Dani su prolazili, bivalo je sve hladnije. Cure su se zakopčavale malo toga ostavljajući za gledanje i šacovanje. Dana je dolazila još neko vreme kod mene na jebačinu, da bi mi na kraju dosadila sa svojom pričom o mužu deci, školi i sl. Morao sam da je odjebem i da nastavim dalje….
Sestra i Dijana su mi i dalje bile drage i dalje sam ih jebavao, mada prema Dijani sam imao neku vrstu prezira zato što naplaćuje jebačinu. Želeo sam sve više da je se otarasim. Pravio sam plan…..
Dolazili su praznici. Vreme kupovanja poklanjanja i sveg ostalog sranja, ali pre toga ima jedan praznik na koji sam uvek išao još kao klinac sa matorcima. Noć Veštica. I sve se to održavalo kod nekih njihovih prijatelja u kući i lokalu koji su imali u sklopu nje. I taj dan smo se svi u kući spremali za žurku. Ja sam imao masku Mayersa iz filma Noć Veštica. Stari je već tradicionalno nosio masku Batmana, a keva je uvek menjala i nikada nisam imao pojima koja je njena maska. Jedno od glavnih pravila žurke je bilo da niko nije mogao ući bez maske, niti je skidati do posle dva iza ponoći. I verovali ili ne pravila su se poštovala…
Bilo je tu raznog sveta pod maskama, Zgodnih maca u utegnutim kostimima nekih junaka iz filmova, đavola, morskih sirena, patuljaka, čarobnjaka, vila, veštica…..
Domaćin je bio u kostimu sa crno belim kockama, ličio je na šahovsku tablu a preko lica je imao Venecijansku masku sa malim rožićima-
-Dobro došli na ovogodišnji bal!!! Bal može da počne!!!!!!
Svi su zapljeskali, muzika je počela i uskoro nasta urnebes. Pilo se mnogo i sumnjam da je u sali bilo ikoga treznog. Stari je bio već oko ponoći dobro nacvrcan. Hahaha Batman je pao, pomislih. Kevu nisam video ai kako bih kad nisam znao kako izgleda (ja sam kasnije došao)……Piće je i kod mene uradilo svoje. Želeo sam nešto da pojebem pod maskom. Za šankom sam uočio jednu priliku obučenu kao Alisa iz zemlje čuda. Samo što je imala sve kratko na sebi. Bele dokolenice, štiklice, crvenu haljinicu koja je više otkrivala, bluzu sa velikim izrezom a na glavi masku devojčice. Delovala je groteskno ali privlačno. Prišao sam rešen da je odvučem u neki mrak…
-Zašto je Alisa sama? Upitah. Pogleda me pa se nasmeja i nastavi da pije neki koktelčić. Primetio sam da se ljulja. To, pomislih ovde je već sve rešeno…
-Da li bi htela malo da se prošetamo? Ponovo upitah, a ona se zakikota….
-Ona ide samnom. Reče glas iza mene. Kada sam se okrenuo spazim vraga u šahovskom odelu, domaćina. Ne rekoh ništa, ali sam popizdio.
-Da li bi gospođica Alisa krenula do svojih odaja možda? Uljudno je vrag upita, a ona ga uhvati pod ruku pa se zakikota i ode sa njim kroz masu.
E do kurca pomislih i uzeh piće Alisino da pijem…….
Veče je prolazilo lagano muzika i vriska nije prestajala. Malo me je sve smaralo sam sam se vukao kroz masu i kojoj god bi prišao ili je zauzeta ili pijana da ne može pričati. Odlučio sam da se prošetam i po kući u nadi da ću videti možda koju jebačinu, ko zna.
Nisam se prevario deo kuće je bio namenjen za jebačine, jer iz mnogih prostorija se čulo stenjanje i vriska.. Kuća je bila ogromna. Imala je dva sprata i potkrovlje. Doduše drugi sprat nije namešten bio ali je kuća kao dvorac izgledala. Na drugom spratu sam ipak uspeo uloviti jedan par na gomili. Mala noćna lampa je gorela u uglu sobe a maskirani par je bio u misionarskoj pozi. Tip sa maskom nekog čudovišta zabijao se u ženu medicinsku sestru. Ona je izgledala fantazija sva u belom sa velikim grudima koji su se njihali gore dole.
Nisam hteo da im smetam, mada sam propisno bio napaljen. I kita je pretila da eksplodira. Krenuo sam nazad rešen da nekog privedem i da ga izjebem. Dok sam prilazio stepeništu učini mi se da sam nešto čuo u potkrovlju. I kretoh polako gore. Bio je mrkli mrak. Skrenuh nalevo gde se video malo svetlosti, i naiđoh na jedna odškrinuta vrata. Još dok sam prilazio čulo se stenjanje i dahtanje. Polako sam prišao vratima i provirio. Na improvizovanom krevetu Alisa se nabijala na kurac đavola u šahovskom odelu. Iz bluze su joj se treskale poveće sise koje je đavo ponekad mesio. Zadizao joj je haljinicu i video sam da dupe malo opušteno, i shvatih da Alisa nije klinka već dosta starija. Kad god bi joj zadigao haljinicu usledio bi žestok udarac po guzi na šta je alisa Vriskala. Prijalo joj je. Želeo sam da snimim ovu jebačinu uzeo sam mobilni uključio kameru i počeo snimati. Drugom rukom izvadih kitu i stadoh drkati, ne skidajući pogled sa para. Uskoro su promenili pozu Alisa je klečala nagužena ispred đavola A guzica joj okrenuta prema meni. Smaknu masku i stade sisati kurac. Đavo se nagnu napred zadignu joj suknjicu i tada videh veliku rascvetalu pičku. Poče žestoko da je udara dlanom po guzici, i svremena na vreme bi joj gurao prste u pičku. Bio sam sluđen, drkao sam ko lud.
-Uh nemoj tako jako sutra neću moći sedeti..
-Baš me briga, radiću šta god poželim. Zatim joj jedan prst gurnu u dupe. Po njenoj reakciji tela sam skontao da ju je zabolelo
-Jel te jebe onaj tvoj ovako ikada ha?
-Ne. Promrmla sa kurcom u ustima
-E vidiš, ja te jebem i jebaću te kako mi volja, jel ti jasno?
-Jeste….
-Ajde lezi sa strane da te tako malo jebem, i navuci tu masku, ne mogu da te gledam. Alisa navuče masku i leže na bok dižući nogu visoko otkrivajući ogromnu pičketinu. Đavo leže iza nje, i tada sam video da ima ogromni kurac. Zabi joj ga od koga Alisa vrisnu i poče stenjati, jer Đavo ju je pumpao kao lud: Izvlačio bi kitu maltene do glavića, a onda bi ga sjurio do jaja. Alisa se sada bukvalno derala, i ja nisam više mogao izdržati. Počeo sam svršavati….
Đavo izvadi svoju ogromnu kurčinu i nasloni je na drugu rupu i lagano gurnu.
-Neeeeeeeeeeeee, molim te nemoj strašno boliiiiiiiii
Nije obraćao pažnju nego je nastavljao da gura
-Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah stani molim teeeeeeeeeeeeeee radi šta hoćeš samo ovo nemoj molim teeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaah boliiiiiiiiii
-Šta je bre kurvo ni glavić nije ušao kako treba a ti vrištiš.
Đavo nije ima milosti već je nastavio nemilosrdno da uvlači kitu i izvlači iz Alisinog šupka. Da bi se u jednom momentu ukočio i gurnuo joj kurčinu u dupe do jaja. Svršavao je. Alisa je urlala i stenjala još neko vreme kad je izvadio svoju alatku………..
Sišao sam nazad u salu. Bilo je još gostiju ali se vidno proredilo. Potražio sam ćaleta Batmana, ali ga nije bilo. Verovatno ga je keva pokupila, ala će ga sutra karati zbog pijanstva……Stao sam kod šanka da popijem još jednu pre polaska. Kada pored mene stade Đavo u šahovskom odelu. Pogleda u mene i reče:
-Alisa i nije nešto….Nasmeja se i okrete se na drugu stranu. Ja krenuh lagano u noć sa mislima :Sereš, uništio si je , i sada nije nešto…….
Jutro kao i svako drugo posle noći sa puno alkohola. Ustao sam sav slomljen sa glavoboljom i mučninom. U kuhinji stari i keva. Piju kafu. Stari jedva drži glavu za stolom, dok keva stoji naslonjena za kuhinjski element. Neraspoložena. Uzeh bez reči kafu i uputih se u sobu znajući da kreće uskoro svađa. Leći ću sa muzikom i pokušati još spavati. Prošavši pored njihove sobe stradoh , i izgubih dah. Vratih se do vrata odškrinuh ih i sve neverujući gledam na fotelju kraj prozora. Ispred nje na podu leži Batman odelo, a na njoj kostim Alise. Kao u transu priđoh i podigoh suknicu. Videh mrlje od krvi…….Keva je teško hodala. Prvdajući se da je kičma boli…..Zar je moguće? Zar keva?…….

Autor: DejanaV

Ispovesti 3
Ispovesti 5

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience