Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Griz, liz i orgazama niz

Prva subota u mjesecu bila je rezervirana za druženje u maloj kleti na obroncima Medvednice. Obično bi se skupilo dvadesetak ljudi, za koje većinom mogu reći da su mi prijatelji, no, našlo bi se uvijek i neko novo lice, pošto je u društvu bilo onih koji su skloni čestim promjenama partnera. Druženja su se svodila na roštilj, prevelike količine vina i pijano rastezanje priča koje su vjerojatno ispričane već najmanje deset puta.
Jedina stvar koja je mogla pokvariti zabavu je odlazak na wc, kojeg ova kućica nije imala, pa smo se morali spuštati među trsove, što je na temperaturi blizu nule doista djelovalo kao hladan tuš. Vjeran, naš domaćin uvijek se šalio kako moramo više piti pa će i ti izleti biti manje bolni. Naravno, svi smo se čvrsto držali tog savjeta te nakon sat-dva druženja više nikog nije mučila niti hladnoća niti loše raspoloženje.
Sjedila sam do Siniše i njegove cure Andreje, koja se nakon samo jedne subote odlično uklopila u novo društvo. Vedra je, simpatična i iznimno tolerantna naspram svih Sinišinih podlih i nepromišljenih rečenica. Inače, Siniša je najveći zavodnik u društvu, pa nam je svima bilo čudno kad bi se dvaput pojavio s istom djevojkom. Čak sam pomislila kako mu Andreja znači nešto više od onih prijašnjih, no, njegova ruka na mom koljenu me ubrzo razuvjerila. Nikad mi se nije sviđao, ali igrom slučaja poševili smo se jednom na brzinu. Spretno sam odmicala njegov dlan, pazeći da Andreja ne primijeti; još je bilo gore to što mi se Andreja stalno smiješkala i ljubazno me propitkivala o mom ljubavnom životu. Siniša je bio već toliko pijan da se nimalo nije mogao kontrolirati pa sam radije sjela s Andrejine strane.
“Moj dragi ti dosađuje?!”, upitala me veselim glasom.
Zbunjeno sam ju pogledala i kroz smijeh odgovorila:
“Ma ne!” te dalje nastavila opravdavati Sinišu. “Malo je popio pa je očito pomiješao neke stvari!”
“Dobro ja znam kakav je on! Još ga nisam uspjela pripitomiti!”, samopouzdano mi je odvratila, popravljajući svoju dugu, plavu kosu.
Smatrala sam nepotrebnim više išta reći u Sinišinu korist pa sam se rađe samo nasmijala. Andreja me potpuno zaokupila razgovorom, a pošto se oko nas nije događalo ništa zanimljivo s užitkom sam slušala kako mi priča o Siniši i njegovom hvalisanju vezanom uz bivše cure. Priznajem da mi je bilo čudno što Andreja nije zvučala nimalo ljubomorno, niti ljutito, kao da nije vjerovala ničemu što joj je on ispričao. Sjetila sam se brzopletog seksa sa Sinišom i upitala se je li joj i to ispričao. Kao da mi je pročitala misli odjednom je počela:
“Čak mi je rekao da je i tebe uspio zavesti! Daj zamisli?! I kak da onda vjerujem svim tim njegovim egoističnim izljevima?!”
Usiljeno sam se nasmijala, ne pokušavajući ju razuvjeriti. Iako je ovo tek drugi put što se vidimo pričala je sa mnom kao s dugogodišnjom frendicom. Njen osmijeh nakon svake moje rečenice skroz me oraspoložio, a njeni slučajni dodiri stvarali u meni neobjašnjivu mi ugodu i lagano uzbuđenje.
“Ideš sa mnom piškiti?”, nježno mi je došapnula.
“I meni je sila, a isto ne volim ići sama.”
Obukle smo jakne te krenule prema injem obasutim trsovima. Vino me je dobrano grijalo i uopće nisam osjećala hladnoću.
“Baš ti seksi stoje traperice!”, rekla je Andreja i uhvatila me pod ruku.
“Hvala”, pristojno sam odgovorila, nastavivši. “To mi već dugo nitko nije rekao!”
“Imaš predivno zaobljenu guzu i jako ti lijepo pristaju!”
“Daj nemoj pretjerivati!”, skromno sam joj odvratila.
Spustila je ruku na moj struk i nježno me uštipnula.
“A tek strukić! Super si građena!”
Itekako su mi pasali njeni komplimenti i nisam se nimalo branila. Poželjela sam da me još više dira, jer su me njeni dodiri sada već neopisivo uzbuđivali. Još uvijek se nije smračilo pa smo otišle dosta daleko od kleti, kako nas neki znatiželjnik slučajno ne bi promatrao. Andreja je čučnula prva, a ja odmah namjerno nasuprot njoj, tako da sam mogla vidjeti njenu slatku izbrijanu mačkicu. Piškile smo u dugim mlazovima, izmijenjujući poglede. Pičkica mi je ubrzano pulsirala od nagomilanog uzbuđenja, a vruć ju je mlaz još dodatno razdražio. Uživala sam gledajući kako mekom papirnatom maramicom briše mokru ribicu i mačkica mi se pohotno širila, vapeći za dodirom. Andreja je naglo ustala, navukla bijele, svilene gaćice i uske hlače i upitala me:
“Trebaš maramicu?”
Kimnula sam glavom. Izvadila je jednu iz paketića pa se spustila kraj mene. Mislila sam da će mi ju samo dodati, no uslijedilo je ono čemu sam se potajno nadala. Zavukla je dlan pod moju macu te ju nježno stala brisati. Sva sam treperila, tiho joj dahćući na lice.
“Jel’ dobro?”, zavodljivo me upitala, trljajući mi pičkicu papirnatim smotuljkom.
Klitoris mi je snažno pulsirao, uživajući u njenim pritiscima. Prislonila sam usne na njeno uho i šapnula:
“Jako me uzbuđuješ! Molim te, nemoj prestati.”
Poljubila me u obraz, a zatim su nam se usne požudno spojile u dugačak i strastven poljubac. Odbacila je maramicu i nastavila gladiti picu mekim jagodicama; prstić joj je razigrano skakutao po navlaženom mesu, šireći nabrekle stidne usnice. Izgarala sam od želje za njenim tijelom pa sam joj nestašno zavukla dlan pod vunenu vestu i u trenu oslobodila punašne sise iz pretijesnog grudnjaka. Ukrućene bradavice tražile su da ih mazim, pritiskala sam ih među prstiće, osjećajući kako bubre. Nakratko sam oslobodila jezik iz njenih vrelih usta te gladno zaronila među njene tople kugle. Čvrsto sam ih stiskala na obraze, vlažeći ih slinavim jezikom, a onda naizmjenično usisala jednu pa drugu ukrućenu trešnjicu. Bile su tako sočne i velike, cuclala sam ih poput najslađeg bombona i uvlačila ih duboko u usta, zajedno s napetim mesom njenih bujnih sisa. Glasno je uzdisala, tiskajući prstiće u moju rascvjetanu mačkicu. Zadovoljno sam ih prihvaćala, mrdajući guzom, kako bi što bolje sjeli u uski, pohotni kanalić. Dodavala je prst, po prst šireći tunelić sasvim natopljen sokom. Sve sam brže gibala bokovima, dajući joj do znanja kako me polako dovodi do vrhunca. Naglo je ustala, podigavši me zajedno sa sobom. Dlan joj se nije odvajao od moje ustreptale pičkice, kliznula mi je jezikom po vratu te me nježno prislonila na drveni stup omotan žicom i krenula se spuštati licem prema mom uzavrelom međunožju. Polagano mi je širila guzove i dlakavu mačkicu te ih razveselila dugačkim lizajevima svog rasplesanog i žilavog jezička. Bila sam sva mokra i znojna, neopisivo napaljena i željna tvrdih i dubokih uboda. Preselila je jezik na nabrekli klitoris te ga stala zamamno lickati i žvakati. Nekontrolirano sam stenjala, gurajući njene prstiće u užitka gladnu rupicu. Nabijala je u mene tri prsta, no bila sam spremna progutati i mnogo više.
“To Andreja! To! Kako mi paše! Izluđuješ me! To! Ahh! Ahh! To! Još! Jebi me! Želim svršiti po tvojem jeziku! To! To!”
Sve sam više prčila guzu na njeno lice, pomažući joj da me što bolje uvuče među usne. Nemilosrdno mi je sisala gorući klitoris, razdirući rastvorenu pičkicu silovitim ubodima njenih dugačkih prstića. Toplina mi je oblijevala tijelo, valovi orgazma bili su sve bliži. Andreja je proždrljivo grabila pičkicu u usta, tukući ju grubim nasrtajima mesnatog jezika. Svršavala sam dugo i glasno, čvrsto se držeći za drveni stup. Andreja me nije puštala iz usta sve dok nije popustio i posljednji trzaj, detaljno mi je oblizala mačkicu i potom pažljivo navukla gaćice, a onda prislonila tijelo uz moje i slasno me počela ljubiti po vratu.
“Nadam se da ti je bilo lijepo. Ja sam uživala!”, milim glasom mi je došapnula.
Okrenula sam se prema njoj te ju zadovoljno zagrlila rekavši:
“Skroz si me izludila! Već dugo mi nije bilo ovako dobro!”
Još jednom me poljubila u usta pa nastavila:
“Baš mi je drago. Da smo barem negdje na toplijem, mogla bih ti pružiti i mnogo više!”
Krenule smo nazad prema kleti, zaustavljajući se svakih nekoliko koraka kako bi se malo ljubile. Prije ulaska unutra prislonila sam ju na zid i strasno ju izljubila po vratu i dekolteu, uguravši joj barem nakratko prstiće u vrelu jazbinu.
“Kako te želim! Pičkica ti je tako sočna i vlažna!”
Širila je noge željno prihvaćajući moje dodire. Uguravala sam prstiće duboko u mokri prolazić, sokići su mi se obilno slijevali po dlanu. Andreja se potpuno opustila i zaboravila da nas dijeli samo tanki zid od njenog dragog.
“To! Super mi je! To! Ah! To!”, jecala mi je na uho.
Prislonila sam usne na njene, te smo se strasno nastavile ljubiti jezicima. Osjećala sam kako mi se grči pod rukom, pa sam prislonila jagodicu na ispupčeni klitoris i stala ga kružno masirati. Iznutra je odzvanjao glasan smijeh, no, nismo se obazirale, strast je bila mnogo jača, a Andrejina pičkica sve bliža vrhuncu. Neprekidno sam ju ljubila, kako bih smanjila njene glasne uzdahe. Kad se je počela tresti znala sam da je pri kraju, pa sam joj naglo zabila prste duboko u vrelu šupljinu.
“To! Svršit ću!”, zadihano je promrmljala, nabijajući mi se na prste.
Obgrlila sam ju oko struka, čekajući da se smiri. Kad smo ušle Siniša je pijano doviknuo:
“Već sam htio ići u potragu!”
Samozatajno sam se nasmijala, a Andreja mu je odmah odbrusila:
“Ovakav, ionako ne bi daleko došao!”

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile