Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Golicava šaputanja 2

Ležimo goli na krevetu, jedno pored drugog. Lickaš mi i grickaš uvo. Rukom mi miluješ nabreklu kitu, i tikaš jaja, šapućeš mi na uvo:

-Uh kako bih volela da mi jebeš tetku…
Ja počinjem ubrzano da dišem zamišljajući te velike sise kako ližem, dok me jaši….
-Oćeš da čuješ šta bih sve volela da joj radiš?
-Daaaa

«Zamisli vas dvoje idete autom. Ona vozi. A ti joj lagano miluješ nogu koja je u crnim najlonkama i lagano rukom se krećeš ka njenom međunožju. Ona je od prvog tvog dodira vidno uzbuđena, i maksimalno se skoncentrisala na vožnju. Ipak širi noge i dozvoljava ti da zađeš među njih. Kada joj dodirneš pičkicu preko gaćica, sva se strese i noga se sama otkači i pritisnu gas. Sve te to veoma zabavlja. Sada joj guraš prst u picu preko gaćica. Mokra je a usta su joj polu otvorena. Teško diše i sve teže je skoncentrisana na put. Vadiš rukuku i daješ joj prst, ona ga usisa i stade ga sisati i lizati. Usporava. Želi da je jebeš sad tu nasred ceste. Odmah.
Ipak nastavljate. Mesiš joj sise i povremeno guraš prst u usta. Konačno stižete do jednog skretanja ka nekom šumarku. Ona skreće bez migavaca. Vozila iza vas trube čujete po koju psovku. Ali nemarute za njih, bitno je samo ono što će se desiti….
Nije puno zašla u šumarak. Zadiže suknju i zajaši te, i stade da te balavi. Uvlači ti jezik u svoja usta isve cokće koliko ga sisa. Uzima ti i prste gura ih u usta grize, sisa liže. Prvo jedan pa dva tri, pokušava celu šaku da strpa u usta. I sve vreme vrti guzicom u tvom krilu. Kita hoće da ti eksplodira. Spuštaš sedište. On se spušta takođe i otkopčava ti pantalone. Vadi tvoju napetu kurčinu i trpa je u usta. Ništa ne pričate samo dahćete i stenjete….
Ti je hvataš za kosu i nabijaš joj glavu na kitu. , ali i ona ti u tome pomaže, nabija ga u samop grlo….
U kolima ne možete da se tucate, pa zato izlazite napolje i ona ti se naguzi preko haube. Zadižeš joj haljinu cepaš najlonke i pomeraš gaće ustranu, nabijaš se svom silinom u nju.
Ona vrisnu i poče stenjati…
-Tooooo tucaj me zlato moje toooo tucaj meeeeeee
Osećaš da ti dolazi svršavanje, vadiš ga napolje i okrećeš je prema sebi. Ona kleče i stade da ti ga dudla i guta. Pomažeš joj, čupaš je za kosu i nabijaš na kitu. Niz bradu joj se sliva pljuvačka. Ona samo koluta očima……
Zatim sede na haubu raširi noge, a ti klekneš i nabiješ joj glavu među njih. I tek tada vidiš kolika je to pička. Ogromna……
Ustaješ i nabijaš joj ga do korena. I tada spaziš da niste sami. Jedan klinac stoji iza nekog drveta i drka kurac gledajući vas. To te još više pali i još žešće jo ga zabijaš.
Ona urla koliko joj je lepo. Vadiš joj ga i ona ponovo kleknu i počneš je zalivati sa spermom. Sve po očima faci kosi, sva je umazana. Pogledaš prema klincu a on i dalje drka gledajući vas. Tetka ne vidi ništ6a samo palaca jezikom. Pozivaš klinca i ona kao u transu prilazi i drka. Ti hvataš tetku za ruku i ona hvata klincovu pozamašnu kurčinu i stade je drkati. I dalje ništa ne vidi. Ti joj glavu guraš i ona uvlači kitu u usta a klinac istog trena svršava i to u mlazevima. Tetki se niz bradu sliva sperma. I dalje ne vidi i ne zna šta joj se desilo. Klinac se nasmeja i ode. A ti joj daješ maramice da se obriše………»

-Uh tooooooo ljubaaaaaviiiii svršaaaaaaavaaaaammmmmm tooooooo

Autor: DejanaV

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile