Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Intimne itrige

Zaposlila sam se u velikoj vili gospodina Slavića. Kako su u zadnje vrijeme sve čistačice iz njegove vile dale otkaz, odlučila sam se da primim ponudu, i da pokušam da radim taj posao. Inače sam bila veoma skromna djevojka iz siromašne kuće, pa i nisam imala puno škole da bi bila u stanju da biram poslove. Ali gospodin me je veoma dobro plaćao i bila sam zadovoljna. Dobila sam i svoju sobu, u njegovoj ogromnoj kući postojala je cijela etaža za poslugu.
Među poslugom bio je kućni majstor, vrtlar Toma i moja kolegica Magda.

Gospodin Slavić je bio veoma bolestan. Ustvari i nisam imala puno kontakta sa njim. On je cijelo vrijeme ležao u svojoj sobi, jer je bio veoma bolestan. Bolovao je od raka. Neznam zaista kojega. Većinom sam se brinula za svoja posla, ali me ipak nervirala pomisao kako je gospoćica Ana nevjerna svome mužu. Sa čime je iskazivala svoju nezahvalnost. Vjerovatno se vjenčala sa njim samo radi novca, ali ga je varala sa privatni učiteljom od njezine kćerke.

Njena kćerka Marija nije često puno pričala sa svojom majkom. Većinu svoga vremena je provodila u svojoj velikoj sobi.

No jedne noći, dok sam završavala posljednje poslove u kuhinji, začula sam nekakve korake u donju etažu. U etažu gdje je boravila posluga. Provirila sam nakratko do hodnika i gle, bila je to gospođica Ana, žena bolesnoga gospodina Slavića.
Ponovo sam se vratila za sudopijer, ali nisam se mogla smiriti. Bila sam mnogo radoznala, jednostavno sam morala potajno da krenem za njom. Bila sam tiha i vidjela sam je kako ulazi u sobu kućnog majstora.

On je dočekao u svojoj sobi. Kroz bravu sam virila i gledala. Bili su veoma tihi njih dvoje, šapućali su, slabo sam šta razumila, ali sve mi je bilo jasno kada su se počeli njih dvoje da ljube. Gospođa Ana je bila u laganoj, polu-prozirnoj spavaćici, ispod je bila gola.
Legla je na krevet a njen zgodni, poprilično mišićavi ljubanik na nju. Ljubio je od vrata pa sve do pupka i to veoma lagano. Kao da su imali vremena na bacanje…

Tada sam primjetila u kojem sam ja stanju. Proviravala sam kroz bravu i gledala šta oni rade. Bilo me i stid same mene, ali sam jednostavno sam bila radoznala. Pomalo me taj prizor i palio i zanimalo me kakav li je to osjećaj kada kurac ulazi u mene. Do tada sam bila još nevina ali uskoro bi trebala izgubiti svoju nevinost. I to baš u toj prokletoj kući.

Iz tog razloga sam i ostala da gledam. Jer nikada nisam vidjela kako se muškarac i žena vole, i htjela sam da vidim šta to mene čeka kada se ja budem prepustila svojoj strasti. Bila sam tako odgojena, da je seks prije braka bio za mene zabranjen. I nisam ga željela prije braka, no ipak sam bila radoznala…

Kućni majstor je već stigao do njezine vrele pice. Koja je očito bila vlažna. Kao pas koji lapće vodu, on je svoje lice postavio u njezino međunožje, i počeo da liže. Veoma je brzo i stručno to radio. Kao da je imao iskustva. Gledajući to, poželjela sam da i mene liže, čak i iza vrata sam čula taj svuk kada je njegov jezik udarao od njenu mačkicu.
Svi su u kući spavali, tako da sam bila sigurna za sada. Ali postajala sam i ja vlažna. Bila sam po prvi put u životu napaljena. Osjećala sam da mi je potrebna velika kita koja bi me sada u ovom trenutku zadovoljila.
Ipak sam imala 24 godine, a još bila nevina. Međutim u to vrijeme je to bilo normalno, a seks je bila tabu tema. Nastavila sam da ih gledam, lagano dirajući svoju vlažnu pičku. Kružila sam prstima oko usana i trljala ih. Nisam gurala prste u nju, da neizgubim nevinost. Strah je bila jednostavno prevelika.

Ana je počela sve glasnije stenjati, ali njen ljubavnik joj je zadržao ruku na ustima da ih niko nečuje, jer kada bi gospofin Slavić saznao za tu aferu, svoj testerment bi izmjenio i svo bogatstvo bi ostavio kćerci. Sada su zamijenili poze, on je legao, a Ana se lagano nabila na njegovu kitu i počela ga jahati. Sve se brže i brže nabijala. Stenjala je glasnije i glasnije. Počela sam kroz vrata da je čujem.
Njoj je to prijalo, a i meni je, kako sam bila napaljena, ubrzo sam se i ja bližila vrhuncu.

Ali odjednom sam začula nečije korake u hodniku…
(NASTAVLJA SE…)

Autor: without tabooz

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile