Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Igracica

Devojka je meko usla, bosih nogu. Klekla je ispred mene i poljubila mi noge. Lepo je izgledala, oko trideset, sa licem koje je istovremeno bilo zrelo i decije. Telo joj je bilo ogrnuto prozirnim, svilenim salom. Ruke, noge i glava su joj bili nepokriveni, osim s nesto zlatnog nakita koji je zveckao pri svakom njenom pokretu. Bez ikakve pratnje, pocela je da igra. Ova igracica je sirila seksualnost svakim, i najmanjim, trzajem usana, pokretima ruku i glave, igrom bosih stopala i dubokih ociju. Treperenje njenih nozdrva, lelujavo uvijanje njenog cvrstog ali elasticnog tela, bilo je ocaravajuci prizor. Mogao sam da osetim naboj devojcine erotske magije, a cinilo mi se da koristi samo fragmente svoje vestine.
Njena igra, spora ali uzbudljiva, bila je krajnje simbolicna: ispoljavala je razlicita seksualna raspolozenja – od pocetnog zanimanja i uzbudenja do zavodenja i konacnog ushicenja. Igra, kao da je trajala satima, potpuno me obuzela. Onda me je uzela. Nije bilo vulgarnog striptiza. Tanano je iskliznula iz svoje odece, otkrivajuci gipko telo. Rekla mi je da legnem na prostirku. Zatim su postojali samo moj cvrst ud i njema vlazna zenskost u kosmickom jedinstvu. Bila je, ono sto Indusi zovu, »lomilica oraha« zbog zapanjujuce snage njenih vaginalnih misica. Bio sam potpuno izvan sebe. Svo vreme je lagano pevusila tekst koji nisam razumeo, a koji me je vodio u trans. Iznenada je eksplodiralo u mom mozgu. Osetio sam sebe u nekoj drugoj dimenziji. Video sam bljestava svetla i nezamislive boje. Cinilo se da se zidovi raspadaju dok sam osecao ekstazu u svakoj svojoj celiji.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile