Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Felacio

Pustio sam ga da se zaklati, a tip ga je fascinirano posmatrao, piljio kao da nikad pre nije video penis. Ili mu se moj nešto specijalno dopadao, onako obrezan i glavat. Tip je oblizivao usne. Znao sam da želi da ga okusi. Videlo se to u njegovim očima.
“Dakle?” upitah.
“Prelep je.”
“Milo mi je ako zadovoljava.”
“Uzeo bih ga u usta.””
“Nismo dogovorili cenu.”
Bio je dvadesetak godina stariji od mene i malo ćaknut. Klečao je, sa glavom u visini mojih golih prepona, i gledao me odozdo kao nesrećno kučence. Ima je suze u očima. Približio je lice sasvim do mog uda i omirisao ga, a onda dotakao dugim, hladnim prstima. Ud se trgnuo i pustio prve žmarce u moje telo. Video sam da je matori bio željan muškog mesa, pa sam odlučio da mu ne tražim mnogo. Uostalom, jedan felacio manje-više, i to onaj koji meni rade. Stajao sam go ispred njega, a on je bio ponizan kao rob, dahtao mi je u kurac, mazio ga. Uskočoperio mi se, produžio i bocnuo matorog u usne. Odlučio sam da ugovorim cenu dok mogu.
“Trideset”, rekoh.
On klimnu glavom.
Sranje, pomislih, mogao sam da tražim i više.
“Barem za prvi put”, rekoh. “Neka bude obostrano zadovoljstvo. Ako ti se mnogo dopadne, moraćemo da utanačimo neku pristojniju cenu. Ne prodajem se jeftino.”
“Naravno”, reče matori peško i poljubi vrh glavića.
Zavrte mi se u glavi. Moj ud je već bio potpuno krut, izgleda da je naročito uživao kada ga matori pešovani obožavaju iz blizine.
Tip ga je nežno uzeo u šaku, prineo licu, liznuo, oprobao, stavio glavić među suve usne. Zacuclao je cuclicu. Osetio sam kako mi se od uživanja krute mišići u leđima i butinama.
Matori je raskrilio svoj kišni mantil, a ispod nije imao ništa do svoje kože i erekcije. Video sam mu kitu: dugačak, beo komad sa glavićem skrivenim pod gomilom kožice. Pomislio sam da bi mu obrezivanje dobro došlo. A možda je kasno za ljude u tim godinama da menjaju navike.
Uporno je uvlačio moj ud u usta. Činio je to sporo, kao da je hteo da uživa u svakom deliću sekunde. Voleo je moj ud, mogao sam to da primetim. Mada, verovatno bi voleo bilo koji kurac koji bi mu ušao u usta. Dok mi je sisao, sebi je cimao kitu prstima. Glavu je povlačio napred i nazad i njegova usta su tako postala organ za tucanje. Činio je to vrlo sporo. Meni su noge počele da klecaju. Morao sam da priznam da je matori pešovan bio vičan tom poslu, majstorski je podizao moje zadovoljstvo. Uhvatio sam ga za uši i počeo da ih zavrćem. Mumlao je.
“Napred, stari moj”, hrabrio sam ga. “Papaj cuku.”
Jednom rukom je drpao svog, a slobodnom je napipao moje čvrste guzove. Osetio sam prst na čmaru, pritisnuo je, a onda upao unutra celom dužinom; ponekad i mene samog iznenadi koliko može da mi stane sa te strane. Sve za lovu, naravno.
Mazio sam tipa po glavi. Bio je proćelav, kosa mu je bila tanka i seda i uglavnom je imao oko ušiju i niže preko potiljka. Mazio sam ga kao da je malo dete kome treba uteha.
Shvatio sam da je za njega felacio imao veliki značaj. Možda ga je sam čin vraćao u davnu prošlost, u doba škole kada je sa drugom iz školske klupe imao takvu vrstu odnosa, ili ga je neki rmpalija iz starijeg razreda terao da mu sisa na odmoru pred devojčicama koje su uživale u predstavi, ili je svake noći krišom od roditelja pušio starijem bratu, ili je na fakultetu upoznao profesora koji je voleo da mu studenti odaju poštovanje klečeći pred njim i polirajući njegov glavić usnama i jezikom.
Možda mu je komšija bio pedofil i nahvatao ga jedne noći, u mraku, pa mu napunio usta slatkim mesom, ili ga je vodio jednom nedeljno u bioskop prikrivajući svoje prave namere pričom da voli decu, a tamo ga u mraku zloupotrebljavao na razne načine.
Možda je u njegovom reonu radio poštar koji je uz pisma voleo da sredovečnim muškarcima poda i kitu na sisanje. Da li su ga noću presrele siledžije u javnom WC-u, njih nekoliko, a spaslo mu je život to što je imao dobar rad ustima i gutao spermu?
Ljubav koju je doživeo sa nekim vojnikom dok je služio u Sloveniji; tajna, nervozna, brza pušenja iza kasarne, strah da će ga neko zateći dok sisa mladiću svojih godina i pozvati na raport kod kapetana. Šta je moglo biti od svega toga? Ništa? Sve? Nešto drugačije? Šta god da je bilo, nešto ga je iniciralo i načinilo pušikarom.
Svršio sam, bljujući vrelu spermu duboko u ždrelo. Čvrsto je stegao čeljusti i ispijao gusti sok. Osećao sam kako mi glavić pulsira zarobljen u grlu, u kontrakcijama se steže i opušta, izbacujući mlaz za mlazom tople tečnosti. Prepunih mu usta. Krupne bele kapi pokuljaše mu sa ivica usana, a obrazi se ispupčiše. Iscedio je iz kurca sve do poslednje kapi, nije ga ispustio dok nije potpuno splasnuo, a kada je to konačno učinio i moj omlitaveli, zadovoljeni drugar se našao na slobodi, odgegao sam se do stolice, zavalio dupe i dao sebi nekoliko trenutaka oduška
Tip je bio zadovoljan. Isplatio je 30 eura. Tek kada je ustao primetio sam da po butinama ima čitavu masu lepljive sperme. Svršavao je po sebi dok mi je pušio. Iscurela je iz njega u plimskom talasu neopisivih razmera.
“Drkanje pomaže”, rekoh mu.
“Drkanje je najveća prevara svih vremena”, reče. “Umesto da pomogne, samo ukazuje koliko nam je potrebna prava stvar.”
“Možeš da me tucaš, ako hoćeš, mada to ima ekstra da te košta. ”
“Nije moj način”, odmahnuo je glavom. “Samo ustima.”
Prema dogovoru koji smo napravili nakon toga, trebalo je da dolazi kod mene svake subote. Moje je bilo samo da se skinem i dam kurac na upotrebu. Kada je odlazio primetio sam da je postao veoma rastrojen, pogled mu je bio prazan i kao da je prolazio kroz mene.
Ličio je na čoveka čije misli plutaju nekuda daleko u prošlost. Podsetio sam ga na nekoga. Na staru ljubav? Na izgubljene snove, ili događaj koji mu je promenio život.
Poželeo sam da znam šta je to što vidi i oseća, ali nisam imao prava da mu postavljam pitanja; pitanja nisu ulazila u našu malu pogodbu. Onda je jednostavno otišao i ostavio me da gorim u znatiželji.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile