Moja avantura sa sestrom je tako otpočela sasvim bezveze, jer kako sestra kaže išla je piškiti to veče i kada nas je videla nije mogla odoleti a da me ne proba. Od tog trenutka imao sam nešto kao dve veze. Pokušavao sam nagovoriti sestru na neki grupnjak sa devojkom, ali nije pristajala. Ne znam zašto. Počeli smo se viđati i kod mene. A kada smo bili kod nje morao sam devojku dobro umoriti da bi onda sestru jebavao u podrumu. A onda su došli njeni na odmor, i morali smo dobro paziti. Ja sam devojku teško obuzdavao od deranja i stenjanja. I sestra se malo primirila….
Devojka ništa nije znala, a imao sam osećaj ukoliko bih joj i rekao da bi joj bilo svejedno.
A onda jednog dana dođe sestra kod mene na kafu. Bilo je prepodne. Kući mi je bila keva, stari je otišao negde u grad. Otišli smo u sobu i odmah sam navalio na nju. Ljubili smo se dugo. Ona me je stiskala za kitu preko lača. Ništa nismo mogli jer je keva stalno ulazila u sobu ili je u hodniku nešto radila. I tada mi sestra reče:
– Varate te Dijana. Pogledao sam je zbunjeno.
– Šta pričaš, kako?
– Rekla mi je juče. Ima frajera već neko vreme.
– Nemoguće, jebote svaki dan smo zajedno.
– Sa njim se jebe prepodne. Svaki dan, pošto je sama.
– Neverujem ti.
– Možeš da proveriš.
– Kako?
– Pa večeras će se sastati sa njim kod nje. Matorci joj idu na neki rođendan.
– Proveriću.
– Mogu li stobom, mislim da ne napraviš neko sranje….?
– Hm, možeš, ali ako je to neka zajebancija….
– Šta ćeš? Možeš samo da me dobro izjebeš. Uostalom u svakom slučaju ćeš me karati….
Bio sam povređen, nisam mogao verovati. U jednu ruku i ja nju varam. Ali opet jebiga neznam, moram da se uverim prvo. Popodne kada sam se čuo sa Dijanom rekla mi je da nemože doći jer ide na rođendan sa matorcima. Na kraju mi je preko slušalice poslala poljubac sa rečima da jedva čeka da je tucam i bezbroj bezobraština od kojih mi se digao…..
Sestra je došla po mene sa svojim autom. Krenuli smo. Onako me u šali pita oćemo negde na piće ili na jednu brzinsku jebačinu ili ćemo odmah do devojke.
Odlučio sam ovo treće. Parkirali smo se jednu ulicu pre i polako peške krenuli ka kući Dijaninoj. Imao sam ključ od kapije. Bilo je negde oko devet sati i još se videlo napolju. Lagano otključah kapiju i sestra i ja uđosmo u dvorište i lagano se uputismo ka zadnjem delu kuće. Svetla su bila upaljena u kući tako da nas nisu mogli videti kako idemo dvorištem. Sestra je na sebi imala crne helanke i majičicu koja je isticala njene poveće grudi. Na nogama je imala patike sa kratkim čarapicama. Stvarno je dobro izgledala. Zauzeli smo mesto u zadnjem delu dvorišta na nekim ciglama odakle smo posmatrali Dijaninu sobu. Bila je u mraku. A onda sam čuo kako joj matorci odlaze, a ona je ostala u kući. Znači istinu je sestra govorila.
Ubrzo se pojavila u sobi. Otvorila je ormane i tražila neku robu. Onda se svukla skroz gola i počela lagano oblačiti odabranu odeću. Bele dokolenice je navukla prvo pa belu košulju raskopčanu do pola. Bez grudnjaka i na kraju kariranu suknjicu. Kosu je vezala u dve kike, i izgledala je kao klinka. Moram da napomenem da je Dijana imala 29 godina. Zazvonio je telefon i Dijana se javila.
-Halo. Sama sam. Evo sad ću otvoriti.
Onda smo je videli kako onako skockana ide ka kapiji i dovodi jebača, Srce mi je htelo iskočiti. Jedan deo mene je hteo da uleti unutra i napravi haos, a drugi deo je želeo gledati šta se dešava. Toliko sam bio sluđen da nisam video sestru da snima sve što se dešava u sobi. Prozor je bio otvoren i sve ćemo lepo čuti.
Novo zaprepašćenje sam doživeo kada sam video njenog jebača. Bio je to neki matorac. Garantujem da je ima preko pedest. Seo je u fotelju i posmatrao Dijanu dok se šetkala ispred njega. Gutao ju je pogledom. Sestra je sve sa svojom digitalnom kamerom beležila.
– Kada ću moći kolegu dovesti?
– Videćemo, ako budeš dobar….
– Dobar sam ja, zar ti nisam to već dokazao?
– Jesi, ali ja hoću još.
Stade ispred njega i raskorači se. On se nagnu prema njoj i lagano rukom zađe između nogu i sav se strese kada oseti golu picu, i verovatno već vlažnu. Ona je samo stajala ispred njega i lagano mešala kukovima. On kleknu ispred nje i zagnjuri lice između njenih nogu i poče da je liže sve cokćući i nešto mrmljajući. Dijana zabaci glavu unazad i uhvati ga za glavu i poče da se trlja s njom. Kada se odmakla, faca mu je bila sva vlažna od njenih sokova. Dijana kleknu ispred njega i poče da ga liže po licu. Stari se tresao. Imao sam osećaj da će da svrši ili da svršava. Onda je on seo na fotelju a Dijana kleče između njegovih nogu i raskopča mu lače i poče da ga gricka i da liže nabrekli kurac preko gaća. Stari je stenjao i trzao se. Bio je u transu. I meni se kita odavno već digla. Bolela me je. Sestra je bez daha držala kameru, sve snimajući. Mahinalno sam spustio svoju ruku ka njenoj guzi i počeo je stiskati. Ona samo malo promeša guzom i nastavi da pazi na snimanje.
Dijana je i dalje preko gaća lizala i balavila čiču. Gurala je kitu u usta zajedno sa gaćama. Čiča nije izdržao vrisnuo je i jasno se videlo kako mu je fleka na gaćama sve veća. Dijana mu izvadi kitu i gaće presvrnu, i poče da liže spermu sa gaća. Čiča se i dalje trzao. A onda se umiri. Dijana ustade i ode iz sobe. Kada se vratila sede na stranicu od fotelje i lagano poče da drka spušteni omlitaveli kurac. On joj izvadi jednu sisicu i poče da je liže, i gricka. Ja sam zavukao sestri ruku u gacice i počeo da je diram. Bila je sva ulepljena od sokova. Prst je u guzu ušao kao kita u dobro podmazanu picu. Hteo sam da joj svučem helanke i da je naguzim, ali ipak sam želeo da sve snimi. Drugom rukom sam izvadio kitu i lagano je počeo drkati. Stajali smo i posmatrali. Sestra je samo malo svukla helanke da bih joj lakše gurao prste u guzu. Već su dva bila u njoj.
Dijana je drkala kitu starcu jednom rukom a drugom ga je češkala po kosi dok joj je on i dalje balavio sisice. A onda ga upita:
– Kako hoćeš da me jebeš? Čiča samo zaječa i promrmlja ne vadeći sisu iz usta:
– Oću da me jašiš….
Dijana ustade sa naslona fotelje i nepuštajući čičin kurac krete ka svom krevetu. Uh kada se samo setim koliko smo se puta na njemu jebali. Koliko je tu sperme proliveno. Čiča leže na krevet a Dijana ga opkorači i nabi se u jednom potezu na kitu. Čučala je iznad njega i nabijala se. Uskoro se oglasi sa stenjanjem i vriskovima. Čiča je roktao režao izdizao se kukovima ka njenoj pički. A onda se ukoči i poče da viče :
-SVRŠIIIIIIIIIĆUUUUUUUUUUUU!!!!!
Dijana skoči sa njega i poče divljački da ga drka. Seme je počelo da prska po čičinim grudima stomaku…..Čiča se tresao, pomislio sam da neće preživeti. A iz njega je sperma u potocima šikljala. Sve po njemu. Dijana lagano poče ustima i jezikom da razmazuje spermu po njemu. Celog je čiču oblizala. Svu je spermu polizala i progutala…….
Ja sam i dalje drkao kitu gledajući kroz prozor u Dijanu. I dalje sam dva prsta sestri gurao u guzu. Želeo sam da svršim. U sobi čiča je ponovo pitao Dijanu kada će moći sa drugom da dođe, na šta mu je ona rekla samo uskoro.
Onda je on izvadio novčanik i pružio joj novčanice. Ne znam koliko je bilo….
Sestra je prestala da snima izvukla mi je prste iz guze oblizala ih, pomilovala me po licu i šapatom samo rekla:
-Hajde idemo…..
Spakovao sam kitu u gaće i krenuli smo lagano…………
Dok smo se vozili prema kući sestra je rekla:
– Eto nam novog iskustva.
– Zanimljivo je bilo, mada s druge strane….
– Gledaj to sa vedrije strane i ti nju varaš, i to sa sestrom svojom….
– Hm, možda si u pravu……

Autor: DejanaV

Ispovesti
Ispovesti 3

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience