Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Godisnji

Čekali smo več više od pola sata i bio sam se naljutio zbog sporosti na racepciji. Dopizdilo mi sve i otišao sam u najbliži restoran i naručio si piče. E jebi ga. Tako ti je to kad ideš preko poduzeča na rekreativni odmor. Kad sam popio vratio sam se i evo ga, svi su več otišli. Tako sam dobio sam veliki apartma sa spavačom i dnevnim boravkom. Ma super pomislio sam. Moči ču da dovedem bilo koga poželim, ako nešto upecam a i drkati mogu kad god poželim.

Smjestio sam se ko kralj i bio sam jako zadovoljan pošto sam jedini imao sam apartma a svi ostali bili su smješteni po dvojica. Cjeli dan imali smo neke pizdarije kao rekreacija i slično. Posle večere otišli smo nešto popiti a onda sam več mrtvo umoran otišao da se spremim u krevet. Istuširao sam se i na brzake pokraj TVja zaspao ko top, kad me probudilo lupanje po vratima. Navukao sam gače i otvorio a to pred vratima receptor kao došaoje jeoš jedan vaš i da ga je smjestio pokraj mene. Ja sam Miloš rekao je i dao mi ruku. Pružio sam mu ruku. Eto odoše sve u kurac pomislio sam a samo rekao izvoli uđi i otišao nazad u krevet. Mislio sam da ču da zaspati ali ovaj je pravio takvu buku razpremajuči prtljag da sam skoro popizdio i kad sam se podigao i htio da mu viknem kojeg kurca galami usred noči samo sam progutao pljuvačku. Ugledao sam ga samo u boksericama, odlično građenog, blond kose i izgledalo je da se cjeli brije jer nisam vidio ni dlake na njegovom tjelu. Kurac mi se odmah pokrenuo dok sam ovako sjedio u krevetu a on je pogledao do mene i samo rekao.

E sad ču ja. Vidim da ne možeš spavati od moje galame.

A onda je počeo da škripi sa tim prokletim kaučem tražeči krevetninu.

Ma koji če ti kurac sada rekao sam. Legni na ovaj veliki krevet i sutra čemo da je nađemo. Samo je klimnuo i otišao da se istušira. Konačno malo mira I dok sam slušao kako curi voda u kupatilu odnio me san. Nikad nisam jako spavao. Probudola bi me svaka sitnica a sad sam se probudio osječajuči kako se krevet ljulja i pomislio na zemljotres. Nisam se ni makao osluškajuči i odmah skužio u čemu je rječ. Dečko pored mene je drkao a ja sam zaspao okrenut na drugu stranu. Bože kakva šteta. Kako da se okrenem pa da gledam kako si ga drka. Mmmmmmmmmmm. Baš bi voleo. A onda me spasio on. Podigao se i otrčao u kupatilo. Ostavio je otvorena vrata a ja sam škiljio da vidim šta radi. Vidio sam samo gornji dio njegovg tjela u ogledalu kako se mrda drkajuči ga. Nagnuo sam se na stranu, da sam skoro pao iz kreveta ali nije se vidjelo ništa više. Sad je moj kurac bio ko kamen. Uhvatio sam ga ovako preko gača u ruku i lagano navlačio kožicu preko glaviča. Izašao je iz kupatila i gledao neko vrijeme u mene a onda otišao do prozara. Od vanjskog svijetla dobro se vidjelo njegovo tjelo i još uvijek na pola dignuti kurac. Baš me napalio proklet bio. Polako drkajuči ispod pokrivača nije ništa primetio ni kad je otišao u krevat. Malo sam sačekao dok nisam čuo kako mirno diše i kad sam pogledao ležao je na leđima i spavao ko top. Sad sam izbacio pokrivač sa sebe i skinuo si gače odmah hvatajuči kurac i počeo žestoko da ga drkam. Gače sam dohvatio drugom rukom i nabio si ih na nos zamišljajuči, da su Miloševe. Bože što bi mu sada pušio mislio sam i navlačio ga do bola, da bi brzo iza toga jaku ugodu i toplinu i sav se napeo. Počeo sam da svršavam i u zadnji čas podmetnuo sam svoje gače. Sjeme mi je štrcalo sve do glave toliko sam se napalio. Nešto sam pokupio rukama i polizao a ostalo obrisao gačama i stavio ih pod jastuk. Kad sam se okrenuo da zaspem imao sam osječaj da je budan i da me gleda ali je još uvijek mirno disao. Ujutro sam se digao i otišao da se umijem a onda na brzake na aktivnosti i poslije na doručak. Nisam ga vidio cjeli dan. Izgleda da s prijavio na sasvim druge aktivnosti nego ja. Uveče sam poslije večere otišao sa društvom na piče, da bi kasno u noč oni otišli doma a ja sam išao da šetam uz more. Bilo je toplo i sjeo sam sasvim uz obalu i nakvasio noge. Uživao sam u šumovima mora, kad najednom.

Očeš da ga pušiš? Pito me nako stajajuči mi sasvim iza leđa. Kurac mi je odmah krenuo i samo sam se okrenuo bez da podignem pogled i počeo sam da mu skidam kratke hlače. Nisam ih povukao ni do koljena več sam nabio glavu među njegove noge. Osjetio sam sasvim tvrdi kurac i njegovo toplinu i tek kad sam malo mrdnuo glavom ljevo desno osjetio da mu je kurac ljepo obrijan. Imao je divan muški miris, koji me palio. Njegov kurac bio je priljubljen uz moje lice i lagano sam mu ga mjesio mrdajuči glavom ljevo desno. Onda sam izplazio jezik i cjelog mu polizao od jaja do glaviča a pri tom sam mu navlačio debela jaja nadolje da je stenjao. Imao je ljep debel kurac kakve baš volim sa velikim žilama. Malo šiljast na vrhu a onda jako debel kod korjena. Mazio sam se njime po licu i lizao ga uživajuči tako zatvorenih očiju. Baš me brigalo ko je. Bio sam jako napaljen i uradio bi sve što bi tražio.

Daj. Daj uzmi ga rekao je i uhvatio se za kurčinu i namjestio mi ga na usne. Lagano je prelazio glavičem preko njih da bi ga onda polako sve više uvlačio u moja usta. Sad sam osjetio njegove ruke kako mi miluju kosu i kako mi ga je počeo polako nabijati sve žešče. Osjetio sam kako mi glavič njegovog kurca dodiruje grlo i kako ga onda polako vadi dok mu ga ludo sisam.

Takooooooooooooo. Stenja je dok sam mu pušio ko kakva kurva. Slina mi curila niz bradu dok bi me sve žešče jebao. Sa svakim nabijanjem je bio grubiji, da bi mi ga odjednom dok sam gutao slinu nabio do kraja, do jaja i skoro me udavio. Držao me malo tako nabjenog a tek kad je osjetio da mi je sasvim ponestalo zraka izvukao ga je. Na kratko bi me sada jebao u usta da bi poslije opet sve ponovio. Malo kasnije osjetio sam kako se drma, kako mu se kurac još jače napeo i kao da če da mu se rasprsne toliko mu lupalo srce u batini. Osječao sam da če brzo svršiti i htio sam da me pošprica po tjelu a ne u usta, pošto ga nepoznam ali nisam mogao da so odvojim od njegovog kurca. Držao me tako jako za kosu, da nikako nisam mogao izvadiiti njegovu tvrdu batinu iz usta. Samo sam osjetio kako mi duboko u grlo štrca njgovo toplo sjeme i sve sam morao da progutam. Tek poslije nekoliko mlazeva izvukao je kurac i pošpricao me po licu da bi onda sve razmazao kurcem. Bio sam napaljen i sve sam pokušao da poližem hvatajuči usnama njegovu batinu ližuči je cjelu.

Tek kad se smirio oblizao sam usne a on je več navukao kratke hlače i stajao pored mene. Ajmo do mene rekao je i tako u mraku povukao me gore i zagrlio me. Otišli smo polako dok me držao zagrljenog a ja sam gledao dolje u njegov kurac i samo razmišljao kako če da me pojebe njime.

Ajde uđi. Stigli smo rekao je i tek tad sam skužio da stojim ispred mog apartmana a pored mene stajao je Miloš i smijao se.

Autor: belamimen

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile