Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Gospodarica boli i užitka

Vera je došla s posla, čuo sam kako odriješitim koracima prilazi kuhinji u kojoj sam upravo prao šalice ostale od jutrošnje kave. Zastala je na kuhinjskim vratima; izgledala je autoritativno, pomalo čak zastrašujuće, onako obučena u crno odijelo. Njen stil je odavao da se bavi nekim važnim poslom, da je šef. Vidio sam po njoj da joj dan i nije bio baš dobar. Prišla je i strogim glasom rekla:

– Igore – napravila je kratku stanku, koja je odavala važnost sljedećeg dijela rečenice – danas nisi bio dobar! Šalice se ne peru u četiri sata kad ja dolazim s posla, zar ne?
– Nisam imao vremena – odgovorih, nesiguran u ono što smjera.
Pogledala me kroz poluzatvorene oči, uhvatila snažno za jaja i rekla:
– Prljavi, mali crve, sad ćeš biti kažnjen za to!

U prvi mah se zbunih, no, Veru sam poznavao godinama i njene povremene “lune” me nikada nisu plašile. Zbog njih je nisam manje volio, čak štoviše, moja ljubav svakodnevno je rasla. Znao sam, negdje duboko u sebi, da ona ima povremene izlete u egzibicionističke vode, a sviđalo mi se to što nikada nisam znao kada će započeti neko “njezino putovanje”. I, evo ga, sada stojimo tu nasred kuhinje u pravom konfliktu. Dok strpljivo čekam njenu reakciju, ona me bez imalo dvoumljenja pljunu u lice. Gledam je blijedo, dok mi se niz lice kaplje njena slina, a ona prilazi i svojim ogromnim jezikom mi liže obraze, oči, usta, i skuplja te kapljice. Potom me hvata čvrsto za remen na hlačama i odvlači do dnevne sobe.
– Klekni! – pokazuje mi pod ispred fotelje u koju ona sjeda i ja je pokorno poslušam.
– Rekla sam ti već da si bio zločest danas, zato sada udobrovolji svoju gospodaricu – govori strogim glasom i pruža prema meni crnu, do koljena visoku, kožnu čizmu, koja tek malo proviruje ispod nogavica luksuznih crnih hlača.
– Liži, pseto jedno!

Primio sam je za gležanj i pokorno stao lizati njenu čizmu. Gledala me je prijekornim pogledom, namještala se nemirno po fotelji, da bi me naposljetku žestoko opalila petom po ramenu. Izgubio sam ravnotežu i pao na pod, a ona je hitro ustala iz fotelje i zakoračila me iznad glave. Potom se spustila u čučanj i pozicionirala svoju pičku točno iznad mojih usta.
– Liži me!

Bespogovorno sam je poslušao i momentalno stao lizati njene hlače. Kroz tanku tkaninu osjećao sam njezinu pukotinu. Svaki moj “dobar” dodir jezikom ona je potvrđivala nabijanjem na moj jezik, na moja usta. Osjećao sam kako mi je jezik već suh od ovog “brisanja” o tkaninu njenih hlača, kako me guši ta suhoća u ustima i taj me je osjećaj počeo nekako čudno uzbuđivati.
– Fali mi vode – rekao sam molećljivo, a ona se nagnu i zapovijedi:
– Otvori usta!
Otvorio sam ih, a ona mi pljunu dugi vodenasti mlaz pljuvačke i upita:
– Je li ti dosta?

Kimnuh nemoćno glavom i vidjeh da joj se sviđa to moje pokoravanje. Ustala je, otkopčala hlače i skinula ih preko čizama. Sada je stajala predamnom samo u čizmama, gaćicama i sakou. Ispod napola raskopčanog sakoa izvirivale su njene prekrasne grudi, sputane crnim grudnjakom. Ponovno se vratila u fotelju i sjela raširenih nogu.
– Dođi svojoj gospodarici!

Na koljenima dopuzah do nje, a ona razmaknu procjep svojih jebačkih gaćica i naredi mi da ju ponovno ližem. Bila je vlažna od sokova i stadoh je s guštom lickati, a ona, prkosna kakva je, da bi mi pokvarila užitak, pusti iz sebe lagani mlaz mokraće, koji mi se razli po nosu i ustima. Opori miris pišaline parao je moje nosnice, no gađenje nije dugo potrajalo. Ubrzo se privikoh na slanost, a ni miris mi više nije smetao. Uhvatio sam je čvrsto za bokove i stao je bjesomučno lizati i obrađivati njenu uzavrelu pohotnicu, gurajući prste u njenu dubinu, jedan po jedan, sve dok mi nije ušla gotovo cijela šaka. Puteno se predavala tom užitku, vjerojatno sasvim zaboravivši svoju nadmoćnu ulogu. Kad sam osjetio da mi je potpuno predana, iskoristio sam njezinu slabost, na brzinu otkopčao hlače, izvadio svog odavno dignutog klipana i zabio joj ga do jaja. Na prvi mah potpuno mi se predala, a potom, kad je shvatila da je u potčinjenom položaju, naglo se prenu i odvali mi žestok šamar.
– Vadi ga van, pseto jedno! Nećeš ti mene jebati!

Izvadio sam ga van, što sam drugo mogao. A onda mi ona naredi da se ponovno vratim na pod i da legnem. Zatim me opkorači nogama, čučnu i nabi mi se na batinu, i stade me jašiti poput kakvog pastuha. Savršeno me jebala, moj kurac je pucao od zadovoljstva i osjetih uskoro da sam pri kraju. Po bolnom izrazu moga lica i ona je naslutila da previše uživam i da ću uskoro svršiti.

– A, ne! Nećeš ti meni samo tako svršiti, pa ‘ko mene šljivi – prodere se na mene i prestade me ševiti. Stade mi u trenu iznad glave i nabi mi pičku na lice.
– Liži!

I ponovno je stadoh lizati, obrađivati njen natekli klitoris. Skinula je sako i bacila ga u stranu, njene sapete grudi nadimale su se od uzbuđenja. Bila je sva napaljena, pa je uskoro svršila, a iz njene pohotnice obilno procuriše sokovi.
– Bio si dobar – rekla je, gledajući me omamljenim pogledom. – Sad ću te nagraditi.

Sjela je na mene i počela divljački skakati po mojoj batini. Grudi su joj poskakivale i polako sve više izvirivale iz grudnjaka. Palio me je taj prizor, a njeno žestoko nabijanje donekle je graničilo s boli. Svejedno, opet sam bio blizu vrhunca.

– Reci mi kada ćeš svršiti – rekla je glasom ljepljivim od požude.
Nakon nekoliko trenutaka najavih joj svoj klimaks, a ona me rukama čvrsto stisnu za vrat i stade me gušiti. Gledao sam je razrogačenim očima, ne vjerujući da mi se to događa. Nestajalo mi je zraka i više nisam mogao disati. Istovremeno, osjećao sam kako mi srce hoće iskočiti iz grudiju i kako mi se klipan grčevito prazni. Istakao sam se u nju, očajnički hvatajući zrak, gotovo boreći se za život, a ona me je pobjedonosno gledala odozgo, potpuno svjesna da mi je darovala orgazam kakav ću pamtiti cijeli život. I, što je najvažnije, bila je posve u pravu; nikad prije nisam svršio s tolikim užitkom, od toga dana svoju dragu gospodaricu još više obožavam.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile