Subota, kasno popodne. Soba spiltskog hotela. Prostrana, s velikim predvorjem uredjenim pazljivo za blagdane, u odmjerenom tradiconalnom stilu, bez bljestavih, modernih detalja. Na zidu, preko puta masivnog, drvenog kreveta, veliko zrcalo.

Prema dogovorenom scenariju, ona ga je cekala u sobi, tocno u 17h. Spremna i na usluzi.

Otvorio je vrata bez kucanja i usao unutra. Upaljene svijeće sa bora bacale su raznobojnu svjetlost. Ovlasan pogled bio je dovoljan da vidi da je bila poslusna. Stajala je mirno, bez i najmanjeg pokreta, u dnu kreveta, pored bora, okrenuta ka vratima. Crna kosa padala joj je preko golih ramena. Usnice su joj bile jarko crvene i sklopljene. Tijelo zategnuto u crni strznik, s tim sto su joj grudi bile slobodne. Na izdignutim bradavicama bila je zakacena po jedna kvacica, medju sobom povezane lancićem. Samostojece mrezaste carape koje su svoju putanju, od bijelog dijela butina do stopala, zavrsavale na crnim lakiranim cipelama sa vrlo visokom i tankom potpeticom. Noge su joj bile blago razdvojene. Oko ociju joj je bila zavezana jarko crvena vrpca.

I dalje je stajala mirno, samo joj se trbuh lagano grcio, a nosnice ubrzano sirile, kao kod zdrijebice. Zbog svega. I zbog ukljucenog vibratora koji joj je radio u guzi i cije se tiho zujanje culo u tisini sobe.. A mozda ponajvise zbog njegovog posljednjeg zahtijeva za ovu noć koji je takodjer ispunila Ruke, sa jarko crvenim noktima, bile su joj spustene tako da je i dalje blago razdvojenih nogu, drzala usmine svoje pickice siroko razvucenima. Ne pomicući se ni za milimetar. Vlazna, crvena, razjapljena, obrijana, glatka, mirisna, cvjetna pickica uokvirena njenim sakama sa crvenim noktima predstavljala je krasan prizor. Visnju na slagu cijele scene.

Sutjela je bas kao i on. Ali sad se culo i njegovo ubrzano disanje koje je pokusavao skriti. Naizgled lijeno i nezainteresirano usao je dublje u sobu i priblizio joj se lagano. Bilo je toplo. Skinuo je gornji dio odjeće. Bacio se na veliki krevet i kao da nije tu ukljucio televizor a zatim zapalio cigaretu. Kad je zavrsio, otisao je u kupaonicu na tusiranje. Vrata od kupaonice ostala su otvorena. Izasao je brisući se velikim rucnikom. Uzeo iz hladnjaka bijelo vino i sipao sebi u casu. Drzeći vino u rukama, lagano je obilazio oko nje, zagledajući je sa svih strana. I dalje bez dodira i bez rijeci.

Ni on, ni ona nisu znali sto će se dalje dogadjati. Njihova prepiska Gospodar – robinja opisno je obuhvatala samo razdoblje do ovog trentutka. Daljnji tijek ovisio je samo od njega, po definiciji.

A do tog trenutka ona je do detalja ispunila sve zahtjeve. Prava mala poslusna robinjica. Kurac mu je bio sve tvrdji, sto su se krugovi koje je pravio oko nje smanjivali. Zagledao je njena ramena, njenu kosu, grudi, nos, usnice, ukrućene bradavice, noge u mrezastim carapama a ona je i dalje stajala uspravljena i mirna, zatvorenih usnica. Vibrator u guzi radio je i dalje.

Ne mogavsi se oduprijeti neizdrzljivoj privlacnosti njene mokre, rasirene, crvene pickice morao je kleknuti pred nju kako bi ju pogledao izbliza.

U tom trenu, njoj se u glavi upalila zaruljica, predvidjena da se upali bas u ovakvom trenu, ako do njega dodje.

Priblizio je svoje lice blizu, vrlo blizu, njegov nos opijen njenim mirisima, njegove usnice tako blizu. I dalje se nije pomicala ni za milimetar, a njene sake su usmine drzale jako rasirenima. U tom trenu, vise se nije mogao oduprijeti, nosem, nozdrvama, ustima, jezikom, skoro cijelim licem zagnjurio se u njenu razjapljenu, mokru pickicu.

To je trajalo i trajalo, a u trenutku kad vise nije imao zraka i kad je uradio pokret kojim se htio odijeliti od nje, shvatio je da je jos vise rasirila pickicu, da je njome sad već obuhvatila cijelo njegovo lice, i da mu je uklijestila glavu, njome, butinama, sakama.

Pokusavao se izvući iz toga zagrljaja ali je shvatio da je to nemoguće. Osjetio je da nema snage i da ga osim stiska drzi i neka mnogo jaca opojna sila. Borio se za dah kad je shvatio da do zraka moze doći samo u najdubljim dzepovima njene picke.

Tek kada je skoro sasvim klonuo, na rubu svijesti, pustila ga je da padne i da samo sklizne niz njene noge na pod.

Ona je i dalje bez rijeci odvezala sebi oci i prvi puta ga pogledala, odozgo.

A onda tiho, skoro sapatom rekla samo jednu stvar „Nije trebalo da kleknes pred moje noge“

I dalje potpuno mirna, izvadila je polako vibrator iz svoje guze. Ostavila ga je na krevetu i dalje ukljucenog, a zatim mu prisla, onako prostrijetom po podu i vrpcom vezala ruke iza ledja.

Zatim ponovo uzela vibrator, uhvatila ga za kosu i …onda se predomislila. Njegov spusten pogled bio je sasvim dovoljan, okrenula se i izasla bez reci.

Autor: zandali

Sensitive kind
Prepiska sa fb