Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Gospođa Ana i njena ljubimica

Moja komšinica Ana bila je prava dama. Crvenokosa žena u najboljim, zrelim godinama, izuzetno očuvana, vrlo lepih crta lica, interesantnih zelenih očiju. Često sam provodio vreme s njom iako sam sin mogao da joj budem, ali ona je bila izuzetno zanimljiva, puna raznih priča, koje je i te kako umela da ispriča, otvorena za sve teme, spremna da sasluša moje pubertetske probleme.
Mislio sam da joj nedostaju deca, jer ih ona nije imala, a mene je mogla da doživi kao svoje. Ipak, njoj i jesu nedostajala deca, ali na drugi način. Jednog dana sam otišao kod nje. Nisam imao naviku da zvonim, pošto su vrata bila otključana ušao sam. Nikada se nije bunila zbog toga te nisam smatrao da radim nešto pogrešno. Ipak, došao sam u nezgodnom trenutku. Ustvari, u za nju prilično zgodnom trenutku.
Ono što sam zatekao me je, malo je reći iznenadilo. Moja gospođa Ana bila je gola do pasa, lepo sam mogao da vidim njene pomalo opuštene ali poprilično velike i lepe sise.
Nikada ne bih rekao da su tolike, gde ih je krila, pomislio sam. Ali to nije sve. U njenom naručju je bila Milena, devojka od svojih osamnaest godina, izuzetno lepa, sa dugom plavom kosom od koje je stalno plela kikice. Odmah sam je prepoznao iako mi je bila okrenuta leđima, a ka gospođi Ani tako da je gledala u njene sise. Milena je bila potpuno gola i lepo sam moao da vidim njenu guzu, mršavu ali oblu. Nisu me primetile i to je bila moja sreća, pa sam odlučio da ostanem i vidim šta će biti.
– Ljubi sise gospođi Ani – rekla joj je mazno kao bebi koju treba da podoji.
Milena je poslušno počela da sisa bradavice po kojima se itekako videlo da je gospođa uzbuđena. – Tako, a sad drugu, taaaakooo… – izdavala je naređenja gospođa. A onda je zatražila da joj mala Milena poliže i pičku. Gledao sam netremice kako se spušta do njenog prilično ravnog stomaka, a onda joj zavlači glavu ispod suknje.
Gospođa Ana je samo prebacila svoju suknju preko Milenine glave i stegla je obema rukama, zabacivši glavu zatvorenih očiju. Stenjala je dok su joj se grudi podizale i spuštale. Osetio sam neko čudno uzbuđenje. Rukama joj je pokretala glavu sve brže i izgovarala jedva razgovetno “slatka mala”, dok su joj bradavice bile potpuno ukrućene. Milenina guza i deo leđa koji se video ispod suknje gospođe Ane se pokretao u ritmu u kom joj je lizala pičku. Gospođa Ana je stenjala sve jače i jače a onda je počela da se trza kao u nekom grču grickajući svoje usne, pritiskajući Mileninu glavu sve snažnije i gurajući je između svojih nogu. Odmah sam znao da je doživela orgazam. Bilo je to prvi put da vidim takvo nešto. Do tada još uvek nisam bio sa devojkom.
Kada su trzaji prestali, pustila je Milenu da izvadi glavu ispod njene suknje i pomazila je po glavi. – A sada da gospođa Ana učini nešto za moju malu Milenu. Mi znamo šta ona voli. Ali ja nisam znao, a u tom trenutku sam jako želeo da saznam! Gospođa je otišla do radnog stola i iz fioke izvadila veštački penis, prilično veliki model! U reklamama u porno časopisima sam viđao takve stvari, ali nisam baš siguran da sam video i takav džambo model.
Nadvila se nad Milenu koja je ležala na leđima i jednom rukom joj mazila koleno, a drugom joj držala taj veštački penis u ustima. Milena ga je zatvorenih očiju prihvatala koliko je mogla svojim usnicama, a mogla je samo da primi jedan manji deo. Onda joj je Ana polako od pljuvačke vlažnim penisom prešla preko grudi i stomaka, dok joj je drugom rukom raširila noge. Prvo joj je mazila muf glavićem, a zatim ga polako utisnula u njenu pičku.
Milena je jauknula, a Ana joj je samo prošaputala kratko “pssst” kao da je teši. Čak ju je pomazila i po kosi. Ta scena me je itekako uzbudila, ali tek ono što je usledilo… Sve bržim pokretima gospođa Ana je nabijala penis Mileninu usku pičkicu. Milena je praktično vrištala, koprcala se na sve strane, mazila svoje sise… svoje lepe prave noge stavila je skoro na ramena gospođi Ani dok joj je ova ritmično gurala veštački penis a njene velike sise su poskakivale u tom ritmu.
Molim Vas sporije! – izgovarala je Milena jedva dolazeći do daha. – A ne mala, ti voliš kada je grubo, kada je brzo, kada je ceo u tebi! – vikala je Ana, zapovednički, autoritativno. Osećala je moć nad svojom malom ljubavnicom-robinjom koja je primala veliki veštački penis skoro do kraja. Onda joj je ponudila ponovo svoje sise na sisanje i ljubljenje, što je mala žudno prihvatila.
Malo ih je ljubila, malo grickala, malo sisala bradavice, a malo i pokušavala da dođe do daha od te čudnovate jebačine. U jednom trenutku je ispustila sisu iz usta, obe ruke usmerila ka svom klitorisu i počela dobro da ga trlja. Znao sam da će i ona da svrši. Noge su joj se ukočila i podigla ih je iznad glave gospođe Ane, malo ih je više savila u preponama, što je gospođa Ana iskoristila da joj ga sjuri baš do kraja.
Celo telo joj se protreslo kao da je doživela strujni udar, mada intenzitet orgazma možda i jeste bio takav, i svršila uz jecaje. Gospođa Ana je polagano gurnula penis još par puta, prateći Milenin orgazam, ostavila par desetina sekundi unutra, a onda ga polako izvadila.
Poljubila je svoju mezimicu u oznojeno čelo i pomazila je po kosi. Legla je pored nje i nežno je zagrlila. Nisam znao da li će nastaviti sa igrom i dalje, ali nisam želeo da rizikujem. Otrčao sam do svog stana u prizemlju i naravno odmah otrčao u kupatilo.
Mnogo puta posle toga sam se u mislima vraćao toj sceni, i uvek bih se uzbudio, posebno kada bih video Milenu kako odlazi kod gospođe Ane, odevena u kraktu letnju haljinicu koja joj je otkrivala divne noge, u uskim pantalonama, u kratkim majičicama koje su otkrivale stomak, sa visokim štiklama, odevena kao devojčica sa belim čarapama i vezanim kikicama… i zamišljao kakve sve igre igra sa svojom predivnom ljubavnicom.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile