Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

V
Iako nisam imao prilike za ponovni seks sa mamom na zlatiboru ipak se našlo toliko vremena za usputne dodire kad niko ne gleda jer je uvek bilo nekog dešavanja. Stalno sam prevrtao u glavi i razmišljao šta mi se to desilo, nije mi smetalo, jeer je to bilo ono o cemu sam godinama maštao i to se sada i ostvarilo, a kako se cinilo nijednom od nas nije padalo na pamet da se to više ne ponovi. znali smo pricati o tome kada smo pili kafu ili ostali nakratko sami u kuci. Tada mi je palo na pamet da mamu zamolim za nešto. inace sam cesto gledao pornice gde god bih uhvatio prilike i uvek škicnuo neki deo ženskog tela bez obzira da li mi je rod ili ne, mozak zna za to, ali kurac ne zna. Kad si mi prv put došla u sobu, i kad smo se pojebali bila si sveže obrijana rekao sam jednom tiho mami, da, i pogleda me ona?

Da, bila sam, ocekivala sam d cemo se jebati jer sam bila nenormalno napaljena i trebalo mi je to, duše nisam mislila da me jebe rodeni sin ali desilo se, i šta si hteo pitati?

Pa hteo sam te zamoliti da se više ne briješ, želeo bih da medu nogama imaš veliki crni žbun, da ti je iz daleka vidim, da ti dlake iz gaca vire, samo to sam hteo.
Pazi ovako, takva am bila i to vece, ali sam odlucila daje obrijem jer nisam znala kako ceš reagovati, ali ok, ako ti je to želja ispunicu ti je, svejedno me tvoj otac više ni ne jebe jer je cesto pijan pa mi je bilo svejedno, ali i on je to voleo, mada sam se bojala da ce hteti seks kad sam se obrijala, ali nema veze, rece mama…

VI
Dok smo pili tako kafu o i pricali o sada vec debelo neuobicajenim za razgovor izmedu majke i sina ostali su bili vani i nešto radili oko vikendice a mama je tada trebala da sprema rucak, a sestre su se cesto muvale okolo. Dobro bih oslušnuo ima i koga u blizini i pomalo dizao mami haljinu i širio joj noge. Da nemoj uhvatice nas neko, govorila je. Ma nece, samo malo, nosila je bele gacice koje su imale tada na sebi vlažnu fleku jer se i mama uspaljivala od naše price o dogadajima u koje smo utonuli…

Popili smo kafu i krenula je u kuhinju da opere šolje… Kurac mi se toliko digao da nisam mogao izdržati, stajala je iznad sudopera i prala šoljice i lagano mrdala guzom. Stao sam iza nje i malo jace joj utisnuo moj sada vec tvrdi kurac izmedu guzova. A ruke stavio na sise i poceo ih mesiti jako. Ahhhh, nemoj, uhhh, doce nekooo, šta ti jeee… opirala se kao mama, ali nije uzmicala, a jednu ruku sam joj spustio medu noge i poceo trljati picku… Sine nemoj, ljubi te majka, rado bih d me sada nabiješ na kuacali nadrljacemo, uhvatice nas neko, nemoj sada. Taman što je to rekla culi smo ulazna vrata i glasove od tate i kuma i morali smo se razdvojiti, a ja sam se pravio kao da pomažem nešto mami……….

VII

Posle toga smo se dogovorili da ovakve situacije ipak ne smu da se ponavljaju i da cemo sacekti povratak u Beograd. Termini su se ipak poklopili i od sutradan je trebalo da ostanemo sami kod kuce na 7 dana. Noc pre me je otac pozvao u stranu jer je ujutro išao na put, i rekao mi da se ne glupiram i da se nadem majci u cemu god joj bude pomoc trebala, i šta god joj bude trebalo jer ja sam joj sin i nema nikog drugog dok ja nisam tu. Nema problema cale rekao sam mu, ništa joj nece faliti, rekao sam mu. Onda mi je dao nešto novaca i rekao da je to da nam se nade ako šta ustreba, dok mi je to pricao u sebi sam samo mislio kako cu cim se vrata zatvore jebati mamu, jer vec ima kako nismo imali prilike i nisam mogao docekati.

To vece mi je mama u prolazu zadigla haljinu i pokazala koliko su joj po mojoj želji narasle dlake i da ih nije dirala jer su ispadale iz gacica, rekla mi je uhvativši me za kurac, da je gladna i željna i da se vidimo kad tata ode na put. To vece nisam ni oka sklopio…

Čuo sam da je zaključala vrata i posle nekoliko trenutaka je ušla u moju sobu, prizor koji sam tada vieo je bio neverovatan. Moja mama u kućnoj haljini raskopčanoj do stomaka, sise su joj bile vani, a moj bože ta žena je imala prelepe sise, bile su to petice sa povećim smeđim oreolama i izraženim bradavicama. Lepo su joj se klatile sise dok je prilazila krevetu, a haljinu je raskopčala i dole tako da su samo dva dugmića držala da se ne otvori skroz, i kroz tako raskopčanu haljinu su joj se videle bele gaće iz kojih su dobrano izvirivale crne dlake, i to je bio prizor samo takav za sina kojeg je rodila, a za kojeg nije ni sanjala da će raditi stvari koje su usledile ali i one koje su se slučajno desile.

Seo sam u polusedeći položaj u krevetu a ona je sela kraj mene i otkrila je pokrivač sa kojim sam bio pokriven. Kurac mi je bio jako tvrd što je ona odmah primetila i nije skidala pogled sa njega. Tada sam joj video flekicu na gaćama. Ko se to mami raduje upitala je i uhvatila me čvrsto za kurac.

Nemoj mama šta ako se tata vrati, da sačekamo malo, upitao sam?

Ma kakav tata, otišao je, a ja sam stavila ključ u bravu tako da ne može da otključa čak i ako se vrati slučajno tako da smo sigurni. Zato ne brini ništa, nahrani mamu jer stvarno trebam kurca , nikako ne mogu da si izbijem iz glave kako si me jebao ono veče kod kumova, i to baš ti, moj rođeni sin- dok mi je to pričala već mi je dobrano stiskala kurac i drkala ga. Milovao sam joj kosu dok me je ljubila filmski, onako kako ljubi napaljena žena koja kurca nije dugo imala, ljubila me je i polagano krenula sa poljupcima po vratu, preko stomaka i došla je do kurca koje je prvo poljubila i počela ga lizati….

Počela mi ga je pušiti uvlačeći ga u svoja usta, a za to vreme sam ja uvukao svoju ruku u njene gaćice i u njenu šumu jer je sad već bila obrasla. Kad sam došao do pičke mamine uvukao sam jedan prst u nju, svo vreme joj je masirao.

Aaaahhhhh, jebo teeeeeeeeee, aaaaaa, nastavi samooo i ne prestaj makar ko da dođeeee, otimalo se mami iz usta jer je već dobrano stenjala i vlažila…

Sisala mi je kurac a ja sam njoj mesio pičku i odjednom je prestala i ustala se.

Rekla je da hoće da me nauči kako da je jebem među sise. Nisam imao ništa protiv jer moje iskustvo u seksu nije bilo ni približno ovome što mi se dešavalo sada.

VIII

Skinula je haljinu skroz i bacila je kraj kreveta, i gaćice je svukla i bacila kraj vrata. Sada je bila gola skroz, uvukla mi se među noge, poljubila mi kurac i stavila sise pred lice, kaže da želi da me podoji kao kad sam mali bio. Uzela je jednu sisu i stavila mi bradavicu u usta.

Sisao sam je i cuclao kao da sutra ne postoji, zatim je uzela drugu sisu i njme me podojila, kaže evo ti sad ova da se i ona ne naljuti, da ne pomisli da je ne voliš i nasmijala se… A ja sam sisao i cuclao ali i pomalo grickao jer nisam mogao da verujem da mamine sise cuclam i sisam u po bela dana… Ma da ih uopšte cuclam, to je bilo toliko napaljujuće.

Tada mi je rekla da se spustim do ruba kreveta, tako sam i učinio. Skupila je sise rukama i držala ih pribijene jednu uz drugu i rekla mi da uspravim kurac.

Toliko me je palio način na koji je koristila takve reči, kao da nismo majka i sin.

Spustila se do mene i kurac mi je ušao među njene sise, očaravalo me je to što mi mama radi spuštajući sise gore dole. Kako ti se sviđa to što te mama sisama jebe?

– upitala me je. Samo nastavi mama, rekao sam.

Pljunula je dole na moj kurac koji joj je malo malo izvirivao iz sisa, dok ga je ona pokušavala da uhvati jezikom i uvuče u usta…

Taj prizor mi je bio previše za podneti, nisam više mogao izdržati i svršio sam.

Zalio sam je po licu, najviše je bilo po ustima, na očima i po grlu… Taj prizor me je totalno izludio, ali mi kurac nije padao nimalo, jer ovakav seks nikada nisam mogao imati osim u snovima, a sada sam upravo to i proživljavao…

Imao sam osećaj kao da ću da se onesvestim…

Skinuo sam majicu, a mama se popela do uzglavlja kreveta, raširila noge što je više mogla i povila ih u kolenima, rekla: SINE JEBI ME, MAMI TREBA KURČINE, jebi me… dođi mami, daj joj kurca, pri tome širivši pičku koj je već bila vlažna i iz koje su već vidno curili sokovi.

Dođi, priđi mi, daj mi sperme, želim da mi pičku spermom puniš, daj miii sperme.

Poslušao sam je, prišao sam mami i stavio joj glavić na ulaz u pičku, još jednom sam pogledao mamu u oči, rekla mi je uđi slobodno, ta pizda je sada tvoja.

Kad sam to čuo, a pogotovo kako je to rekla, na te reči TA PIZDA JE SADA TVOJA, to me je izludilo i tada sam joj nabio do kraja i počeo baš brzo da je jebem.
Gledao sam kako joj ta debela i mesnata pička guta moj kurac, te njene usmine koje su obgrlile moj kurac spremno ga primajući. Nekoliko puta mi je ispao, i pri tome me je izludio izgled maminih usmina koje su virile iz te šume.

IX

Stenjala je baš glasno, stenjala je i sama ga je vraćala kada bi ispao iz pizde, tada me je uhvatila za guzove kako bi me još jače nabijala u sebe… JEBIII MAMUUU SVOJU; JEBII MEEE, DAJ KURCA; DAJ KURČINE govorila je mama, stenjala je glasno da sam se bojao da će komšije da čuju.

Tiše malo mama, MA KAKVI TIŠE, JEBIII SAMOOOOO, AHHHHHH, jebote da ti otac ima ovakav kurac ja bih ga spopadala, ti si baš kurat.

JEBAĆEŠ ME kad god poželi, govorila je dok smo se jebali, uzmi me gde god želiš, ali samo pazi da nas ne uhvate…

A sada mi ga nabijaj kao da sutra ne postoji, razvali me od kurca-govorila je mama raspamećujući me tim rečima…

Uzdasi, stenjanje i mamine sise koje lete na sve strane bili su prizor koji je ispunjavao sobu i naš stan…

Stavio sam joj dlanove na sise i stiskao ih, gnječio sam ih i mesio dok sam se duboko zabijao u njenu pizdu koja je sada već bila dosta crve verovatno od silovitih upada u nju…

UUUUhhhh jebote šta mi radiš, rođeni sin me jebeeeeeee, aaaaaahh, nastaviii, ne vadi ga…

SVRŠAVAMMMM, vikala je već malo glasnije mama, mili bože izjeba me rođeni sin, mili bože šta mi se ovo dešava, šta god da je neka potraje, JEBI MEEEEE mili sine, jebi majku svoju, nabijaj je na kurčinu svojuuu, samo me jebi i sa kurca ne skidajjj, jebi meeeee….

Hoću mama hoću, halapljivo sam joj grickao bradavice i gutao ih, pri tom ne prestajući se nabijati u nju iako su grčevi koji su je hvatali dok je svršavala već pomalo jenjavali ali moja nadiranja kurcem u maminu pizdu su se nastavila, što je ona prihvatala i sa rukama na mojim guzovima nabijala duboko u sebe i dalje…

Sad već i sam bio blizu svršavanja, svršiću mamaaaaaaa.

Svrši u mene, ne mogu ostati trudna, napuni mi pizduuuu…

PUNIM TI PIZDUUUUU, MAMAAAAAAAAAAA, punim ti pizduuuu, nisam mogao izdržati i eksplodirao sam duboko u njoj, u pički iz koje sam i sam izašao, pički koja me je rodila.

Samo sam se spustio na mamine sise na kojima se još osećao miris moje sperme pomešan sa mirisom znoja, ali to mi nije smetao, opustio sam se na njenim sisama, a sa kurcem koji je još bio duboko u njoj…

Znaš i sam da sam sada zavisna od seksa s tobom, nisam se dugo jebala i sada ne želim da silazim sa tvoga kurca, bile su poslednje reči koje sam čuo pre nego što sam zaspao…

ALI NAŠIM AVANTURAMA I JEBAČINI OVDE NIJE BIO KRAJ… Mama je trebala kurca, a ja sam joj ga rado davao… Ponekad rizikujući i da nas otac uhvati jer smo se kasnije opustili malo jer majka je trebala svoju redovnu dozu kurca…

Autor: Krajišnik

Incest na Zlatiboru 2
Dobra rodjaka a i ujna

Izaberi me