Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Njezno me ljubila,opipavao sam njeno cvrsto i preljepo tjelo.Tiho mi sapnula na uho.Sasa stvarno te zelim!
Lagao sam joj skidao crni kombinezon ispod kojeg je imala samo crni grudnjak i crne vrlo seksi gacice.Divio sam se izgledu,te ju milovao po cijelom tjelu.
Njezno je uzdisala pri svakom dodiru njenih grudi.Otkopcao sam joj grudnjak dok me je milovala i ljubila.Sise su joj bile onako srednje ili bolje reci malo veceg obima ali vrlo uscuvane i ljepe.Poljubio sam joj njezno obe bradavice,uzdahnula je duboko.Pocela je da otkapca moje pantalone,stvarno sam uzivao.Nastavio sam da ju milujem od grudi prema dole goreci od zelje da joj dodirnem vaginu!Skinuo sam joj gacice,imala je uredno sredjenu pickicu.
Polako sam presao prstom preko klitorisa,uzdahnula je jako i duboko.
Vagina je bila vlazna,ne mokra toliko jako ali vlazna.Polako sam stavljao svoj prst u unutrasnjost vagine,koja je bila zacudo jako uska.Uzela je moj vec dignuti spol i pocela ga drkati gore dole,ali tako polako da mi je davala toliko ljep uzitak kao da ju vec jebem.
Tiho ponovo mi se obraila,idemo u sobu Sasa!Onako goli krenuli smo u njenu spavacu sobu.Isla je ispred mene,guza joj je bila izbacena i cvrsta a noge dugacke i ljepe.Grudi su onako igrale pri svakom koraku,palio sam se kao upaljac,sve vise i vise.
Legli smo na krevet te se poceli ponovo milovati.Ljubeci je,silazio sam polako od lica i usana prema grudima pa prema dole,sve do uredne i ljepe vlazne vagine.Kurac mi je stajao tako uspravno i vjerno,zeleci uci u Ruzicinu vaginu.
Joj Sasa uzviknula je!

Daj stavi ga,daj stavi ga!
Polako sam ulazio u tu preljepu picku o kojoj sam nekada sanjario.Uzdisala je jako,imala je tjesnu vaginu,bio je to predivan osjecaj.Nastavio sam da jebem,polako pa brze i jace,htio sam da ju zadovoljim.Usporio sam i prepusto Ruzici da se pokaze,zamjesala je lagano.
Samo sam ga drzao napola u njoj a ona je laganim pokretima pustala unutra moj penis onoliko koliko joj je bilo potrebno.Nakon nekoliko minuta,promjenio sam pozu jer je bilo previse onako i moglo se desiti da spricnem prije reda.Legao sam na ledja a Ruzica je sjela na moj penis,lagano se pocela njihati.Uzdisala je a ja sam jako uzivao bilo je predivno.Duboko sam ga stavio jer je jako uzdahnula i nastavila sa uzivanjem.Pocela je da se izdize gore pa na dole,davala mi je uzitak.Nedugo zatim osjetio sam da je ubrzala uz jace stenjanje,pocela je svrsavati!Jako se nabijala na moj kurac,uz vrisak uzivanja i ja sam poceo da svrsavam.Bio je to moj naj ljepsi seks ikada.
Ah,Ruzice!
Bilo je to predivno rekao sam joj.
Ostala je jos malo na mome kurcu,posve laganim pokretima,zadovoljna uzivala je na meni.
Gledajuci je,gledajuci njene grudi,gledajuci tako dostojanstvenu zenu.Bio je to pravi osjecaj.
Za cudjene,kurac mi se nije spustao,htjela je da sidje sa mene,nemoj rekao sam joj.Nasmjesila se onako i zavodnicki me pogledala.
Sasa,bilo je nezaboravno!
Molim te Ruzice nastavi da mjesas polako,stvarno izgledas neodoljivo.Nastavila je iako je izgledala malo umorno.Spustio sam je na krevet i lagano joj usao medju noge.
Ponovo sam ga stavio u vaginu,bila je vruca i dobro mokra,spermom navlazena primala ga tako njezno.U laganom ritmu vodjenja ljubavi u kojem smo oboje uzivali.Ruzice mogul s guza da te jebem!Okrenula se onako,bili su to cvrsti guzovi,svaki moje ulazenje u vaginu guzovi su pratli kao valovi.Poceo sam zesce da ju jebem.
Stenjala je jako,dok sam joj turao kurac u vaginu naglo sam usporio gledajuci u njenu guzu tj njen cmar.
Znao sam da je gospodja i da se sigurno nikada nije jebala u cmar.Nastavio sam da ju jebem,te polako prstom presao preko anusa.Nista nije rekla,nastavio sam da ju jebem lagano i jos laganije sam joj dodirivao anus.Izvukao sam kurac i polako presao dole gore preko anusa.
Jako sam bio uzbudjen od toga,ponovo sam ga polako ugurao u vaginu a prstom polako milovao njen anus.Ritam koji je ona preuzela bio je super,lagano je mjesala,uzbudjen i zadovoljan seksom,zastenjao sam i ja.
Cula je to i pocela jos jace da mjesa,nabijajuci se do kraja na moj kurac.Misleci valjda da ja svrsavam,htjela je da me zadovolji do kraja.Usporila je skoro stala,misleci da sam svrsio.A onda sam ja polako pa sve brze poceo da ju jebem.Zastenjala je jako,joj Sasa!
Joj Sasa,joj zapomagala je a ja sam ju jebavao jace sve jace.Joj Sasa!Svrasavala je,guza se tako jako udarala od moj stomak,kao da se ljepi znoj nas spajao.Nastavio sam da ju jebem bilo je predivno,poceo sam svrsavati.Zabio sam ga do kraja a Ruzica je zavrsila mjesajuci bio je to seks koji se nezaboravlja nikada.
Legli smo onako umorni i zaspali.
Ujutro smo se probudili,zadovoljni.
Ruzice,hvala za ovu predivnu noc!
Sasa,stvarno je bilo ljepo,nezaboravno.
Nastavili smo se vidjati,nas seks je uvijek ljep ali ovaj je bio nezabooravan.

Gospodja Ruzica
Politika i jebanje

Izaberi me