Prohladan dan, snijeg po brdima. Sanja je otišla poslovno prema Zg a ja ostao sam. Pred ručak navratio je Damir: “Vidim da se dosađuješ a treba mi bušilica i pomoć za zavjese”. Jedva sam dočekao razlog da pobjegnem iz stana. Normalno, prvo je pala čašica žestice, za zagrijavanje, bez obzira što je Damir pregrijao cijeli stan. Prije posla malo čakule, zna se sex , naša trojka, utisci, te akcija Edita, njegova supruga. Po njegovim pretpostavkama bila je zrela za aktiviranje ali nikad se ne zna reakcija kada se krene.

Krenuli smo sa montažom a nismo još završili kada smo čuli da se Edita vraća sa posla. Nije ušla kod nas već u svoju sobu. Čuli smo kako odbacuje cipele, kako je uzdahnula, vjerojatno od napornog dana. Ušla je u dnevni boravak i iznenadila se kada je vidila da Damir nije sam. “Gdje ste foliranti ? Radite tek kada ste čuli da ulazim..”: našalila se i poljubila Damira onako za pozdrav.

Bili smo pri kraju poslom i nismo joj obratili puno pažnje. Damir joj je dobacio :“ Stavi ručak na stol …pri kraju smo”. “Ne, ne mogu sada, odoh prvo pod tuš”: odgovorila je i za tren čuo se zvuk tuša. Damir me pogledao i u pogledu sam naslutio o čemu razmišlja. Nisu bile potrebne riječi. “Znaš, pred neki dan, za vrijeme sexa, predložio sam joj da zatvori oči i da zamisli da je tu još jedan muškarac i da je skupa mazimo, diramo, da u ruci drži oba komada i da naša sperma šprica po njoj”. “I, šta je bilo dalje…”. “Samo je rekla da može i svršila je za tren, tako jako, kao nikad…”. Nasmijao sam se i sam već pomalo uzbuđen. Mislio sam da je glavno da je počela razmišljat o dva kurca.

Dok smo još pričali, začuli smo zatvaranje tuša, meškoljenje, kako se briše i slutili smo da vjerojatno i ona ima sliku o dva muškarca. Jedino nismo znali da li ima hrabrosti probati tako nešto a možda joj se nebi svidilo. To su bila pitanja koja su nam se motala po glavi. Nadali smo se da joj je tuš isprao umor, jer smo vidili da je ušla nekako veselija i obučena u trenirku i široku maicu. Sjela je na trosjed i gledala kako završavamo posao. Damir je bio veseo završenim poslom a i idejom koju je imao u glavi. Je li sada trenutak….? Znali smo da se moja Sanja neće ljutiti ako uspijemo i bez nje.

Damir nam je natočio još po jednu dobru “žesticu” a koju je ona popila odjednom. To nije njen običaj. Pogledali smo se i on joj je prišao iza leđa, pomakao joj kosu i nježno počeo masirati vrat. “Ljubavi, jeli bio naporan dan?”:pitao je više da razbije muk. ”Aha….”: uzdahnula je a taj uzdah bio mu je poticaj da nastavi sa masažom.

Koji muk u zraku a ja sam sjedio ispred trosjeda i nisam znao šta da radim. Osječali smo da se sve više opušta a ponašala se kao da mene nema. Nastavio je masažom vrata a zatim spustio ruke niz njena leđa, podigao joj maicu i počeo joj prelaziti rukama po leđima i kičmi. Zatvorila je oči i nagnula se prema napred. Za čas mi je bilo neugodno ali sve se odvijalo super. Kako je bila nagnuta, da mu olakša masiranje, tako sam kroz otvor maice mogao vidjeti njene gole grudi. Nisam znao jeli ona to naslučuje ali grudi su se divno klatile pod maicom, pred mojim očima. Imao sam osjećaj da ju i nije briga jer joj je bilo ugodno. Vidili smo da se sve više opuštala.

“Ima jedna dilema…”: čuo sam Damirov glas. “Susjed se stalno hvali da nema boljeg masera od njega a ja mislim da sam ja bolji, bilo bi dobro da si ti sudac”. Digla je pogled i pogledala me u oči: ”Imaš li koji svoj specijalitet….” Izletilo je iz nje a oboje smo se nasmijali i začudili kako je izravna. Bez riječi povukao sam tamburin do trosjeda i sjeo ispred nje, gledajući je ravno u oči. Gledala me kao kroz maglu kada sam podigao njena gola stopala sebi u krilo. Prošaputao sam: ”Evo, počinjem sa stopalima…”. Počeo sam masirati prste, oko gležnjeva pa uz listove. Jedno vrijeme gledala je moje ruke kako joj masiraju stopala a zatim je zatvorila oči i prepustila se našim prstima.

Pogledali smo se. On mi je samo namignuo sa odobravanjem i podstrehom ne vjerujući situaciji koja se ukazivala. Bilo je odlično, jer sam stvarno znao kako se to radi i znao sam kada treba jače pritisnuti a kada samo prelaziti prstima, nježno. Ne odmah, ali moji prsti su se počeli pomicati s njenih stopala, preko listova a prema koljenima. Bio sam u strepnji kako će reagirati a vidio sam da je i Damir bio napet u iščekivanju neke reakcije. Međutim po njenom licu primjetio sam da su joj se osjećaji ugode počeli prelivati u podrućje uzbuđenja. Prvo su joj se usne lagano rastvorile kao u išćekivanju. Damir je nastavio masažom vrata a ona se bez rijeći okrenula na trosjedu, tako da više nije sjedila već se ispružila po njegovoj dužini. Kako je ležala na leđima nije više mogao masirati vrat i prešao je na njenu kosu a vidilo se da to voli.

Oči nije otvarala niti kad ju je počeo ljubit kratkim poljupcima po čelu, očima i licu. Pronašao je njena usta i kada mu je jezik ušao između njenih usana odgovorila je otvarajući ih. Podigla je ruke, uhvatila ga za glavu i približila ga sebi. Tražila je snažnije poljupce. Kada je on zavukao ruke pod njenu maicu i počeo joj masirati grudi samo je nerazgovjetno nešto promrljala a nije se protivila. Znao sam da je to od užitka a kako ispod nije imala grudnjak počele su se nazirati ukrućene bradavice. Pogledali smo se i znali smo da je njena odluka pala. “Divna si ljubavi…” : čuo sam njegov glas i njen uzdah ,koji je javljao da je uzbuđena….da je znala šta radi. Ohrabren on je s obije ruke ispod maice miješao njene sise. Zastao sam kada je rekao: ”Možemo li pokazati tvoje divne sise…? ”. To me streslo, jer je ovo bio prag koji je trebalo preći. Ona kao da je zaboravila na mene a ja sam i dalje masirao njena stopala do koljena ne usuđujući se preći tu granicu. Za tren moje i njene oći su se srele a Damir je ne čekajući njen pristanak počeo podizati rub majice. Kao da nije imala snage da nešto prozbori, prepustila se uzbuđenju, nasladi i prepustila se prohtijevima svoga tijela. Maica se podigla i njene zaobljene dojke bljesnule su pred mojim licem.

Nisam odvajao oči s njih onako napetih, oblih i izuzetno velikih sa tamnim nabubrenim bradavicama. Podigla je samo ruke da pomogne da se i taj dio njene odjeće nađe na podu. Osjetio sam kako moj pohotni pogled klizi po njoj i bio sam još uzbuđeniji kada sam osjetio da je njen razum nadvladala strast i uzbuđenje. Vidilo se da je i ona u išćekivanju nastavka koji slijedi. Damirove ruke vratile su se na njene sise i on je počeo da ih mijesi. Kako sam ja malo zastao, on se nagnuo nad nju ,prihvatio njen pojas hlača i u jednoj potezu ih povukao sa njenih bokova, otkrivajući tanke gaćice. Dalje nije mogao i ja sam tada prihvatio taj rub i počeo ga povlačiti niz njene butine. Podigla je bokove i pomogla mi u skidanju a pri tome njene noge su se same lagano raširile. Kada su hlače bile na podu, uhvatio sam je rukama za koljena i primjetio sam da se tresu od nekog straha i uzbuđenja koje ju je obuzelo.

Nije bilo žurbe i ja sam ih još više rastvorio, spustio usne na koljena i konačno krenuo prema gore prema njenom izvoru slasti do samih gačica. Osjetio sam da su već dosta natopljene od sokova koji su izvirali iz nje. “Hajde skini joj gaćice, ….”, čuo sam od uzbuđenja promukli glas Damira i njegov nestrpljivi šapat. Nisam čekao, uhvatio sam njihov rub, ona je ponovno podigla bokove i gaćice su bile na podu. Njen odgovor na sve to bio je samo jedan snažniji uzdah, isprekidano disanje i treptaj cijelog tijela. Sada sam joj do kraja rastvorio noge držeći je za butane a pri tome otkrivajući njeno vidno raspaljeno međunožje. Njena raširena i vlažna vagina je bljesnula, pokazala sluzavu, mokru unutrašnjost, na što smo ja i on zastali, ne mogavši odvojiti pogled od te raskoši. Za tren smo nastavili i ja sam spustio prste na tu vlažnost, lagano je rastvarajući, dok je on i daje bio zauzet njenim sisama i bradavicama.

Počela se gubiti u uzbuđenju, uhvatila je muža za vrat i kao da traži potvrdu da je ono što radi u redu. Za čas je dobila odgovor : ”Jesi li spremna na jedno dugo lizanje i na dva kurca….” . Nije odgovorila, samo ga gledala u oči u vidnom strahu šta sada, šta sa svojim osječajima , uzbuđenjem. Bila je više uzbuđena, potpaljena nego uplašena a što je i prevagnulo. Vidilo se da je odlučila u trenu. Ja sam joj pomogao kada je moj jezik skliznuo u njenu rastvorenu vlažnost . Počeo sam jezikom ulaziti sve dublje u nju, kružiti u brzom ritmu a na šta je odgovorila još više rastvarajući butane, da mi olakša pristup. Povukao sam dlanove pod njene guzove, podigao ih tako da lakše mogu ubadati jezik u njenu vlažnost. “Da,…da….to…to…to hoću….”: čulo se sada iz njenih usta. “Molim te….još…nemoj stati…”: čuo sam u trenutku kada se počela tresti bokovima i stiskati bedrima moju glavu. Svršavala je. Tresla se sve sporije i sporije a kroz stisnuta usta čulo se tiho: “Bože…šta mi je…nisam nikad ovako bila brzo gotova…”. Još se polako smirivala a mi smo se podigli i za tren je naša odjeća bila na podu.

Ležala je zatvorenih očiju još uživajući u trenucima naslade koji su strujili njenim golim tjelom. Stali smo uz njeno uzglavlje i prva stvar koju je ugledala kada je otvorila oči bila su dva uzbuđena uzdignuta uda kako se klate pred njenim očima. Sjela je i naši uzbuđeni uzdignuti udovi našli su se u njenim rukama i pojedinačno ih počela lagano drkati. Još je bila u nedoumici šta da radi a pomogao joj je Damir lagano joj pritisnuvši glavu prema desnoj ruci u kojoj je drkala moj ud. Znao sam iz njegova priče da ona to obožava, da joj netreba predigre i da je dosta da stavi nabrekli uzdignuti ud u usta i da se ovlaži. Ipak nije odmah uzela moje koplje u usta već je počela lagano sa njegovim. Lagano je jezikom plazuckala po njegovoj cijeloj dužini, lagano mu oblizala jaja, vratila se na crveni glavić i konačno ga uvukla u usta. Ja sam to uzbuđen gledao dok je moga drkala bez prestanka i mislio sam da ču tako svršiti. Gledao sam kako mu puši lagano a onda u tri jača gutanja njegov ud je skoro cijeli nestao u njenim ustima i grlu.

Kriknuo je i kada je osjetila da će svršiti izvukla ga iz usta i prešla je na moga. Nije prestala sa drkanjem a drugom rukom obuhvatila mi je jaja i jezikom kružila ispod njih. Nakon toga, vratila se na moj crveni nabrekli glavić, cuclala ga a onda polako počela ga uvlačiti u usta, u grlo, dok nije skoro cijeli tamo i nestao. Ćuo se samo zvuk njenog gutanja i moje dahtanje. Konačno je došla do samog korjena moje nabrekle batine i bio sam cijeli u njenom grlu. Nisam za ništa znao, ni za njega, ni za nju već sam cijeli bio u mom kurcu tj. u njenom grlu. Stala je kada sam došao do dna i tada je počela pomicati glavu ljevo desno. Bio sam van sebe od uzbuđenja. Stenjao sam i skoro urlao dok sam je držao za potiljak i pritiskao na svoj trbuh dok nije nosom pritisla moj stomak. Skoro sam je zagušio i rukama me malo odmakla, izvlačeći batinu iz usta. Kada sam došao do zraka primjetio sam da se u njegovim rukama našao aparat a nisam se obazirao šta je snimio.

Sada ju je on bez rijeći okrenuo i postavio na koljena tako da je meni okrenula guzu. Kad je vidila njegovu namjeru odmah je snažno podigla svoje bokove i ukazala mi se pred očima divna panorama njene guze i vlažne vagine. Damir je stao pred njenu glavu tako da mu može uzeti batinu u usta. Nisam više mogao čekati i rukom sam namjestio glavić na njenu vlažnost u koju sam bez otpora uklizao. Bila je tako skliska i topla. Uhvatio sam je za uzdignute bokove i počeo je snažno nabadati, stalno ubrzavajući. Snažno je stenjala ali se čulo samo mumlanje jer je istovremeno ustima obrađivala Damirovu batinu. Primjetio sam da Damir uživa u prizoru ispred sebe, gledajući kako mu ja nabadam ženu bez milosti na svoj nabrekli ud. Pokreti su mi bivali sve brži , a na čas bi stao, onda par puta snažno ušao do samog kraja, pa onda nanovo stao. To joj se sviđalo jer su joj uzdasi i jecaji bili sve snažniji. Moj nabrekli ud počeo je pulsirati i morao sam ga izvući iz njene topline jer nisam htio još svršiti a i Damir je stao, jer je bio blizu kraja.

Sada ju je Damir ponovno posjeo na trosjed a kada joj je snažno podigao noge na svoja ramena, leđima je dodirnula naslon. Gledao sam kako namješta ud na otvor vagine i kako glavić rastvara crvene sluzave usmine i polako ulazi u nju. Glavić je nestao u njoj i polako je klizio do samog kraja, dok jajima nije dodirnuo njenu šumicu a onda je stao ne mičući se. Kada je došao do kraja širom je rastvorila usta i čuo se grčeviti krik uzbuđenja Ja nisam mogao čekati i digao sam se na trosjed i ugurao sam se ispred Damira, opkoračio Editu oko pojasa, kleknuo i stavio ud između njenih sisa. Damir je nastavio sa prodiranjem a ona je sa obije ruke stisla svoje sise. Stiskanjem sisa snažno je pritiskala moj ud koji je ovako bio kao u sendviću. Pomicao sam se kao da sam u njenoj vagini. Sve skupa mi je bilo previše i sve sam jače dahtao i kriknuo sam: “Aaaaaa…..svršavam…”, a mlaz sperme u trzajima počeo je špricati po njenom licu, bradi i sisama. Tresao sam rukom ud još nekoliko trenutaka, zatvorenih očiju a onda sam se umoran strovalio pored njih. Ona je položila ruke na moju spermu koja je bila svuda po njenom tijelu i počela je utrljavati po sebi. Damir je u tim trenucima stao za tren i primjetio sam da ga to dodatno uzbudilo, moje svršavnjem, moja sperma po Editi, njene ruke koje razmazuju moju spermu.

Sada kada je sve snimio pogledom, snažno je nastavio i u grču razdirao je njenu utrobu.. Po divljim trzajima kojim je ulazio u nju znao sam da je i on na kraju. Međutim ona je bila brža i ljepljivim rukama od moje sperme uhvatila je svoja bedra i još ih više podigla, stresla se kada ju je pogodio snažni orgazam koji još nisam video. Došao joj je naglo, noge su joj se počele nekontrolirano tresti, tresla se sva pod njim i to je trajalo dugo ,dugo. On nije prestajao sa pokretima, ubadanjima : “Aaaa….još….još…još traje”, kriknula je ali sa sve tišim glasom. Ovo je bilo previše i za njega, ona se još tresla kada je on izvukao rukom svoj nabrekli ud iz nje i još sa dva poteza počeo je špricati po njenom trbuhu, sisama. Za koji trenutak i on se umirio, sagnuo se nad nju, nježno je poljubio u usta i prošaputao: “Bilo je ludo…??”.

Gladala ga je ,nasmiješila se, odobravajući vidno umorna ali sretna. Još smo neko vrijeme sjedili u tišini a onda se počeli oblačiti. Obučeni ,popili smo po još jedno piće ali ne pričajući puno o onome što se odigralo. Ona je bila sretna, zadovoljna ali još zbunjena. Podigao sam se i na odlasku rekao: “Sada na odmor, zaslužila si…..” Nasmijao se i on bez komentara a ona se nagnula prema meni i poljubila me u obraz. Uhvatio sam je za potiljak i spustio jedan duži poljubac na njene usne. Malo je stala ali usta su joj se ipak otvorila i jezici su nam se isprepleli. Odvojio sam se od nje:”Ovo je početak, za drugi put….”. Nasmijala se, pogledala muža i rekla: ”Može… ”.Otišao sam veoma zadovoljan a mislim da su se i oni tako osjećali. Ipak nam nije trebalo tako puno vremena da i Edita dođe u naš tim.

Autor: kairos_2004

Cetiri kurca i ja
Sa profom

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience