Usla je u svoju sobu a ja sam ostao nekako sam, osecao sam se prevaren, ili bolje reci izigran kao zamena za Stiva dok je u pritvoru. Povukao sam se u svoju sobu, bio sam spreman da ju jebem da se opustim, stalno sam na nju mislio ipak je to seks bomba za mene, zena koja mi je dala sebe. Dugo sam gledao u plafon sobe, misli su leprsale u prostoru dok mi se kurac dizao na svaku pomisao o njoj, ako sam i zaspao. U snu sam osetio opet nju bila je topla i snena, gola kao moja zelja, ljubila me nezno. Uzbudjen otvorio sam oci i ugledao nju kako mi sisa nezno kurac bio sam totalono slep od lepote.

Zeleo sam da traje, kako ga je nezno sisala dok me milovala po telu, uzela ga je u ruku i navukla polako nekoliko puta dok je gledala u tami sobe koju je mala svetlost lampe obasjavala. Kao Lavica polako se popela i sela na kurac, ulazio sam polako u nju dok je uzdah odavao njenu zelju da se jebe opet samnom, to je ridila. Lepe grudi koje su se njihale pokretom njenog tela u koje sam gledao bez daha, ispijao sam svaki dlic trenutka dok sam ju gledao kako se nabija na moj kurac i nisam mogao da verujem, ustinuo sam se za obraz, zabolelo je ali ipak je to bilo to, bio sam ushicen, srecan jer opet jebem takvu zenu. Fuck me Zoorannnnn, , bio je dubok uzdah dok je on bio celi u njoj malo je ubrzala i mesajuci lomila ga na pola, bio sam van sebe bojeci se da nesvrsim, okrenuo sam ju pod sebe, nastavili smo polako, mesala je dok me je ljubila, snena i lepa, ljubio sam ju kao da smo deca.

Fuck me hard, fuck me Zoran, fuck meeeeeeeee. Zelela je da ju jebem jako i snazno, dugo da ju jebem dugo, ljubila se kao da joj je to zadnji put. Okrenuo sam ju odozada, ada sam osetio moc, bio sam impresioniran njeniom guzom i oblinama imala je dosta tesnu kokicu, nabiojao sam ju na kurac polako drzeci njene nemirne kukove, jebavala se za desetku. Mirisala je sva, cudno ali i njen anus je mirisao, zena je to bila za sve, mogao sam joj polizati sve nebi se gadio.

Ubtzano je mesala, nabijala se sve jace na kurac zelela ga je jako za kraj, nedugo vristeci je svrsavala, molila, izgovarala nesto, bila je u nekom transu a ja sam ju i dalje nabijao jako na kurac, skicala je kao kuja, molila me ali nisam prestajao, jebavao sam ju kao da mi je to sudnja noc. Ahhhhhhhh, Zorannnnnn, pleaseeee, plesaseeee, molla me da svrsim ali nisam mogao, ljubio sam joj ledja dok sam i dalje jebavao, spustila se na krevet a ja na nju, mjesala je polako a ja sam zastao. Are you finish? Pitala me dali sam gotov rekao sam joj ne jos. Please, please, molila me da zavrsim.

Okrenuo sam se na ledja i rekao joj da me ona zavrsi. Popel se na mene, uzela ga i nezno se ustekala. Uzdasi su sve govorili, ispocetka je polako a kasnije u zelji da svrsim sve se jace nabijala na kurac, jahala me kao divljeg zdrebca. Kako sam ju kasnije napunio spermom, bio je celi u njoj kad sam svrsio.

Ljubila me polako spustila se na mene i nezno mesajuci sasvim polako cedila i poslednju kap iz njega. Bio je to seks i po za mene, zena i po, macka, tigrica dzavo od zene. Ustala se uzela svoje prnje, poljubila me i tiho rekla, hvala ovo je bilo totalno ludilo Zoran. Ostao sam sam sa sobom, nepomicno sam lezao na krevetu zadovoljan, sve je mirisalo na frisko jebanje u sobi, sve je mirisalo na nju, na njenu kokicu, posebno se on tako osecao, bio je vlazan od soka njene kokice, spustao se polako.

Ujutro uz pratnju advokata otisli smo po Stiva, bio je lud i nervozan. Izgledao je umorno, nista nije govorio, ubrzo smo otisli odatle na rucak bilo je skoro podne. A ona bila je tako vesela zbog Stiva ali i zbog prosle noci, bila je lepa kao i obicno, sredjena sva je gorila od pozude. A devojka, pitao sam ozbiljno? Stiv me samo pogledao.

Tako je i ona ucinila. Sve ce biti sredjeno, sutra, to sam vec sve sredila. Pitao sam se kad jer znam da nije, sve mi je to bilo cudno. Ok, rekao sam, osecam se umorno, idem malo da spavam, cujemo se kasnije, ok.

Stiv je rekao ok i ja sam otiisao. Oni su jos ostali za stolom naseg hotela. Prosetao sam malo i mogao sam dobro da ih vidim ali i ne da ih cujem. Razgovarali su.

Onda se Stiv ustao i zurno krenuo, ona za njim, krenuli su gore u sobe. Ja sam uz radoznalost polako dosao gore, malo sam sacekao u svojoj sobi ali me radoznalost jako vukla te sam izasao iz sobe, polako sam probao vrata njene sobe. Bila si zaklucana. Probao sam vrata Stivove sobe bila su otkljucana ali nije bilo nikog unutra.

Njihove sobe su bile povezane balkonima pa sam kroz Stivovu sobu mogao da dodjem do prozora od sobe njegove keve. Bilo je jako toplo i kao i obicno sve je bilo otvoreno samo su store tj blenderi bili navuceni. Scena kao u porno filmu, pa ta zena umire za velikim kurcem i nije bitno ciji je samo nek je trenutno njen. Sedela je na Stivu i setnjuci polako se jebavala, bila je svedno kraljica bitangi za mene i u mojim ocima.

Samo prije 10/15 sati to je isto radila na meni, da covek nepoveruje da ta zena ima 43-i godina a tako se dobro jebe. Znao sam da ce to biti brzo jer je Stiv bio pun sperme i zeljan picke, kao sto sam i rekao, nakon samo 10 min svrsio je a ona se pravila kao da umire od lepote. Otisao sam u svoju sobu.

Nakon 15 min neko je pokucao, bio je to Stiv. Usao je unutra, bio je vidno raspolozen. Pozvao je servis da nam donesu pivo u sobu. Konobar je bio brz.

Pijuckali smo polako, smejali se njegovom dozivljaju u pritvoru. Onda je dosla i ona, sela je i gledala nas obojicu. U samo 15 sati jebala se sa nama obadvoicom. Kako vam je bilo bez mene, upita nas je Stiv? Tuzno, ona je odgovorila.

A ja sam rekao, bilo je super, na sta smo se oba nasmejali kao ludi. Neverujem da vam je bilo dosadno bez mene. Pa i nije rekkao sam iako nam nije bilo lepo bez tebe. Hvala ti sto si bio sa njom kad joj je bilo tako tesko, rekla mi je da si bio tu i da si ju tesio, da si bio dobar prema njoj, znas jako to cenim, ona je moja majka, znas.

Pogledao sam u nju, da bio sam tu, bilo joj je jako tesko, sinoc je dugo plakala. Znam rekla mi je to, da je svaku noc plakala i da si ju tesio da si bio dugo pored nje i hvala ti za to. Ok sutra se vracamo kuci. A devojka upitao sam ga? Duga je to prica, pricacemo kad se vratimo.

Ozbiljno, a gde je devojka i vencanje, ili se vi samo salite samnom. Tu je devojka hahah, samo se nasmejao. Pa kako sam saznao, probao si moju devojku, jeli tako?

Hawaii 2
Koleginica iz obezbedjenja