Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Friziranje frizerke

Nekako sam očekivao da će proći dosta vremena do sljedećeg puta kad ću sresti Draženku. Nisam joj uzeo broj mobitela, niti sam je pitao za ponovni susret, ona jednostavno nije bila moj tip žene, iako sam jako sretan da sam ju uspio poševiti. Bila je kao slatkiš ili vino koje se kuša jednom ili dvaput na godinu. Nerealna cijena, ali svejedno fino. Već sam rekao da su mi draže od Draženke bile žene i djevojke iz susjedstva, koje možda i nemaju toliko stila ili sređenosti kao ona, ali imaju nešto jedinstveno u sebi.

Takva je bila i Anita, mlada frizerka koja je nedavno počela raditi u frizerskom salonu jedne moje bivše djevojke. Kako sam se sa svim svojim bivšim i sadašnjim djevojkama trudio biti u fer i korektnim odnosima, tako smo Margareta i ja nakon mnogobrojnih zajedničkih večeri ostali jako dobri prijatelji. Čak bih mogao reći da mi je ona bila kao sestra koju nikad nisam imao. Margareta, doduše, nije tema ove priče, ali budući da se povremeno prijateljski i prasnemo, možda ću vam prepričati i jednu našu zajedničku dogodovštinu.

A tema ove priče je Anita, jedno mlado i lijepo stvorenje koje je svaki dan putovalo na posao u Zagreb, u Margaretin frizerski salon. Anita je bila smeđokosa djevojka, u ranim dvadesetim, sramežljiva, ali zgodna, s lijepim, punim nogama, koje nije nimalo skrivala, ili ih je možda nenamjerno izlagala pogledima, zamamnog osmijeha i nevinog pogleda. Voljela je da ju se gleda kao objekt, ali se pritom osjećala jako sramežljivo, pomalo nesamouvjereno. U salonu je počela raditi tek prije dva mjeseca, kad sam je prvi puta i vidio. Odmah mi je, naravno, upala u oko, predstavio sam se, ona se iznenadila, a Margareta se nasmijala, znajući me u dušu. I tijelo, ali to ćemo, rekao sam, ostaviti za neku drugu priču.

U akciju sam krenuo kad sam zadnji puta otišao na šišanje. Znao sam da Margarete neće biti jer mi je javila da odlazi u posjet bivšem mužu, s kojim se još i sad povremeno prasne. Išli su na more, preko vikenda. U salonu je ostala samo Anita, ali sa skraćenim radnim vremenom, a moja me dobra prijateljica Margareta upisala da ću doći pred sam kraj radnog vremena, kojih dvadesetak minuta prije zatvaranja. Taman da me se podšiša, kao i obično. Kad sam te subote ušao, Anita je taman završavala jednu postariju gospođu koju sam znao iz viđenja.
“Bok, samo sjednite dok ja osušim gospođu,” rekla je, a ja sam se nasmiješio, pozdravio i sjeo.

Novine me nisu zanimale, salon je bio pun starih ženskih časopisa koji su služili kućanicama da prekrate vrijeme između dvije sapunice. Umjesto toga sam napisao SMS Ladi, koju nisam vidio već danima. Morat ću je ponovo posjetiti ovih dana, kad nakupim malo energije. Činilo se da u zadnje vrijeme oko mene samo niču ženska bića koja su voljna družiti se sa mnom.
“Doviđenja,” rekla je gospođa i izašla, najprije plativši skoro pa astronomsku sumu za svračje gnijezdo koje je ponijela na glavi sa sobom.
“Grozna frizura,” rekao sam.
“Znam,” rekla je Anita, “ali što ću kad je htjela baš to što je dobila.”

Pogledao sam je od glave do pete. Danas nije imala standardnu odjeću, traper-suknjicu i košulju od trapera. Nosila je crne pripijene “trifrtaljke” koje su isticale snagu njezinih butina i bijelu majicu, također pripijenu. Imala je povelike grudi, te mi je odjednom postalo neugodno kako nisam to ranije primijetio.
“Hoćete sjesti?”
“Možeš mi slobodno govoriti ti,” rekao sam joj i prepustio se njezinim rukama. “Nisam toliko puno stariji od tebe.”
“Koliko je to ne toliko puno?” pitala me kad me je počela šišati.
“Osam ili devet godina,” rekao sam.
“Kako znaš tako točno?”
“Pitao sam Margaretu,” rekao sam.
“Pa jasno,” rekla je, a zatim nastavila.
Ruke su joj bile meke, nježne.
“Pitala sam i ja Margaretu o mnogo stvari.”
“Tipa?”
“Pa čula sam da imaš izvjesnu reputaciju koja te prati,” rekla je, nagnuvši mi glavu na jednu stranu. “Koja je sasvim u skladu s onim tvojim pogledima.”
“Kojim pogledima?” pitao sam, vraćajući glavu natrag, smijao sam se kao idiot.
“Nemoj se smijati,” rekla je susprežući smijeh. “Znaš i sam koji su to pogledi.”
“Koji?”
Sad sam stvarno pukao. Ona također. Stavila je škare na stolić, pored ogledala, a onda se primirila.
“Svaki puta kad bi došao u salon, dobivala sam dojam da me skidaš pogledima.”
Sad sam se i ja primirio, pa sam samo rekao:
“Zamišljao sam kakva si ispod odjeće.”
Mirišala je na jutro. Gledali smo se duboko u oči preko ogledala. Ako su oči zrcalo duše, onda su zrcala oči seksa. Trgnula se i nastavila me šišati.
“Imamo još dugo?” pitao sam je.
“Žuri ti se nekamo?” rekla je. “Nemamo. Par zamaha. A uskoro i zatvaram.”
Nakon još tri pokreta škaricama, upitala me:
“I, što si vidio u svojim mislima?”
“Svašta,” rekao sam. “Sad kad te vidim ovako obučenu, pitam se friziraš li svoju mačkicu.”
Nije mi odgovorila.
“Malo si predirektan, kaj ne?”
“Direktno je bilo i pitanje.”
Više nismo ništa rekli. Kad je završila sa šišanjem, vratila je sve na svoje mjesto.
“Koliko sam dužan?”
“Kaj misliš, jel’ friziram ili ne?” rekla je, umjesto da mi odgovori na pitanje.
“Htio bih provjeriti,” odvratio sam spremno.
A ona priđe vratima, okrene natpis iz ‘otvoreno’ u ‘zatvoreno’ i zaključa ih.
“Idemo natrag, u spremište,” rekla je.

Imao sam dojam da će spremište uskoro postati spermište. Volim igre riječima, pa makar i tako glupe kao ove dvije. Anita me odvela straga, gdje smo jednom u klinču bili i Margareta i ja. Ovo je bilo kao povratak na mjesto zločina. Upalila je svjetlo u maloj prostoriji, i sjela na stari kauč. Nije bio prašnjav, vlasnica je svoj salon redovno održavala. Gledala me u oči.
“Reci, nešto ti nije jasno,” pitao sam je, a ona mi umjesto odgovora raskopča hlače.
“Znam da radim grešku,” rekla je. “Ti sigurno ne misliš hodati sa mnom poslije.”
Nisam odgovorio, potvrdivši njezina nagađanja. Nisam imao ni najmanju
namjeru.
“Bolje je da šutim,” rekla je. “Trebam malo relaksacije.”
Izvadila mi je kurac i počela s drkicom. Htio sam joj ga staviti u usta, ali mi nije dala. Što ću, ima i takvih. Morat ću se zadovoljiti jakim joj butinama i velikim sisama. Moj je kurac bio obrijanih jaja i skraćene šumice oko njega.
“Zgodno,” rekla je, premečući ga po rukama dok je on rastao iz časka u čas.

Igrala se mojim jajima i ja sam pomislio kako je prava šteta što ga ne želi staviti u usta. No, ovako neodlučna kakva je bila, bolje mi je da šutim, da je ne bih slučajno odvratio od namjere. Ali, umjesto da joj dopustim da i se dalje igra mojim kurcem, sjeo sam do nje i skinuo joj majicu. Preda mnom se ukazao veliki bijeli grudnjak kojeg nisam skinuo, već sam ga samo izvrnuo, tako da su joj sisurine ispale iz njega i prelile se po mojim šakama. Imala je krasnu peticu koje se nijedna žena ne bi posramila, lijepo oblikovane dojke s velikim bradavicama, kakvih se u životu baš i nisam nagledao. Odmah mi je bilo ljepše. Mijesio sam joj sise, a onda sam je

poljubio. Djelovala je iznenađeno, ali ne neugodno. Učas mi je poljubac uzvratila, a onda me počela žvaliti takvom silinom da sam mislio da će me pojesti kako je navalila. Da nisam ni ja za bacanje, pokazao sam joj tako što sam joj uzvratio jednakom mjerom, a onda se odlijepila od mene i duboko udahnula, kao da je minutama bila pod vodom. Tri me kratka trenutka pogledala u oči, a onda se nasmijala i počela mi pušiti. Ipak. Obrađivala ga je nestručno, ali slatko. Vidjelo se da se nije napušila kurčeva, ali nisam je htio podučavati. Bila je kao početnica u pornićima,
djevojka koja je obradila svoj prvi kurac. Bacala mi je finu drkicu, kurac mi je bio na toplome, i uopće me nije tangiralo što ga nije lizala, niti sisala. Sasvim me je dovoljno nadražila da mi kita otvrdne do granica boli, a jaja nabreknu pred raspuknuće. Nisam još želio svršiti, pa je odgurnem od kare, a onda je preko hlačica uhvatim za pičku i počnem mijesiti, dok sam je istovremeno žestoko ljubio. Skinuo sam si i majicu, i njoj hlače i gaćice, pozorno promatrajući kakva će se pičkica pojaviti preda mnom. Ukazala se neobrijana maca.

“Ti si frizerka, a ovako dlakava,” rekao sam, više u šali.
Ona se nasmijala.
“Ako hoćeš, sad možeš ti mene isfrizirati,” rekla je. “Onda smo kvit!”
Nije mi trebalo dvaput reći. Ostavio sam Anitu tako lijepo i široko raširenih nogu i uputio se natrag u salon. Poslijepodne se polako primicalo, a ja sam punio jedan lavor vodom, našao svježu britvicu za jednokratnu uporabu, uzeo škare i vratio se natrag.
“Topla voda?” pitala me.
“Vruća,” odgovorio sam, i prionuo na posao.

Najprije sam srezao živicu, da ne bude toliko gusta kad krenem brijati. Ne želim da mi britvica svake dvije sekunde zapinje za busenje crnih, čvrstih dlaka. “Ovo ćemo morati pomesti kasnije,” rekao sam. “Ima više nego s moje glave.”
Anita nije odgovarala. Pozorno je promatrala što radim. Kad sam završio posao sa škaricama, krenuo sam u brijanje, s izbrijavanjem. Pičkica joj je mirišala tako svježe, nisam mogao odoljeti a da je ne poljubim, i malo, samo malo, posisam klitač. Ona je uzdahnula i ugrizla se za usnu. Nasmijao sam se i nanio malo sapuna na pičkicu, dobro pazeći da pjena ne uđe unutra. Ako ikada budete brijali svoju curu, pazite na to. A onda sam krenuo s nježnim, laganim potezima, skidajući joj tvrde, crne dlake, s meke, mirišljave pičkice. Svakim mojim pokretom njena je mačkica postajala ogoljenija, izloženija mojem pohotnom oku. Kako sam je želio polizati, nevjerojatno! Kad sam završio brijanje, pitao sam je kako želi da joj uredim daljnju okolicu.
“Ostavi jednu crtu!” rekla je.

Rečeno, učinjeno. Potom sam je isprao toplom vodom, osušio čistim ručnikom, i zadovoljno pogledao
svojih ruku djelo.
“Krasno,” rekao sam, pokazao joj pičkicu u ogledalu i krenuo na posao.
“Sad smo kvit,” rekao sam.

Bio je njen red da se nasmiješi. Onda sam je počeo lizati, nestankom dlaka otkrivajući sve veće manevarske prostore za moja usta i jezik. Uvlačio sam u sebe njene stidne usne, igrao se njenom pičkicom, sisao, lizao i grickao klitoris, budio njezinu uzbuđenost vještim pokretima jezika. Nije trebalo dugo da Anita počne curkom curiti, a onda sam joj bez ijedne riječi, bez prethodnog upozorenja, sjurio kurac niz pičku. Ušao je tako nevjerojatno lako, tako je skliznuo unutra da sam se i sam iznenadio. Anita je bila uska, vjerojatno bez puno iskustva, ali se uopće nije protivila što sam se tako poigrao s njom. Dapače. Podigla je noge i još ih više raširila kako bih imao što bolji kut ulaska. Kako sam ulazio i izlazio, moje je tijelo udaralo u njeno tako da se svaki puta kad bih ušao čuo šljap, kad bi nam se mesa sudarila. Njene su sisetine lomatale, njene bradavice plesale. Nije dugo trebalo, a Anita je počela svršavati. Osjetio sam kako joj se grči pičkica, kako joj navala krvi ometa disanje, kako traži zrak požudnim uzdasima. Stisla me je u sebi tako čvrsto, sužavajući picu još više, i nisam mogao izdržati. Počeo sam i ja svršavati.

“Svršit ću,” rekao sam.
“Nemoj u mene, molim te!” zavapila je i ja sam izvadio kurac iz nje taman kad sam počeo špricati sjeme.
Ako već ne mogu u nju, mogu po njoj. Zalio sam je svojim ljepljivim sokom koji se stopio s njezinim pičkinim sokom, isprskao joj trbuh i sise, svršio svud po njoj. Uznojio sam se, moram priznati.

“Ovo je bilo super,” rekao sam.
Anita nije ništa govorila, samo je uzela papir, obrisala se i obukla. Ja sam se također obukao, pomogao joj da očisti salon, zaključa ga, a onda sam je otpratio kući. Nismo se ni poljubili
na rastanku. Ja sam znao što je posrijedi. Odnosno, tada sam barem slutio.

Poševili smo se još jednom, ovaj puta kod mene doma, dva tjedna nakon naše avanture u salonu, a nakon toga mi je jasno rekla da se više ne možemo viđati jer ona ima dečka. Moje su se slutnje obistinile. Dva dana poslije, otišla je iz Margaretinog salona.

“Hajde, ne tuguj,” rekla mi je Margareta. “Imaš onu svoju crnu,” mislila je na Ladu, “imaš i mene, na kraju krajeva, pa onu konobaricu, nije da nemaš. Trebaš se jednom odlučiti, pa seskrasiti.”

Samo sam se nasmijao i pošlatao je. Ona mi uzvrati poljupcem. Igricu smo nastavili…, ali to je već jedna posve druga priča…

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile