvaj je krenuo sa stanice.
«Mladiću, samo trenutak» začuo sam iza sebe. Muškarac iz tramvaja brzim korakom došao je do mene. Prije nego što sam se snašao progovorio je:
«Ispričao bi ti se radi onoga u tramvaju». Prije nego što je uspio još bilo što progovoriti pogriješio sam i treći put i odgovorio.
«Ništa, ništa, u redu je»
«Želiš li reći da ti se dopalo», upitao je. Uvidjevši da moj «diplomatski» odgovor nije bio i najsretniji brzo sam odgovorio:
«Ne, ne nije mi se dopalo, ali ne želim od svega stvarati veliki problem»
«Imaš li što protiv toga da te častim kavom», upitao je
Uslijedila je i četvrta greška. Topli dan, prazni džepovi, pa možda se uz kavu ogrebem i za kakvo pivo i ja pristanem. Ušli smo u obližnji kafić. Naručili smo piće i započeli razgovor. Doznao sam da se zove Jadran, inženjer i da radi u jednoj građevinskoj firmi. Naravno i ja sam mu ispričao više-manje sve najvažnije o sebi, o fakultetu, o poteškoćama koje me prate. Nismo stali samo na kavi, ja sam naručio i toliko željenu pivu dok je Jadran davao prednost kraćim žešćim pićima. Nakon nekog vremena provedenog u kafiću, Jadran predloži:
«Mogli bi skočiti do mog stana nešto pojesti, stručnjak sam u priređivanju tjestenine sa paradajz umakom na sto načina.»
Pristao sam. Vidio sam nekoliko studentskih bonova više u svom džepu, a postojala je mogućnost da još nešto popijem.
Ušli smo u Jadranov stan, bolje reći garsonijeru od kakvih tridesetak kvadrata. Mali hodnik, sanitarni prostor s zahodskom školjkom, tuš kabinom i umivaonikom, kuhinjica sa najosnovnijim elementima i dnevni boravak koji je ujedno služio kao spavaća soba.
Sjeo sam u kuhinju te smo razgovarali smo, dok je poprilično vješto baratao loncima i tavama. Jadranu je za pripremu jela trebalo vino pa je otvorio butelju kvalitetnog. Zaključili smo da je šteta da se ostatak vrati u hladnjak te smo odlučili prijeći na vino. Nakon pola sata ručak je bio gotov te smo sjeli i pojeli. Nakon ručka slijedila je kava, pa još butelja vina. U međuvremenu smo prešli u dnevni boravak i sjeli na kauč. Nisam bio navikao na toliko alkohola pa sam osjećao laganu omamljenost. Događaj u tramvaju nismo do tada spominjali ni jednom riječju, pa sam se iznenadio kad je progovorio:
«Mislim da nisi bio najiskreniji prema meni kada si rekao da ti se ono u tramvaju nije svidjelo. Kada sam te drugi puta uhvatio za penis, osjetio sam da ti se počeo ukrućivati i da si bio uzbuđen.»
Nisam bio raspoložen objašnjavati mu da sam umjesto njega očekivao žensko biće, te sam se samo nasmijao. Odjednom se njegova ruka ponovno našla u mome međunožju. Bio sam šokiran, ali s druge strane interesiralo me kuda bi to sve moglo voditi. Gnječio mi je kurac preko hlača i gaća i ubrzo sam osjetio kako mi se diže. Raskopčao mi je pojas i patentni zatvarač na hlačama. Malo sam se uzdigao i ubrzo su i gaće i hlače bile obavijene oko mojih gležnjeva.
«Joj kako divan kurac imaš» progovorio je «želim ga»
Znao sam da nisam baš nešto pretjerano obdaren pa nisam znao što bi odgovorio te sam samo šutio očekujući rasplet događaja.
«Ustani i skini se do kraja» rekao je.
Ustao sam dok je Jadran razvlačio kauč i pretvarao ga u krevet.
«Skidaj se» ponovio je skidajući sa sebe hlače i košulju.
«Ne želim se skinuti» odgovorio sam.
«Sve u svoje vrijeme» rekao je Jadran skidajući sa sebe gaće i potkošulju.
Stajao je ispred mene potpuno gol, ukoliko ne računamo čarape. Pa i nije bio neki atletski tip, pa čak nije bio ni dlakav po prsima, a nije imao ni neku «spravu» među nogama. Uhvatio me za ruku i povukao prema kauču. Legao sam na leđa onako sputanih nogu dok je Jadran pokušao rasplesti situaciju. Skinuo mi je tenisice, čarape, hlače i gaće u isto vrijeme gladeći mi kurac koji je stajao tvrd kao kamen, prekriven sluzi koja se u kapljicama pojavljivala na vrhu glavića. Njegov kurac stajao je uzdignut iznad busena crnih kovrčavih dlaka. Posegnuo sam za njim i uhvatio ga. Prvi put u životu u rukama sam držao kurac koji nije bio moj. Jadran je samo zastenjao i osjetio sam kako me je stisnuo još čvršće i kako je ubrzao svoje pokrete. Odlučio mi je skinuti i majicu te sam usprkos prijašnjem nećkanju pred njim ležao potpuno gol. Gladio me je po cijelom tijelu, trbuhu, prsima. Moje bradavice su uskoro završile u njegovim ustima, lagano ih je sisao usput čupkajući kovrčave dlake na mojim prsima. Nisam vjerovao da se bradavice mogu tako ukrutiti i biti osjetljive do bola. Samo sa Jadranom nisam osjećao bol, samo uživanje. Za to vrijeme njegov puž golać slinio je po mojoj nozi. Nastavio me ljubiti po vratu dok me rukama mazio po glavi, a zatim mi je grickao uši zavlačeći jezik duboko u njih. Žmarci su preplavili moje tijelo, a kurac je pulsirao u ritmu njegovih dodira. Primaknuo je svoje usne mojima. Inače naviknut na ženske poljupce bilo mi je čudno na koži osjetiti neobrijan muški obraz, ali sam bio spreman prihvatiti izazov. Uvalio mi je svoj jezik u moja usta. Spremno sam ga prihvatio i počeo istraživati tajne njegove usne šupljine. Nijedna djevojka s kojom sam se ljubio nije imala tako debeo, mesni jezik. I površina mu je bila puno hrapavija nego što sam navikao. I okus muške sline bio je jači, opojniji.
Prestao me je ljubiti. Ja sam ležao na rubu kauča, noge su mi visjele preko ruba. Ližući i grickajući me po tijelu spuštao se sve niže i niže. Nije zaboravio istražiti ni tajne mog pupka, a na kraju mu se obraz našao uz moj kurac. Klečao je ispred kauča između mojih nogu. Jednom rukom mi je nježno gladio jaja dok je drugom rukom mojim kurcem lagano žuljao po svome neobrijanom licu. Pretpostavljao sam što slijedi. Kurac mi je lagano naslonio na trbuh. Spustio se usnama do jaja i jedno po jedno stavljao u usta i nježno sisao. Lagano su se povlačila prema korijenu kurca dokazujući moju uzbuđenost dok je koža mošnji bila sve nategnutija. Prateći donju debelu žilu krenuo je prema glaviću nježno grickajući naboranu kožu. Glavić je obuhvatio svojim usnama dok je jezikom uporno pokušavao prodrijeti u otvor. Iz otvora su izlazile biserne kapljice, koje bi Jadran jezikom razmazivao po glaviću, a ja sam osjećajući bližeći vrhunac gladio njegovu glavu, provlačio mu ruke kroz kose i mumljao od zadovoljstva. Često sam razmišljao samozadovoljavajući se kao bi bilo krasno da usnama možeš dosegnuti vlastiti kurac i da si ga možeš bar jednom dobro popušiti. To meni više nije bilo potrebno. Jadran je sve radio upravo onako kako je trebalo. Njegovi pokreti su bili sve brži. Moj kurac gubio se u njegovim ustima. Njegove usne kao najfinija pičkica obgrlile su ga i stimulirale svaki živčani završetak. U jednom trenutku izvio sam svoje tijelo u luk želeći što dublje ući u njegova usta. Ruke sam dignuo visoko iznad glave, a noge sam obavio oko njegovog torza. Zastenjao sam nekoliko puta i uz zatomljen krik svršio u Jadranova usta. Svršavanje je bilo žestoko, beskrajno dok je on pokušao sve progutati. Ostao sam ležati na kauču, zatvorenih očiju, ruke prebačene preko lica. Nisam ni sam bio svjestan što mi se dogodilo, samo znam da je bilo divno i prekrasno. Jadran se odvojio od mene. Otvorio sam oči i ugledao ga kako stoji između mojih nogu i lagano gladi svoj kurac. Lice mu je bilo vlažno, sluzavi tragovi moje «ljubavi» vidjeli su mu se u slijepljenoj kosi, oko usana, po nosu, bradi.
«Nadam se da ti je bilo lijepo, a sad očekujem da ćeš barem dozvoliti da svršim po tvome tijelu. Ionako se moramo istuširati» rekao je i nasmiješio se.
Sjeo sam na rub kauča. Tvrdi Jadranov kurac ljuljao se ispred mojih očiju. Ipak mi je pružio neopisivo zadovoljstvo, zaslužio je da mu barem malo vratim. Jednom rukom uhvatio sam ga za mošnje i lagano stiskao. Drugu ruku stavio sam preko njegove i zajedno smo lagano masirali njegov kurac. Drugom rukom uhvatio me za glavu i primaknuo na samo nekoliko centimetara od njegovog kurca. Mogao sam osjetiti miris njegovih izlučevina koje su se razvlačile po našim prstima. Ni sam ne znam kako sam otvorio usta i kako se njegov ljepotan našao u njima. Jadran je zastenjao i ponavljao «To, tako, tako treba, to». Njegovi pokreti su bili sve brži i brži i prodirao je sve dublje i dublje. U jednom momentu na svome nosu sam osjetio njegove kovrče dok je njegov glavić završio duboko u mome grlu. Ipak što je previše, previše je, te sam šakom obuhvatio njegov kurac dozvoljavajući mu samo nekoliko centimetara «manevarskog prostora» u mojim ustima dok sam mu drugom rukom gladio guzove. On me je svojim rukama držao za glavu. Osjetio sam da će ubrzo svršiti. Stenjanje je bilo sve glasnije, a pokreti su bili sve brži. U jednom trenutku svojim rukama uhvatio je moja zapešća. Popustio sam stisak ruke kojom sam držao njegov kurac i Jadran je to iskoristio da odmakne ruke i da mi ga ponovno zabije do grla. Mislio sam da ću zabacivanjem glave spriječiti njegovo dublje prodiranje, ali nisam uspio. Uhvatio me rukama za glavu i nije puštao. Ruke su mi bile slobodne. Pokušao sam ga odgurnuti . Nemoguće. Stisak je bio čeličan. Počeo sam se gušiti. Palo mi je na pamet da mu ga zagrizem u nadi da će me pustiti, ali nisam mogao. Počeo je glasno uzdisati i stenjati. Kurac mu se žestoko trzao u mome grlu a ja sam osjećao da ostajem bez zraka. Pa nisam valjda naletio na manijaka koji voli svršavati u umiruća tijela. Tih nekoliko sekundi svašta mi je palo na pamet, ali ništa nije pomagalo. Gušio sam se a onda je uz sve u moje grlo nahrupila njegova vruća sperma. U jednjak, u dušnik dok je njegovo stenjanje prešlo u riku. Koliko je sve to skupa trajalo nemam pojma. U jednom trenutku pritisak je malo popustio i ja sam iskoristio šansu i odmaknuo se od njega. Tijelo se borilo za malo zraka, kojemu je puno grlo ljepljive sperme sprečavalo pristup. Grcao sam, kašljao, pljuvao, povraćao sve u želji da dođem k sebi dok je Jadran zapanjeno gledao u mene i vikao «Isuse Bože, Isuse Bože». Nakon nekoliko minuta sjedio sam i dalje na rubu kauče glavom zagnjurenom u Jadranov kućni ogrtač koji sam zgrabio u trenutku kad sam shvatio da neću sve ono što sam danas primio u sebe uspjeti tamo i zadržati. Ni kavu, ni pivo, ni vino ni tjesteninu s paradajz umakom ni pun kurac Jadranove sperme. A on me nudio slatkom vodom, sokom izvinjavajući se cijelo vrijeme, a ja sam mu samo rekao nadbuhlih očiju «Čovječe, ti nisi normalan»
«Nisam znao što radim, to mi se još nikad nije desilo, pa mogao sam te ugušiti» pravdao se.
«Bilo mi je fantastično, svršio sam kao nikada u životu, a ti si morao na kraju sve pokvariti» rekao sam hripavim glasom
«Jesi li za tuširanje, možeš li» pitao me
Odvukao sam se do kupaonice noseći sa sobom kućni ogrtač koji sam ubacio u košaru za prljavo rublje. Stao sam pod tuš. Sad nakon što je bilo sve gotovo osjećao sam se nekako prljavo. Grubom spužvom žestoko sam se trljao nastojeći sa sebe ostrugati sve tragove naše jebačine. Nako nekoliko minuta ušao je i Jadran. Promatrao me kako se tuširam i ponudio se da mi opere leđa.
«Znam kako je to komplicirano, uvijek nakon tuširanja imam osjećaj kako su mi leđa još uvijek prljava»
Pristao sam. Iz toaletnog ormarića izvukao je gel za tuširanje nekog nepoznatog egzotičnog mirisa. Nježno mi je trljao leđa, ramena, vrat i nakon svega prešao na guzove.
«Imaš dobro tijelo, a guzovi su ti krasni, lijepo zaobljeni i čvrsti» rekao je
«Nemoj ni pomišljati o tome da ćeš od mene dobiti više nego što si dobio.» odgovorio sam.
«Pa nisam ni mislio na to da bi te mogao jebati u tu krasnu guzicu. Nisam ja od tih» prošaptao je.
Završio sam sa tuširanjem dok je Jadran ostao pod tušem. Naravno morao sam i ja njemu istrljati leđa prije nego sam izašao. Soba je bila sređena, na kauču je bila čista posteljina, a na rubu kauča me čekalo čisto rublje, nekoliko para traperica i majica. Začuo sam glas iz kupaone: «Imaš čisto rublje, čiste traperice i majice, izaberi što ti odgovara, slične smo građe mislim da bi moralo biti nešto za tebe. Rublje može, a za traperice sam odlučio da ću se ipak u dom vratiti u svojima. Samo ih nigdje nisam mogao naći. Izvalio sam se na kauč, uključio TV i gledao neku seriju.
Jadran se vratio u sobu. Brisao se velikim ručnikom dok mu se kurac klatio među nogama. Legao je uz mene.
«Ne smijem ni pomisliti što sam ti maloprije napravio. Izvini još jednom» rekao je prelazeći rukom preko mojih prsa. Primaknu je svoju glavu mojoj i uvalio mi jezik u usta. Poljupci su bili vatreni, vlažni i čvrsti i nježni, sve u isto vrijeme. Zapravo koliko god mi izmjenjivali nježnosti iz svega onoga što se dešavalo izviralo je nešto čudno, moćno, ni slično poljupcima između žene i muškarca. Ubrzo su gaće i potkošulja završili na naslonu kauča. Jadran je i dalje pokušavao istražiti sve tajne moga tijela, rukama, prstima, jezikom. Krasno je mirisao. Koliko je sve to što mi se dešavalo bilo zapanjujuće toliko je bio neobičan i taj miris. Kurac mi se ponovno digao do ludila i ponovno završio u Jadranovim ustima. Potiskujući u glavi raniji događaj okrenuo sam se u suprotnom smjeru i potražio usnama njegov kurac. Okrenuli smo se u neku bočnu šezdesetdevetku i međusobno se oblizivali, grickali i igrali igricu koju smo toga trenutka otkrili. Što ti meni to ja tebi. Radio sam mu ono što sam želio da on meni radi i obratno. U jednom trenutku malo s izvukao i mog stiska, uhvatio mi kurac, povukao ga do trbuha, oblizao mi jaja, onaj mali kožni nabor između mošnji i šupka, palucao je jezikom dok sam ja glasno uzdisao. Odjednom sam osjetio njegov prst kako namočen u sluz koju je pokupio sa vrha kurca lagano potiskuje u moj šupak, a za nekoliko trenutaka i njegov jezik hrapav i vlažan kako istražuje dubine moga guznoga otvora. Glasno sam stenjao, moje tijelo oblila je neka čudna toplina, žmarci su putovali mojim udovima. Imao sam osjećaj da neću dugo izdržati. Jadran se odvojio od mene, nasmijao i rekao «Što ja tebi, to ti meni». Ponovio sam sve što je on meni napravio. Oblizao sam mu jaja, grickao mošnje, nabor kraj šupka . Cijelo vrijeme njuškao sam očekujući da ću osjetiti kakve neugodne mirise ili okusiti kakve neugodne stvari ali sve je bilo besprijekorno čisto i mirisavo. Jadran je visoko dignuo noge i rukama raširio guzove. Šupak se rastvorio, a ja sam vidjevši da nema neugodnih iznenađenja duboko gurnuo jezik u njegov otvor. Jadran je glasno stenjao.
«Stavi mi ga, duboko mi ga gurni»: vikao je. Rukom je posegnuo do noćnoga ormarića, namočio je prste u sadržaj neke staklenke koja je već otvorena spremno čekala na dohvat ruke. Namazane prste gurnuo je duboko u vlastiti šupak, dobro ga podmazujući, dok je sa ostatkom namazao glavić mog kurca. Ponovno je visoko dignuo noge. Svojim glavićem sam prišao njegovom šupku i očekujući otpor lagano ga primicao.
«Daj mi ga , ne mogu više izdržati» vikao je Jadran i uhvativši me rukama navukao na sebe. Kurac mi je doslovno bez ikakvog otpora uletio u guzicu. Jadran je zarežao, a ja sam se ritmički počeo pomicati u njemu. Uskoro sam ga divljački jebao. Stenjali smo i uzdisali obadvojica. U jednom momentu svoj još masni prst primakao je mome šupku i u jednom trzaju gurnuo ga duboko u mene. Intenzitet osjećaja je bio prežestok za mene. Zaurlao sam, kurac sam nabio u Jadrana što sam više mogao i svoje vruće sjeme počeo štrcati duboko u njega. U istom trenutku i njegov kurac do tada tijesno naslonjen na njegov trbuh započne se trzati i izbacivati spermu po njegovim prsima, trbuhu, posteljini. Susjedi mora da su mu bili ili gluhi ili mrtvi jer je u trenutku svršavanja tako zaurlao da sam očekivao da će netko pozvati policiju.
Ostali smo ležati jedan kraj drugoga.
«Nadam se da ti se dopalo» progovorio je
«Dopalo mi se je, zapravo bilo je odlično samo se sada moram ponovo tuširati.» odgovorio sam.
«Sada ti je ionako kasno, sutra ja ne radim, ti ne ideš na fakultet, možeš prespavati ovdje, a ako ti previše ne smetaju ovi ljigavi dokazi naše jebačine možemo se tuširati i ujutro.» rekao je
Tako je i bilo. Prespavao sam kod Jadrana, i slijedećeg jutra smo se uvukli u kupaonicu na međusobno «pranje leđa». I ponovno mi je uvalio jezik u usta, i ja sam mu odgovorio, i međusobno smo se dodirivali, lizali, drkali. I klečali smo jedan pred drugim istražujući jezikom jednakosti i razlike naših kurčeva, sisali se i gladili. I podmazivali svoje otvore mirisnim sadržajem male staklenke. I na kraju je Jadran završio glave naslonjene na hrpu ručnika na perilici dok sam ga ja nemilosrdno jebao u guzicu, drkajući mu tvrdu kurčinu. Ponovno smo svršili, urlajući kao životinje, izbacujući spermu, ja u njegova crijeva, a on po cijeloj kupaonici. Mogao bi se okladiti da mu je curak sperme visio i sa brade.
I spremio sam se za odlazak, u Jadranovim trapericama i majici. Pa na koncu konca treba ih vratiti. I pred odlazak tutne mi Jadran u ruku neki zamotuljak. Lova.
«Joj nisi trebao, sad ispada da sam ja neka muška kurva bla, bla, bla.», a zapravo sam se držao one narodne da nije budala tko da , nego onaj koji neće uzeti.
«Moj mali prilog za tvoje školovanje, kaže Jadran, a mali prilog veći od mog dvomjesečnog budžeta.
I dalje smo se redovito viđali. Jebali smo se redovito. Bolje reći jebao sam redovito. Moj šupak je još uvijek nevin ukoliko se ne računaju prsti koji služe za dodatnu stimulaciju. Najteže mu je bilo preživjeti nastojanja jednog od Jadranovih prijatelja koji je «za znatnu novčanu naknadu želio pogoditi «u sridu»svojim kopljem. Omiljeno mjesto nam je bila kabina Sljemenske žičare, naravno ukoliko smo majstora uspjeli nagovoriti da uđemo u prvu i to sami. Ako ne oslobodili smo se napetosti u nekom od Medvedničkih grmova.
«Povratak prirodi» znao je reči Jadran
A ja sam nekako samom činjenicom da raspolažem sa više love proradio na svojem samopouzdanju i paralelno s tim postao sam zanimljiviji i kojoj srednjoškolki, brucošici, pa i službenici. A ni mlađe penzionerke mi nisu bile strane. Problem je u tome što je zbog mog ljubavnog života u kojem sam tražio najbolje od obadvije strane nešto moralo trpiti. Očistiti ispite sa jedne godine je ipak premalo da bi se završio fakultet. I nakon tri godinice napuštam metropolu.
Uz to je i Jadran devedesetih je emigrirao u Kanadu.
Zvao me nakon par godina da se preselim kod njega. Kuda bez škole u bijeli svijet. Jedino da budem nečija tetkica.
I evo me na poslu, ispred mene službeni kompjuter kojeg mogu koristiti.
Koristiti! Koristiti za šta ??
I evo jedan dio moje autobiografije je pred vama.

Autor: Stelex

Petnaest mi je godina tek
Noćna smjena

Izaberi me