Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Far(i)sa

Kako god okrenem, nikada nisam bio spremniji za seks, a istovremeno ga imao tako rijetko kao u vrijeme puberteta. Bio sam dobro naložena peć bubnjara, koja je širila toplotu na sve strane, a nisam mogao da se rashladim ni približno mojim potrebama. Sada, na početku četrdesetih, dao bih sve što imam za onu potenciju koju sam imao tada, osim iskustva…to je bilo ono što mi je nedostajalo, uprkos dobrom izgledu, mladosti i uzavreloj krvi.

Farisa je bila idealan objekat za naše dječačke masturbacije. Površna, bez nekog posebnog šarma, ali sa sisama i dupetom zrele žene. Imala je crnu, gustu kosu , sa apsolutno bezveznom frizurom koja me podjećala na kacigu rimskog centuriona, onako natapirana i ukočena.

Pokušao sam sa drugarskim zagrljajem („skidaj ruku sa mene“), sa nabacivanjem („nemoj mi toga“) i sa konkretnim pipanjem, kada su me samo brzi refleksi spasili šamara.

Jednostavno, moja sisata i guzata drugarica je bila katastrofalno konzervativna, školski primjer neravnomjerno raspoređenih tjelesnih draži i spremnosti na seks. Sjećam se da je u jednom pismenom zadatku na idiotsku temu „O meni“ ( sedamnaestogodišnjaci koji trebaju pisati o sebi?), napisala kako želi ostati djevica do braka i kako to smatra najvećim odličjem svake djevojke. Glupo do vrištanja, ali nama je ostalo samo drkanje, jer je Farisa svoje veličanstvene sise čuvala za Mr. Right.

Život je farsa, ponekad tragedija, najčešće tragikomedija. Ja sam bio predestiniran za tipa koji ga nikad neće potopiti u vrelu djevicu Farisu. Bio sam zapravo sve ono što ona nije željela: nepouzdan, drzak, anarhista, i uz sve to, mješanac.

Život je, međutim, i gospodin Harlekin. Ponekad se grubo poigra sa ostalim glumcima u predstavi. Ja sam se na vrijeme maknuo sa bine naše balkanske nakurčenosti i odlučio da okušam sreću u inostranstvu. Odluka me je poštedjela mnogo čega: pucanja na dojučerašnje prijatelje, izigravanja žive mete i borbe za čisto pekunijarne motive velikih lutkara koji su ostali iza zavjese.

Ljeta gospodnjeg 2002, krstario sam zapadnom Evropom, u misiji gospodnjoj, tačnije, službeno za trgovačku korporaciju kao kontrolor inostranih filijala. Često sam nailazio na „naše“. U svakoj selendri Normandije, svakoj kasabi Bavarske, svakom gradu Italije je bio/bila neka Petra, Enisa ili Marta, neki Almir, Jovan ili Ante. Začudo, svi su bili sretni kada bi vidjeli zemljaka i živo im se jebalo kako se zemljak zove i koji sakralni objekat pohodi.

Ne mogu reći da sam bio iznenađen kada sam u najdubljoj njemačkoj provinciji našao Farisu. Hop, top, filijala, ručak, šetnja i gospođa koja mi servira kafu…druga frizura, sise malo veće i opuštenije, ali iste sive oči i osmijeh dobroćudnog konja… moja školska drugarica.

Ona je bila iznenađena, ja nisam. Već ranije sam nalazio ostatke prijašnjeg života, poznanike, rođake , školske drugove. Neki su se radovali, neki ustezali, a meni je u glavi uvijek bilo isto pitanje: koji vam je kurac sve ovo trebalo?

Kada smo izmijenjali sva ona kurtoazna pitanja o životu i zajedničkim poznanicima ( Ivan; zaustavio metak, Momir; nestao, Amira; pravnica u Freiburgu), predložio sam da se nađemo i popijemo drugarsko pivo. Rekla mi je da je razvedena, da ima sina, da pohađa kurs za sudskog tumača i pati za starim danima…ma zajebi, pomislio sam, gdje sam ja u svemu tome?

Kako god, mogao sam birati između kolege Francoisa, koji je hrkao i kafe sa bivšom drugaricom i eventualnim smještajem za jednu noć. Imao sam sreće: poslije zajedničke večere i mozelskog vina, pozvala me je na kafu. Kada je usputno spomenula da će mali Haris te noći prenoćiti kod druga iz škole, znao sam da sam na cilju.

U toku vožnje sam već iskušavao teren, položio sam ruku na njena koljena, a ona me poslije ceremonijalnog ustezanja i odgurivanja ruke pustila da joj pomilujem vrelo međunožje. U hodniku njenog stana smo se vrelo ljubili, do kreveta smo već bili goli i nepun minut kasnije sam već bio duboko zaronjen u njeno vrelo meso.

Jebao sam je kao manijak, zabijajući se do jaja, grizući ogromne sise. Držao sam čvrsto mesnate guzove, klizeći između debelih stidnih usana. Stenjala je i ispuštala kratke uzvike strasti, dok je miješala na vrelom kurcu. Zaplitali smo jezicima, nabijala je svoje dlakavo međunozje na moju muškost, oslobođena svih stega iz mladosti.

Kada je počela otezati parenje, lagano klizeći po vlažnoj batini, drskim okretom sam promijenio položaj i prikovao je za krevet cijelom težinom mog tijela. Kako sam je jebao….uživao sam u tom prcanju bez ljubavi, prljavom i besramnom kao nikad do tada. Jebao sam tu dlakavu vrelu pećinu, grizao joj ramena i grudi, ostavljajući modrice, stiskao sise i cuclao bradavice kao lilihip. Ona je podatno prihvatala sve što sam radio, jecajući i nudeći vrelo meso, griješno i strasno. Vrtjela je bokovima, primala moj kurac I sisala moje usne, a onda se izdigla, sve brže primajući moj vreli ud, kratko zajecala i ukočila se, stiskajući me vrelim mesom. Kada se opustila u mom zagrljaju, ispustio sam njena ramena i zgrabio vrele guzove, nabijajući joj kurac do korijena. Zastenjao sam: “Svršiću”.

Ona je vrelo i promuklo rekla: “Nemoj unutra”, ali meni se živo jebalo za sve eventualne posljedice. Jos čvršće sam držao njeno mesnato dupe i onda je počeo puniti…neka zatrudni, neka bude šta bude….morao sam pojebati ovu pičku do kraja, obesčastiti je, uprljati, svršiti u nju…

Imao sam black out mog života…kada sam postao svjestan okoline, ona se vec namještala u mom zagrljaju, njen vreli dah mi je škakljao uho, prošaputala je “nisi trebao unutra..šta ako zatrudnim”. Savladao sam se i nisam rekao ono što sam mislio…” ma jebe mi se hoćeš li zatrudniti”.

Poslije nekoliko minuta ili sati se pridigla i nesigurnim korakom otišla do kupatila. Ostavila je vrata širom otvorena i ja sam vidio kako pljuska lice hladnom vodom, kako joj sise klate nad umivaonikom, kako joj stidne usne, još uvijek rastavljene, pozivaju između crnih dlaka…

Pridigao sam se kao zombi, odbauljao do kupatila, zgrabio je za bokove I zabio poluukrućen kurac u vrelo, crveno meso. Nisam više bio dječak i moj kurac više nije slijedio moje fantazije. Ne znam kako sam se uspio ugurati, zadnje čega se sjećam je sluzava pička koja me željno primala i Farisa koja je stenjala …pritisnuo sam je uz hladnu keramiku i tucao je kao martovski zec. Grizao sam joj vrat, čvrsto sam držao ramena, gnječio sise i jebao, jeba, jebao…

Ne znam kada sam špricnuo u nju, ni je li ona uopste svršila…probudio sam se u praskozorje, ona je mirno disala, glave naslonjena na moje grudi i opet sam utonuo u san.

U kasno prijepodne, dok smo pili kafu, ona je promucala nešto kao “javi se”. Klimnuo sam, više iz osjećaja dužnosti, iako smo oboje znali da nismo razmijenili brojeve telefona.

Znam da sam bio sretan kada je Francois nazvao, dajući mi razlog da odem. Na rastanku me poljubila, teatralno , privijajući se tijelom kao bršljan uz drvo. Rekao sam neobavezno „čujemo se“ i otišao.
Koračajući prema hotelu „Hirsch“, prošao sam pored malog fudbalskog terena, na kojem je Haris igrao sa drugovima. Pogledao me , pogledom punim prezira i mržnje i ja sam pomislio da bih i ja mrzio nekog ko mi je upravo jebao majku.

Autor: 007

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile