Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tog sam se dana probudio ujutro u uobicajeno vrijeme, otusirao se i krenuo prema Jeleni. Ja sam kao razredni genijalac bio zaduzeni za davanje instrukcija. Tog je dana bila na redu matematika. Dosao sam do nje, pozvonio na vrata. Otvorila mi je ona jos uvjek mamurna od jucerasnje feste u disku. Zaboravilase je presvuci, jos je uvjek na sebi imala cipkani grudnjak i gacice preko kojih su se vidjele prekrasno uredene stidne dlacice. Moj se je mali, iako je bilo jutro, odmah probudio. Kada sam sjeo za stol i poceo joj objasnjavati matematiku shvatio sam da ona ne obraca paznju na kvadratne funkcije nego na moju ocvrsnulu kitu. Stavila je ruku u gacice, misleci da je ne gledam, pocela si trljati klitoris. Zatim je ustala i pocela me polako svlaciti. Ja nisam imao nista protiv jer mi se vec jedno duze vrijeme svidala. Kada mi je skinula bokserice i pocela mi jezikom lizati jaja mislio sam da cu puknuti. Zatim ga je uzela u svoja usta i lagano ga pocela draskati jezikom. Trebao mi je i predah pa sam ju prekinuo.
Polagano sam joj otkopcao grudnjak i na svjetlo dana su izisle najljepse grudi koje sam ikad vidio. Poceo sam joj lizati bradavice, a ona je tiho stenjala. Tada sam joj skinuo gacice i pred menom se ukazala najljepsa maca koju sam ikad vidio. Bila je lijepo obrijana tako da je na klitorisu bio mali trokutic. Poceo sam joj lizati macu i ona je pocela jos glasnije stenjati. Stavio sam joj prst i ona je zavristala buduci da je upravo izgubila nevinost. Kada se polako priviknula na novi podrazaj iznenada sam joj stavio prst u njezin supak. Tada sam ustao, postavio ju na koljena, rasirio joj noge i polagano stavio svoj stap u njezinu picu. Poceo sam lagano ulaziti i izlaziti iz nje postupno ubrzavajuci ritam. Ubrzo mi je taj polozaj dosadio pa sam sjeo na stolac i ona se je sjela na mene gledajuci me u lice. Uhvatio sam ju za supak i poceo ju pomicati gore dolje po mojoj kurcini. Stavio sam prst u njen supak. Zahvaljujuci tom novom podrazaju ona je svrsila po prvi put u zivotu. Pocela se tresti i uzdisati tako glasno da su ju culi svi susjedi. Ja sam nakon toga zelio zavrsiti, ali me je molila da joj priustim jos jedan orgazam. Zazelio sam se njenih sisa pa sam ju okrenuo tako da sam joj gledao u leda. Uhvatio sam ju za njene ogromne sise i lagano ih mjesio. Ona je pocela poskakivati na meni lagano vrtjeci kukovima. Ne znam tko se pritom jace uzbudio ja ili ona, samo znam da smo svrsili istodobno. Ostali smo u tom polozaju sjediti jos neko vrijeme.
Sljedeci dan me je preporucila svim svojim prijateljicama tako da sam zahvaljujuci njoj pojebao jos i Maju, Editu, Ivu, Karmicu, Tajanu te neku zensku dobrim supkom iz cetvrtog razreda. Ne znam kako ali se moj dobar glas prosirio i do profesorice Horvatic koja nam je bila na zamjeni. Ona je bila prva starija zena sa kojom sam vodio ljubav, koja me je poducila nekim trikovima i vjestinama. Takoder je bila prva koja mi je dopustila da ju BiiiiP u guzicu. Bilo je to fenomenalno iskustvo.
Zakljucujem da je ponekad dobro biti intelektualac. Tko zna sto se sve moze dogoditi zahvaljujuci znanju. Zato djeco ucite.

Iva
Sve sto sam zeleo to sam i dobio

Izaberi me