Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Golicava šaputanja

Ležimo jedno pored drugog, goli smo i zadihani. Ona voli da je diram po pici i da joj šapućem bezobrazne stvari. Drži me čvrsto za kitu i drka je. Dahće mi na uvo, stalno ponavljajući:
-To, to pričaj mi mmmmm!
Ja joj milujem kliću i guram prste u picu,koja neprestano vlaži., i šapućem joj na uvo:
-Oćeš nešto bezobrazno da ti pričam?
-mmmmmmmmdaaaaaaaaaaa, pričaj mi molim teeeeee
I ja je ponovo pitam:
-A o čemu da ti pričam?
-Nešto perverzno….mmmmmmmmmmmmmm
-Ok, slušaj:

«Zamisli nas na nekoj žurci, kod nekih prijatelja. Ti na sebi imaš suknju do iznad kolena, i mrežaste čarape. Gore košulju na kome su ti otkopčana tri dugmeta, tako da ti ove tvoje dinje izazovno štrče, ni preterano mnogo, a ni malo. Taman da te šacuju tipovi iz polumračne atmosfere koja vlada na žurci. Ubrzo se rastajemo, Ti sa svojim drugaricama, a ja sa prijateljima se bacam na alkohol. Naravno meni ne treba puno pa da zazujim,ali ne želim da ti kvarim veče. Odlazim malo na svež vazduh da dođem sebi. Vraćam se unutra, a žurka u punom jeku. U vazduhu se oseća da će biti ove večeri mnogo jebačina. Moram priznati da ni ti nisi u ništa boljem izdanju od mene. Znam to po tvom smehu i načinu kako se razuzdano smeješ, i kikoćeš. Odlazim da se još malo promuvam po kući. U nekim mračnijim čoškovima, parovi se vataju, žvale. Neki ih samo posmatraju, dok drugi navijaju………
Smorilo me. Želim da se izgubimo i da se negde u kolima kresnemo. Obožavaš sex u kolima. Voliš tesna mesta, pogotovo ako nas neko može videti. To te još više pali….Tražim te. Nema te. Nalećem na jednu tvoju prijateljicu. Kaže da ste gore u toaletu. Čekam neko vreme, pa krećem gore da te nađem i da idemo. Na prvom spratu ogromne kuće, muzika je nešto tiša. Dok idem hodnikom imam osećaj da sam u nekom hotelu. Hiljadu vrata. To je sve zbog alkohola. Dolazim do kupatila, prislanjam uvo i čujem neko stenjanje. Pokušavam da pogledam kroz ključaonicu ali nevidim ništa. Srce mi lupa kao da sam pretrčao kilometre…Lagano ih otvaram i zavirujem. Tvoja drugarica kleči na pločicama, a neki tip je rastura od pozadi. Ne vide me koliko su zaneseni. Nisam ni znao da ima tolike sise. Sise koje mlate od siline nabijanja kurca….Ostavljam ih da uživaju. Prilazim jednim vratima i naslanjam uvo. Ništa se ne čuje osim žestoke škripe kreveta. Na sledećim nisam ni morao da naslanjam uvo, neka se dere kao da je kolju. Kod sledećih vrata se čula neka graja , kao da ih je puna soba. Lagano ih otvaram i vidim da je zaista gužva. Nekih pet šest muškaraca ispred mene stoje i navijaju dobacuju, smeju se. Prilazim lagano i ukočih se od prizora. Tvoja drugarica Senka nabija se na kurac. Potpuno je gola. Malo se nabija, pa meša,i sve to uz dahtanje i stenjanje. Tip ispod nje je drži za kukove i navlači je žestoko na kitu. Druga ženska je nagužena, tip je navlači na kitu i povremeno pljeska po guzovima. Nevidim koje ona, jer su nam okrenuti leđima. Drugi tip stoji ispred nje i drži je za kosu, nabijajući joj kitu u usta. Ne vidim ko je ta osoba, ali znam ko nosi mrežaste čarape. Tip koji je guzi se pomera i propušta sledećeg koji bez milosti se nabija do jaja i udara ko životinja. Ona samo nešto mumla. Tip joj još više nabija kitu u usta. Redom se u krug svi ređaju. Sav drhtim, što od uzbuđenja, što od neverice da me varaš. Jedan tip mi prilazi i kaže:
-Brale, ti si na redu…
Kao u groznici obuzima me strast i bes u istom trenu. Svlačim pantalone i nabrekli kurac oslobađam iz gaća. Prilazim ti lagano hvatam za kukove jednom rukom, dok drugom ti ga namešatam na ulaz, iz kojeg se cede sokovi. Zatim te i drugom rukom hvatam za kukove i svom silinom te navukoh na kitu a u istom trenu i sam se nabih do korena. Kita ti je ispala iz usta. Vrisnula si. A ja slep od napaljenosti i besa navlačim te sve žešće. A onda ga izvukoh iz pičke i krenuh da ti razvalim usta. I tada doživeh šok. U polumračnoj sobi tada kada te uhvatih za kosu i nabih kitu u usta , tada shvatih da to nisi ti, već tvoja prijateljica Sanja…..»

-Toooooooooooooooooooooo svršaaaaaaavaaaaaaaaaaaam toooooooooooooooo
Nabijam joj prste u pičku, iz koje cure sokovi
-Zamisli da tebe tako karaju!!
-Aaaaaah daaaaaaaaa to žeeeeeliiimmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm…….

Autor: DejanaV

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile