Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Goropadna drolja iz sex-shopa

Ne bih rekao da sam stidljiv čovjek. To nikako. Pa opet, osjećao sam kako se moj želudac grči od neugode kada je predamnom osvanuo neonski natpis – “Sex Shop”. Poželio sam otići, ali… Moja mala Lorena jasno je rekla: “Želim nešto novo, želim nešto da osvježi naš seks… Želim vibrator, da mi strši iz guzice dok ti obrađuješ moju pičku.” Što sam mogao? Reći ne? Reći – sram me, ne mogu ti kupiti umjetan ud; umro bih od nelagode…? Nikako. Voljela me zbog mojih osobina, zbog karaktera, to je istina, ali napaljivao ju je moj direktan, bestidan pristup, ne moj karakter. A kako bi taj bestidan pristup, zbog kojeg se vlažila, preživio da sam se povukao i odbio joj nabaviti vibrator?
Eto… Ništa, pomislio sam, i pregrizao nelagodu, pa stupio u Sex shop.

Ljudi očekuju svašta od takvih mjesta. Očekuju sisatu plavušu kao prodavačicu. Glupost, mislio sam. Kada uđem, dočekat će me postariji gospodin koji nije mogao naći bolji posao, pa radi u Sex shopu. Ništa više od toga.

Bio sam u krivu.

Ugledao sam je odmah, još s vrata. Stajala je pokraj kase i smješkala se.
“Već sam mislila da ćete odustati, da nikada nećete ući”, rekla je zavodljivo.
Nevjerojatno, pomislio sam – kao iz filma. Bila je visoka, duge plave kose, koja se u valovim spuštala niz njena ramena. Odmjeravao sam je bez riječi – njene velike smeđe oči i rumene usne, njen mek vrat, pa te prekrasne grudi… Grudi sakrivene pod uskom crnom majicom od poluprozirne svile… Grudi koje su se nadimale sa svakim njenim udisajem, velike i pravilne, uspravne i čvrste… Umjetne? Možda, nisam mario. Bile su dovoljno izazovne da ne bih o tome brinuo.
Nasmiješila se, pa upitala:
“Mogu li vam pomoći? Sada kad ste već ušli.”
Otresao sam nestašne misli iz glave, pa se prisilio skrenuti pogled u drugom pravcu.
“Dobar dan…” promrmljao sam. “Trebao bih vibrator… Za analni seks.”
Pogledala me malo iznenađeno, pa se namrštila. Razočaranje je preplavilo njeno lice.
“Za vas?” upitala je bezvoljno.
“Ne! Ne, nikako! Ne, ne, ne!” uzviknuo sam gotovo nepristojno glasno, a ona se nasmijala.
“Oh, dobro. Već sam pomislila da je prvi muškarac koji na nešto liči, a da je danas ušao k nama, homoseksualac.”
Nabrao sam obrve začuđeno.
“Pa, što ima veze? Zar vam ne plaćaju i homoseksualci jednako vrijednim novcem?”
Nalaktila se na pult, pa prodorno pogledala prema meni.
“Da, plaćaju,” odgovorila je. “Ali oni mi ne mogu pomoći.”
Osjetio sam kako njen pogled prodire duboko u mene, i samo promucao:
“A k… kako vam… ja mogu po… pomoći?”

Njene usne zaigrale su u nestašnom osmijehu. Imala je vražji pogled, kao vještica dok baca čini na žrtvu.
“Homoseksualac me ne može poševiti.”
Ostao sam skamenjen na mjestu. Želio sam nešto reći, ali riječi su zapinjale…
“Ja…” promrmljao sam, “Ja… Imam curu… Došao… Došao sam radi nje… Ne mogu ja sad…”
Naglo je zaobišla pult i zakoračila prema meni:
“Šuti!” viknula je strogo. “Šuti i dolazi za mnom!”
Autoritativno se okrenula na peti i nestala u polumraku neke stražnje sobice. Odstupio sam unatrag, prema izlazu, ali nešto me savladalo… I pošao sam za njom, u polumrak stražnje prostorije. Ondje je gorjela samo velika svijeća.
“Zatvori vrata za sobom”, oštro je naredila.
Poslušao sam.

Stajala je blizu svijeće, tako da sam mogao jasno razabrati njeno tijelo i erotično zao izraz lica. Fiksirala me dubokim očima, a zatim polako, gotovo obrednim kretnjama, svukla majicu. Fascinirano sam promatrao njene oslobođene grudi koje su zalelujale na ustreptaloj svjetlosti svijeće. Elegantno je zabacila kosu, pa svukla i ostatak odjeće. Kurac mi je nabubrio dok je gola stajala predamnom.
“Svuci se i ti,” zatražila je glasom koji ne prihvaća odbijanje.
Nesigurnim, ali užurbanim pokretima oslobodio sam se odjeće.
“Klekni.” naredila je.

Kada sam to učinio, prišla mi je, pa podigla nogu i nonšalantno prislonila svoje stopalo na moj kurac. Pomicala je nožne prste gore dolje, natežući kožicu mog kurca preko glavića. Klečao sam ukočen, ne znajući što da mislim. Ali, zašto bih razmišljao? Polako me obuzimala nekontrolirana strast i potpuno sam joj se dao na raspolaganje. Lupkala je stopalom po mom kurcu, pa podigla nogu više, sve dok joj stopalo nije došlo u visinu mojih ustiju.
“Cuclaj!” zapovijedila je.

Spremno sam otvorio usta i usisao nekoliko njenih nožnih prstiju. Prelazio sam jezikom preko njih, dudao ih kao beba, sisao i cuclao… A ona se zadovoljno smješkala.
“Dosta”, rekla je uskoro, pa povukla nogu i otišla do ormarića u kutu prostorije.
Vidio sam da nešto uzima odatle, ali bila mi je okrenuta leđima, pa nisam mogao razabrati o čemu se radi. Kada se okrenula natrag meni, oblio me vreo znoj. U ruci je stezala tanku šibu.
“Naguzi se!” kratko je zatražila.

Oklijevao sam, ali samo na čas. Oko nje treperila je neka nevjerojatna aura neupitnog autoriteta. Što god rekla, mogao sam samo poslušati. Ustao sam i naslonio se dlanovima na zid. Izbacio sam stražnjicu prema njoj i zažmirio. Šiba je zaparala zrak i grubo me ošinula po guzovima. Jauknuo sam, ali istodobno adrenalin je mahnito strujao kroz moje žile i osjećao sam kako mi kurac drhti od uzbuđenja dok je sve žešće udarala po mom obnaženom dupetu. Nakon nekoliko minuta udaranja, kada su mi guzovi već pulsirali od boli, smilovala se i odložila šibu.

Kleknula je iza mene, pa mi razmakla guzove prstima, i nježno poljubila moj šupak. Kurac mi je podivljao od dodira njenih nježnih usana na mom čmaru. Polako je liznula namreškanu kožu oko anusa, pa počela oblizivati šupak svojim slinavim jezikom. Kada sam se potpuno opustio, naglo je zabila prst u mene, u moje dupe… Prodrla je njime duboko, šireći moj nevin čmar silinom udarca. Prostenjao sam glasno, a ona se nasmijala i počela vrludati prstom kroz dubine moje guze. I ponovo, u meni su se miješali žestoka bol i ekstremna napaljenost. Drugom rukom dohvatila je moja jaja i počela ih mijesiti, isprva nježno, a zatim sve grublje, sve žešće. Osjećao sam se kao da će mi kurac eksplodirati od uzbuđenja, a istodobno drhtao sam od slatke boli u stražnjici. Vrtjelo mi se u glavi od intenzivnih, a kontrastnih osjećaja… Konačno, iščupala je prst iz moje guzice i okrenula me prema sebi, leđima uz zid. Bez najave, žestoko se bacila na moj kurac – progutala ga je u jednom potezu do jaja i počela mahnito sisati. Glasno sam dahtao, sav ustreptao od požude… Njeni zubi poigravali su se mojim udom, a jezik joj je plesao na vrhu mog glavića… zabijala ga je u rupicu na vrhu kurca, pa klizila niže, sve do jaja… Usne su joj nemirno drhtale na meni dok je dudala ud i glasno stenjala, prepuna putenog zadovoljstva…

Obuzeta željom, ustala je, pa legla na stol i gotovo vrisnula:
“Jebi me!!! Odmah!”
Pohitao sam prema njoj, pa joj grubo raširio noge i lansirao kurac u mokru pizdu željnu jebanja. Zarežala je kada sam slomio njene usmine penisom i zabio se duboko u nju, duboko, do dna, sve dok jajima nisam osjetio da ne može dublje… Zario sam zgrčene prste u njene velike sisetine i jebao je kao izgladnjela zvijer puštena iz kaveza. Šupak mi je još bridio od njenog prsta, i to me ispunilo željom da joj uzvratim jednako oštro… Prodirao sam u nju nadljudski brutalno, oštrim, nemilosrdnim udarcima, a ona je vrištala i vrpoljila se na stolu.

Sperma je kuhala u meni, pa sam isukao ud iz mokre, razvaljene pičke, i bez oklijevanja ga zakucao u šupčinu te drolje. Zaurlala je kao ranjen lav. Osjećao sam kako joj se čmar grči oko mog kurca, kako ga steže i tiska van iz sebe, ali to me samo nagnalo da guram još jače i žešće.

“Tooooooooooooo!” procijedila je dahćući.

Kopao sam penisom kroz njenu guzicu, pa konačno zadrhtao i, uz grč trbušnih mišića, izrigao tonu ljepljive, vruće sperme u njen guzni kotao.

Čim je osjetila izljev sjemena, počela je vrtjeti dupetom, a prstima je udarila divlji ritam po klitorisu, sve dok i sama nije utonula u jak orgazam.

Nekoliko trenutaka kasnije, izašao sam iz Sex shopa, noseći veliki vibrator u neprozirnoj najlon vrećici. A u meni su još odzvanjale njene zadnje riječi:

“Svrati ponekad… Dovedi i curu…”
Da… Možda i hoću… bude li i dalje ovako neodoljivo utjecala na mene.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile