Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ovih dana imam jako velikih problema i na poslu a i kod kuće. Toliko su me izjebali i sin i muž da jednostavno i doslovo jedva hodam. Zasad mislim da muž ne zna za sina, ali nisam baš sigurna. Kod nas je tolika vrućina u kući da imam osećaj da ću izluditi, tako da na sebi nosim samo kućnu haljinu koju često otkopčam do pupka skroz. Tako da mi se moje velike sise skoro skroz vide, a pogotovo kad spremam po kući. Sa sobom u džepu imam malu krpu jer mi se jako znoji koža ispod sisa, tako da ih često moram vaditi van i brisati ispod njih. A niti muž niti sin se ne bude na ovo moje ponašanje, zato vam i kažem da otežano hodam. Sin kad god me vidi, samo mi zadigne haljinu i počne me jebati, i to u koju rupu stavlja više nije bitno.
Na poslu to pravdam da sam nezgodno stala na stepenicu i uganula nogu ali da nije ništa strašno i da me ne ometa puno u obavljanju posla. U Zadnje vreme imam osećaj kao da sam muško, a ne žensko, to kažem jer toliko kurca vidim da ga praktično i ne vade iz mene. Doduše sin više, mlađi je i stvarno može duže ali i bolje da jebe. Mlađi ima nekih obaveza i zasad ne može dolaziti. A ja mu kažem da ne mora da se brine, da na mamu obojica dobro paze i da je sve ok, a često mu šaljem i svoje gole slike kojih mi je pun kompjuter, ali i telefon. A slikala sam se i na vibratoru u obliku sedla pa mu i to šaljem, a pošaljem to i Marku ponekad a ponekad i mužu, tako da se bojim ponekad da te slike ne završe u javnosti. Ne bih to nikako volela, ali mi je ne bi baš nešto ni škodilao jer stvarno imam šta da pokažem…
Jutros čim sa ušla u kuću, nisam se skoro ni izula, čula sam gas iza sebe koji je rekao; naguzi se.
Poslušala sam…. Osvanulo je moje golo dupe, i između nogu moja dlakava pizda…..

Pre par dana kada mi je muž otišao na posao,sin je odmah uzeo da postavi po kući male minijaturne bežične kamerice koje je kupio pre par dana. Jednu je stavio kod mene u spavaću sobu, a jednu u kupatilo, jednu da gleda van prema bazenu , prema bašti iza kuće i još po kući. Nije mi smetala ideja, čak me je i napalilo to da kada bilo šta da radim da znam da me sin gleda. Shodno tome tako sam se i oblačila. Sve više sam nosila sve kraće suknje po kući, i to obavezno bez gaćica i naravno bez grudnjaka. A i po gradu sam se isto tako oblačila, s tim da su mi sise zadavale problema kad se krećem ulicom, a pogotovo ako žurim, nisam volela grudnjake jer su me stezali, tako sa ih nisam ni nosila, sise su mi tada baš skakale i letele na sve strane pa sam se trudila da sporije hodam. A pogotovo kada se ili napalim na ulici ili bude malo hladnije iskoče mi bradavice i dosta se vide. Sviđalo mi se ono što mi je sin kupio u seks šopu pa sami i to nosala po kući, a mužu sam rekla da sam to sama kupila, bili su to prozirni grudnjaci koji su mi prijali, a nosila sam i prozirne bodije. A kad sa sinom negde idem u grad onda ispod mini suknje koju obučem, ispod obučem i najlonke koje nemaju međunožje, tako da su mu pizda a i šupak ovek na dohvat ruke. Srećom pa muž nikada nije ništa primećivao ni komentarisao to kakva sa sinom idem u grad a kakva sa njim.
A sviđale su mi se i helanke bez međunožja. Tako da smo počeli ići sve više u seks šop i kupovati razne stvarčice. Sviđalo mi se kako me gledala prodavačica u seks šopu, koja mi se moram priznati i svidela, čak mi se činilo da je perverzna poput mene i sina. Jednom prilikom me je pitala da li smo mi stvarno majka i sin, i otvoreno sam joj rekla da jesmo.
Muž se više uopšte nije bunio, tako da sam često znala i gola ići po kući, mislim da je znao da se jebem sa sinom, ali nisam bila sigurna, a nije mi ni bilo važno da li zna ili ne, bitno je da ne ometa moje seksualno izražavanje… A kada sam drkala, vrata nekad nisam ni zatvarala, a i slobodno sam stenjala i uzdisala, po celoj kući, jer sam znala da iako sin nije kraj mene da me vidi na kameri… Otišla sam u spavaću sobu, izvukla sam ispod kreveta svoje sedlo, iznela ga u hodnik, tj nasred hodnika i upalila ga. Zadigla sam haljinu ispod koje naravno nisam imala ništa. Namestila sam vibrator između svojih usmina i polako se spustala niz njega, puštajući ga sve dublje u sebe.
„Aaaaaaaaa“ oteo mi se uzdah, i to poprilično glasan. Počela sam polako da se nabijam na njega, i tada sam ga uključila na malo brže i počela brže da se nabijam. Nabijala sam se dosta brzo i kada sam na vrhu onda se pustim niz njega u slobodnom padu, sviđalo mi se to, imala sam osećaj kao da je kurac u meni, da izađe i da se snažno zabije u mene, lupajući me jajima po usminama i klitorisu. U isto vreme sam, jako trljala pizdu i stvarno glasno i jako stenjala, izvadila sam sise van… „Uuuuu jebem ti, treba mi kurcaaaaaaaaaaaaa, kurče ima li te igde“, vikala sam, napaljena do bola, a i nazad. „Mama, kurac za tebe stiže, kao što si tražila“, reče Marko koji se pojavio ispred mene. „Mama, baš sam sad ušao u kuću i čuo da tražiš kurac, pa sam došao da ti pomognem“ „Puši ga mama, pusi ga sinu svome, ovaj kurac si ti sebi rodila, puši ga majko i uživaj u njemu, na njemu, pod njim, on je samo tvoj“….
„Mmmmmhhhmmmmhhhh, odgovarala sam na reči svoga sina koji mi je već nabio kurac u usta. Pušila sam ga kao da kurca nikada nisam videla u životu, a još sam imala i umjetni duboko u sebi, ali izgleda da mi kurca nikada nije bilo dosta. „O moj bože, da li je moguće da je moj sin od svoje rođene majke toliku kurvetinu napravio, da li sam spala na to da detetu koje sam sama rodila sa ovolikim uživanjem pušim kurac i jašem na njemu i pri tome mu širim noge svakodnevno a i noćno, zavisi kako nas kada uhvati strast? Bila su to mnoga pitanja koja su me mučila, ali NE, nikada toliko da bi razmišljala da prestanem sa ovim što radim. Znala sam da mi treba kurca, da volim da se jebem, da ne varam muža s nikim izvan porodice, i da sam napokon zadovoljena kao žena, i to iz dana u dan i iz noći u noć, i nisam htela da to ikada prestane. „Mama, ugasi to i siđi s toga i natrći mi se“, Marko je naredio, a ja sam poslušala, rado.
„Majko moja, kako samo lepo izgledaš tako nagužena, kakav prelep prizor“. Osetila sam toplinu glavića na svom šupku, koji je počeo da pulsira. Zatim lagano prodiranje u mene. „Uhhhhhhhh, sine godi mami to, samo nastavi, i nasadi mamu duboko na svoj kurac, voli mama kurca, znaš ti to mili moj, samo me guzi“, molila sam ga kao nekakva drolja, molila sam sina da me guzi. I poslušao me je, toliko jako mi je zabijao da sam mislila da će mi se šupak raspuknuti, a jaja su samo mlatila po mojoj pički, šamarao me je po usminama, a ja sam koliko god sam mogla provuću ruku ispod sebe trljala si pizdu i svršila sam po drugi put… Bila sam već klonula..
„Guzi mamu još malo, daj mi kurca, još malo, molim te jebi me“, molila sam. „Hoću mama, ne brini se ništa, na mene uvek možeš računati, kad si gladna ti samo dođi i pomuzi „, govorio je Marko i guzio me.
Oboje smo bili već jako znojavi, a mene je dupe već bolelo…. „Ajoooooojjjj, što mi je lepo“, rekla sam sinu dok me je tresao orgazam… ………….
BIIIIII, BiIIIII, čula se sirena napolju….
…………….
„Vadi ga iz mene sine, požuri, iako mislim da zna za nas, ne mora nas uhvatiti i potvrditi sumnje“, nastavićemo kasnije, rekla sam mu. „Hvala ti mama što mi pičke daješ i noge širiš“, hvala ti puno…. rekao mi je sin i pogledao me nekakvim pogledom kao da sam mu dala najlepši slatkiš na svetu…
„Nema na čemu ljubavi mamina, nema na čemu“, rekla sam mu, poljubila mu kurac koji mi je malopre iz šupka mog izvadio i otrčala u kupatilo…
Neznam da li sam mu prava majka ili ne, ali kad ga vidim moje noge mu se samo šire, a moje ruke samo lete prema njegovom kurcu…
IMAM JOŠ TOLIKO TOGA DA VAM ISPOVEDIM, AKO STE VOLJNI DA ME SASLUŠATE, JER NEMAM KOME SVE OVO ISPRIČATI…

Preveo: Krajišnik

Ispovest jedne majke 5
Ispovest jedne majke 7