Mogu vam reći da uopće nije loše imati dvadeset godina, biti zgodan i izvanredno građen, pun kondicije i uvijek spreman za seks. Kao golman jednog našeg prvoligaškog nogometnog kluba koji kuca na vrata reprezentacije bio sam i pun love. Moja ekipa igrala je odlično i pobjeđivala tako da ni sam nisam znao kuda s novcem od zarađenih premija. Kako sam pored nogometnog znanja imao i dosta soli u glavi nedavno sam ispričao jednom novinaru da namjeravam promijeniti klub jer me moji dovoljno ne cijene. U upravi, je nastala prava strka nakon objave u novinama, i odmah me pozvaše na razgovor. Nije mi trebalo dugo da ih uvjerim kako mi treba novi BMW, a da je došlo i vrijeme da mi garsonijeru zamijene trosobnim stanom. Što bi još mladić u mojim godinama mogao više poželjeti?
Bio sam strašno popularan, svi su me okruživali pažnjom i željeli biti u mom društvu. To se naročito odnosilo na djevojke koje su se naročito trgale oko toga da provedu koju noć sa mnom kako bi se kasnije mogle hvaliti svojim prijateljicama. A meni jebačine nikada dosta!
Stan sam zaista uredio super u čemu mi je potpuno besplatno pomogao svojim savjetima i nacrtima jedan čuveni arhitekt. Stančina je izgledala kao iz američkih filmova.
Prostrana dnevna soba s talijanskim kožnatim foteljama, najnoviji HI-FI uređaj, televizor ogromnog ekrana, video recorder, a u jednom kutu super bar s visokim stolicama opskrbljen najpoznatijim stranim pićima uz frižider nakrcan kavijarom, lososom i limenkama pive i coca-cole. U jednoj sobi napravio sam mali trim-kabinet sa raznim spravama pomoću kojih sam, razvijao svoje savršeno oblikovane mišiće.
Naravno da je ono glavno u stanu ipak bila spavaća soba i kupaonica pored nje. Spavaonica je sva bila u ogledalima. Pod, zidovi, strop sve u ogledalima. Krevet je bio ogroman, takozvani vodeni s ugrađenim osvijetljenim akvarijem u donjem dijelu po kojem su plivale zlatne ribice. Ne možete ni zamisliti kakav je osjećaj nabaciti se na neku pravu ribu i dok se s njom talasate na prozirnoj napuhanoj plastici gledate ispod sebe zlaćane male ribice kako bezbrižno plivaju. Kada bi kojeg komada nabio na kurac dodatno bi uživao gledajući u strop i naslađivao se pogledom na skladni ritam čvrstih, prekrasno oblikovanih okruglih ženskih guzica koji su se dizali gore-dolje.
Kupatilo to bješe priča za sebe. Kada mi je bila veličina omanjeg bazena u kojom se često pored mene našlo i tri do četiri pičića istovremeno. To su znale biti prave orgije. Kadu bi ispunio pravim brdom mirisne pjene, i bila je prava uživancija gledati kako mačkice zaranjaju i trgaju se poput pirana koja će prva pronaći u pjeni moju beštiju i strpati je u usta. Dok bi jedna od njih, podigla glavu iz vode da dođe do malo zraka druga bi već bućnula glavu u vodu i nastavila tamo gdje je prva stala. Da im olakšam posao znao bi sjesti na širok mramorni rub kade, i tek tada bi nastala prava pomama za mojim kurcem. Ona koja bi se prva uspjela dokopati nabrekle batine usisavala bi je sve do grla kako bi onemogućila ostalima da se priključe seksualnom veselju. Drugim nije preostalo ništa više nego da mi isplaženim jezicima ližu jaja.
Sa svoje visine gledao bi dolje u to klupko ženskih glava, plavih, crnih i riđih kosa koje su se ispretale i gurale da bi zauzele što bolji položaj. Ponekad bi u toj gužvi znao i najebati jer bi ženskica koja ga je imala u ustima u borbi za prevlast znala upotrijebiti i zubiće, samo da druge ne bi izvukle karu iz usta i izborile se za svoj komad slatkog kolača. Tako mi je kurac iz tih fafačkih okršaja znao izaći pun ožiljaka kao pravi ratni veteran. Zbog toga me prošla volja za takvim grupnim seksom i radije bi se zadovoljio samo sa jednom pičkicom sa kojom bi izvodio prave vratolomije.
U trim-kabinetu imao sam i onaj učvršćeni bicikl na kojeg bi zasjeo i odupro se nogama u pod. Mačkicu bi zguza nabio na svoj ražanj i pustio je da okreće pedale. Kako je povećavala ritam vožnje pičić bi joj miješao kao sumanut, a iskusnije jebačice znale bi se uspeti poput pravog biciklističkog sprintera zahvatiti samo glavić uzdiglog kuronje i mrdati po njemu lijevo-desno, sve dok ne bi blaženo svršio, a mačka se iznemoglo srušila na pod pored bicikla.
Poseban užitak bile su mi turneje sa klubom po stranim zemljama. Kod kuće mi je već bilo dojadilo to stalno nasrtanje djevojaka koje su me napastovale zbog moje popularnosti, dok bi se vani morao dokazivati i kao osvajač i pravi jebač. Srećom dobro sam se snalazio u engleskom jeziku pa sam sa svakom mačkom mogao i malo porazgovarati prije samog ulijetanja u krevet, a ponekad, je bilo i dovoljno samo razgovor očima ili gestama.
Pravi čar svemu tome davala je i brzina kojom se stvar morala obaviti. Najčešće bi u nekom stranom gradu dobili samo jedno slobodno popodne za šoping, i dok bi se moji suigrači razjurili po robnim kućama kupujući tehničku robu ili šminkersku odjeću, ja sam kretao u lov na žene. Prvo bi se raspitao gdje je kakav sveučilišni centar oko kojeg bi se uvijek našlo mnoštvo malih kafića, picerija ili slastičarnica po kojima bi se okupljale studentice. Pijuckao bi coca-colu i ispitivao teren.
Kada bi n svoj radar uhvatio zainteresirane poglede kakvih zgodnih komade za susjednim stolovima sramežljivo bi im pristupio i počeo s pričom. Znao sam da imam na raspolaganju samo koji sat vremena da bi šarmirao mačkice jer mi ostalo vrijeme trebalo za dobru ševu. To bi mi gotovo uvijek uspijevalo, a najbolja stvar u svemu tome je što su slatke studentice stanovale u domovina u neposrednoj blizini pa bi se brzo nakon upoznavanja našli u njihovim sobama i prepuštali se uživanju u seksu. Ponekad bi pofukao samo jednu gerlu, ali često ja bilo pravih grupnjaka.
Rado se sjećam Amsterdama gdje sam ga upravo ugurao super zgodnoj plavuši kada su se vrata odjednom otvorila i u sobu su upale njene dvije cimerice. Prvo su se zakikotale, malo zastale i željele izaći, ali ja sam ih samo pokretom prsta pozvao da nam se pridruže u krevetu. Odmah sam shvatio da curice već imaju dovoljno iskustva u seksu. Brzo su pobacale odjeću sa sebe i u stilu mog najboljeg golmanskog skoka doskočile na krevet koji se samo zatresao, zaškripao, ali i izdržao nalet pohotnih jebačica. Uživale su u mom skladnom tijelu, pipkale me i štipkale, čak i greble u naletu strasti. Neprestano su vukle za kosu jedna drugu kako bi uhvatile mjesto da se nađu na mom vulkanu koji je neprestano umjesto vatre rigao sjeme. Ipak ih je trebalo sve tri zadovoljiti i dobro izjebati kako se ne bi osramotio. Bio sam iscrpljen, ali potpuno sretan i zadovoljen.
Drugi dan sam obranio penal na utakmici i izvukli smo neriješen rezultat s čuvenim „Anderlechtom“. Ona plavuša, zvala se Lisa, dočekala me poslije utakmice i zbog općeg zadovoljstva dobrim rezultatom, trener joj je dopustio da sa mnom uđe u autobus koji nas je vozio na aerodrom. Povukao sam se na zadnje sjedalo, i raskopčao šlic, a mače je uhvatilo moj kurac, strpalo ga u usta i počelo bjesomučno pljugati. Oko nas su se skupili moji suigrači i poput najvatrenijih navijača počeli gromoglasno navijati. Srećko, naš golgeter, dokazao je da nije snalažljiv samo u kaznenom prostoru protivnika. Došuljao se iza pičkice, na brzinu joj zadigao mini suknju, svukao gaćice i uvalio joj ga zguza. Samo je duboko uzdahnula i nastavila obrađivati ustima moj ud. Srećko joj ga je tako nabijao otraga da ju je stalno gurao naprijed i njena glava njihala se u tom zanosnom ritmu. Uspjela mi je ugurati kurčinu u usta sve do samih jaja, i još danas se pitam kako se nije zagušila. I ja i Srećko svršilo smo skoro istovremeno, upravo u trenutku kada smo autobusom stigli na aerodrom. Naravno, na veliku žalost ostalih dečki iz ekipe koji su se i sami mislili malo osladiti prekrasnim komadićem, ali više nije bilo vremena za to.
Tako sam provodio svoj mladi život uživajući u dobrom seksu sve do jednog događaja zbog kojeg sam mislio da više neću ni pogledati bilo koju ženu, a kamoli ga gurati u njenu pičku. Bili smo na gostovanju u jednom gradiću gdje smo igrali s nekim našim malim klubom koji se borio za opstanak, a nama je to bila važna utakmica jer su nam ta dva boda trebala za osvajanje prvenstva. Odsjeli smo u hotelu izvan samog mjesta i trener nas je već nakon večere otjerao na spavanje kako bi se dobro odmorili za sutrašnji susret. Ali, vraga! Moj cimer Zdenko otišao je u susjednu sobu kartati poker, a ja sam ležao na krevetu i razmišljao kako bi bilo dobro nešto nabosti na moj ražanj, samo gdje u toj pustoši naići na nešto za pojebati.
Odjednom, začuje se kucanje na vratima. Kada sam ih otvorio, mislio sam da sanjam. Preda mnom je stajala konobarica s čašom soka u ruci. A kako je tek izgledala! Pravi zmaj! Super kratka minica iz koje su izlazile prekrasno duge noge, a ispod raskopčane bijele bluze nazirale su se ogromne grudi.
– Naručili ste sok, procvrkuta pičić koji bi zaslužio i srednju stranicu Playboya. Nisam joj želio ništa objašnjavati, već je lagano povukoh za ruku i uvedoh u sobu. Nije se ni najmanje opirala. Čak ni kada sam je uzeo u naručje i ponio do kreveta.
Lagano sam je spustio i počeo joj znalački jednom rukom otkopčavati preostalu zatvorenu dugmad na bluzi, dok sam joj drugo već uvukao u svilene gaćice i poškakljao dlačice na uzavreloj pičici. Ni ona nije htjela zaostati, na brzinu mi je strgla trenirku i gaće, polegla me na leđa i nabila se na moj uzdignuti kolac. Super ga je miješala, ali u jednom trenutku naglo vrisne. Najednom sam osjetio kako mi je kurac uhvaćen u klopku, njena pička čvrsto se sklopila oko mog kurca kao kakva zamka za divljač. Uhvatio sam je oko struka i pokušao skinuti, tresao je lijevo-desno da bi je se nekako oslobodio. Ništa nije pomoglo. Pička me tako čvrsto uhvatila da nije bilo izlaza. Ženska mi je ispričala da je to pičkin grč i da će možda proći nakon nekog vremena. Prolazile su minute, čak možda i sat vremena ali pička me i dalje držala zarobljenog.
Nadao sam se da će mi kurac splasnuti, jer me prošla svaka volja za jebačinom, ali erekcija nikako da popusti. Moja kurčina bila je strašno nabrekla, a stisnuta u samom podnožju nije mogla ispustiti krv i olabaviti se. Sreća da sam pored kreveta imao telefon, pa sam nazvao recepciju i zatražio pomoć. Ubrzo je stigla hitna pomoć i dva bolničara zajedno s mačkom na meni nabacili su me na nosila odnijeli u kola, pa u bolnicu. Tamo je neki doktor špricnuo komadu u guzicu neku injekciju, i nakon par sati stisak je olabavio i ja sam ipak uspio izvući svoj iznemogli kurac. Sav iscrpljen dovukao sam se do hotela kad je već počelo svanjivati.
Tog popodnea, na utakmici, još sam bio uzdrman, ali sam ipak dobro branio. Tek, kod nekog izvođenja kornera priđe mi protivnički igrač i šapne. Kako ti se svidjela Mica, naša poznata pica preklapača?
Poletio sam na njega zaboravljajući na igru. Lopta se zakoprcala u mreži iza mojih leđa: goool!

Kako je sve pocelo...
Dozivljaj iz vojske

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience