Dani su prolazili. A ja nisam mogao verovati da keva vara matorog. Kakva kučka, počeo sam da je mrzim. Sve je laž, sva ta dahtanja i stenjanja koja sam slušao svremena na vreme koje je dopiralo iz njihove sobe, kada bih se vratio ranije iz grada. Doduše samo sam ih jedanput video kako se tucaju, sasvim slučajno. Bili smo na nekoj svadbi i ja sam ranije otišao sa sestrom i devojkom u grad. I beše negde prošlo tri sata kada sam došao kući a oni se tucaju u garaži u kolima. Bome stari ju je dobro prašio. Njene noge su mu bile na ramenima. Ona je stenjala i stalno mu govorila:-To moj jebaču rasturi me!!!!. I to je bila laž. Ko zna od kad nju njihov prijatelj jebe. Moram malo to da istražim, ali trebaće mi plan i pomoć. Pomoć sestre naravno….
Imam osećaj da sam sa ovom ispovesti otišao predaleko. Nisam to ovako zamišljao ali jednostavno samo se nameće i nemogu baš sve da preskočim. Moram da u priču uvučem još nekoga……
Sestra i ja smo odgledali pitaj boga koliko puta snimak sa bala, tražili smo neke detalje. Znali smo da keva nije baš uživala u sexu i da tu nešto smrdi. Ne bi keva samo tako slušala i trpila sva vređanja njegova. Ali da je jebačina bila dobra, dokaz je da smo i sestra i ja svaki put bili napaljeni. Keva mi u suštini dobro izgleda s obzirom da je prešla pet banki i da od Dane izgleda dve klase bolje, mišljenja sam da je niko ne bi odbio…….
Sedim sam u kući, u dnevnoj sobi, pijuckam kafu i razmišljam šta mi je činiti. Želim prvo da rešim stvari sa Dijanom. Želeo sam da je se rešim. Pomalo mi se gadila. A šta ću onda, moram neku devojku naći, jer sa sestrom ne smem da se previše upuštam u vezu. Opasno je. Već nam je nekoliko puta izletelo:Volim te. A to ne valja. Probali smo i da se malo primirimo da se ređe viđamo ali kada se ponovo sastanemo strast je još veća. Pokušali smo da se suzdržavamo ali teško to ide. Ne znamo šta da radimo. Sada se viđamo ponovo svaki dan ali nismo se tucali već skoro mesec dana. Suzdržavamo se, uspevamo nekako, ali nam je teško. Sedim i čekam da dođe da pravimo neki plan za Dijanu, kaže da ima neke ideje. Zvono se oglasi na vratima. Otvorih i sestra uđe. Poljubismo se u obraz i uđe u dnevnu sobu, skide kaputić i sede na fotelju. Na sebi je imala košulju i preko nje njeki džemperak sa velikim v izrezom. Suknju do kolena i mrežaste čarape, i poluduboke čizmice sa visokom petom. Kosa joj je bila vezana u rep, i blaga šminka ju je usavršila. Gledam je i žao mi što mi je sestra……Bez obzira na sve…
– Imam nekoliko ideja i jednu vest, šta ćeš prvo? Upita me
– Ajde vest. Kažem
– Ok. Idem u Nemačku
Preseče me nešto preko stomaka.
– kako jebiga, kada?
– Oko nove godine negde. Ne znam tačno još
– Ali što?
– Matorci me zvali, da provedem praznike i još koji mesec…
– Ali šta ću ja?
– Zezaš me?
– Ne, ozbiljno te pitam?
– Pa ludice, ne idem zauvek. A uostalom dobro se snalaziš i bez mene.
– Kurac se snalazim
– Ma ne brini imaš matorki ovde i previše, a i znaš da je tako za nas i najbolje.
– Da, u pravu si.
– Nego da pređemo na planove za Dijanu.
– Može…..
Na brzaka je iznela svoje ideje, koje smo uz kafu i sok razmatrali da bi na kraju se složili i počeli se zezati i pričati gluposti, zajebancije, ponekad se vraćati na temu o Kevi i dogovarali se kada se vrati iz Švabije da ćemo to rešavati. Ali ja sam nekako znao da se neće vratiti, bar ne tako brzo…..
Ustala je i rekla da ide, ima još nekih obaveza u gradu, pa mora do dečka malo i tako. Krenuo sam da je ispratim a onda se nešto prelomi u meni, mrak mi pade na oči. Zgrabih je okretoh prema meni i uvalih joj jezik do grla. Bila je iznenađena. Odgurnu me od sebe sva zajapurena i reče:
– Ne smemo ovo raditi….
– Ko kaže. Kazah promuklim glasom. A onda joj ponovo priđoh i zgrabih je
za sisu i počeh da je mesim, ponovo mi odgurnu ruku i sada malo ozbiljnijom facom mi ponovi:
– Ne smemo ludo jedna.
Bio sam lud i mrak mi je bio na očima. I učinih ono što nikada u normalnoj situaciji ne bi učinio. Udario sam joj šamar od koga je pala na pod. Suze joj napuniše oči. Držala se za lice vidno u šoku. Ja sam lagano otkopčao pantalone i skinuo ih zajedno sa gaćama. Kurac mi je bio nabrekao do pucanja. Pulsirao je.
– ne smemo ovo raditi. Ponovila je. Nisam ni reči rekao već je zgrabih za rep i uhvatim kurac u drugu ruku i počnem je šamarati sa njim preko usta. Samo je zažmurila i otvorila usta. Uleteo je poput metka direktno do grla. Gurao sam joj kurac u usta sve do jaja. Nekoliko puta se zagrcnula pa sam mislio da će povratiti. Popustila je. Počelo ju je paliti ova nova igra. A i mesec dana se tucala samo sa dečkom. I kako je znala pričati da je monotono, svaki put sve isto. Ovo je bilo za nju pravo osveženje. Nabijao sam joj kitu bez milosti. Osetio sam da mi se bliži kraj, da ću svršiti uskoro, te sam pojačao nabijanje. Svršavao sam dugo i obilno. Curila joj sperma niz bradu. Hvatala ju je rukom da ne bi uflekala košulju i džemper. Malo sam se odmakao i posmatrao je. Klečala je raskrečena, i tada sam video da su joj mrežaste čarape dosezale iznad kolena, jedna joj se srozala ispod kolena. Izgledala je jebozovno. Meni nije bilo dosta….
– Manijače. Samo je to rekla. Nije bilo tu ljutnje. Videlo se zadovoljstvo.
Otišla je u kupatilo da se sredi. Zazvonio joj je mobilni. Pogledao sam, njen dečko. Odneo joj u kupatilo mobilni i posmatrao je dok je pričala sa njim
– Halo ljubavi, evo me u gradu, aha, oću, doćiću…..
Dok je pričala sa njim ja sam joj lagano prišao od nazad klelnuo na pločice zadigao suknju i skamenio se. Nije nosila gaćice. Kita mi je stojala u punoj snazi, kao da se malopre ništa nije desilo. Zabio sam joj glavu među guzove. Pokušala me je odgurnuti ali sam je tako žestoko udario po guzi da je puklo poput pucnja, na šta se ona samo malo promeškolji i naguzi preko vešmašine.
Ja kao ludak navalih da je ližem od klitorisa do šupka i zabijajući jezik malo u pizdu pa malo u šupak, počela je teže disati osetilo se po razgovoru sa dečkom, morala je prekinuti. I onda je počela mešati i nabijati se na moju facu. Bio sam sveže obrijan. Bio sam sav okupan njenim sokovima. Nisam odustajao. Tri prsta sam joj gurao u pizdu a jezik u dupe. Zatim sam je šamarao po klitorisu od koga se uvijala i vriskala svaki put kad bi je udario, a da ne pričam kako joj je guza bila crvena od batina. Samo me je bodrila.
– to jače ječe tooooo barco, toooooo liži mi guzuuu to volim tooooo….
Nije skidala ništa sa sebe. Zatim je sela na wc šolju i raskrečila se. Ja sam kleknuo među njene noge i nastavio da je ližem. Tada je skinula džemper i raskopčala košulju. Nije nosila grudnjak i sise su joj ispale. Bile su kao što sam već rekao poveće ali čvrste, i zaronio sam među njih sve ih balaveći i brišući lice od njenih skova. Zatim bi opet zagnjurio među noge i još žešće je lizao. Kvasila je kao pod tušem. Povukla me je ka sebi i uvalila mi jezik u usta. Bilo je fenomenalno, a onda me je stala lizati po licu i trljati svoje od moje lice. Bili smo ulepljeni od njenih sokova.
– Tucaj me sada, reče uz stenjanje. Uhvatih je za jednu nogu i stavih je na rame i uvalih joj kitu u guzu. Pička joj je toliko kvasila da je curila po kiti stalno je podmazujući. Zatim se naguzila preko kade i ja joj ga uvalih do jaja u guzu. Vrištala je. Čupao sam je za kosu, sisala mi je prste. Šamarao sam je po licu i guzi, samo je vriskala:
– Udari me jačeeeee, čupaj meeee jebi meeeee razvali svoju sekicuuuu aaaaaah aaaaah toooo bracoooooo jebi svojuuu seeeekuuuuu hajde ošamari me jače, tooooooo jače toooooo aaaaaaah tooooooo
Počeo sam da podrhtavam jer mi svršavanje poput vulkana krenulo iz jaja. Klekla je ispred mene i zinula. Svu sam joj spermu sasuo u usta, koju je ona ispljunula u šake i počela se mazati po licu. I ja sam joj pomagao u razmazivanju. Pritisak mi se stvarao kao da mi je dolazilo još jedno svršavanje. Uhvatila me za kurac pa ga počela drkati. A onda sam eksplodirao strpala ga je ponovo u usta, ali posle par sekundi ga ispljunu i iz usta joj se izli moja pišaća. Nisam mogao stati, nisam želeo stati. Zalivao sam je po faci dok nije spustila glavu, i mlazevima sam je tuširao po glavi. Nije mogla pobeći . Zgrabio sam je za kosu i povukao unazad i zalio je pišaćkom po sisama. Bila je sva mokra. Svukao sam kožicu preko glavića i zatvorio je sa dva prsta i čekao da mi se napuni kožura a onda bih joj mlaz poslao direkt u facu. Stegao sam je jače za kosu i kad je jauknula uvalio sam joj kitu u usta i lagano je tucao dok mi nije počeo padati. Odmakao sam se korak i posmatrao prizor. Sve je bilo mokro, sestra je bila potpuno mokra, zapišana. Pogledala me i samo rekla:
– Životinjo, ti nisi normalan. Kako ću do Milana ovakva…..?
Slegnuo sam ramenima i izašao iz kupatila…….
Bila je toliko dobra da je celo kupatilo sredila. Naravno i sebe je sredila. Oprali smo njenu odeću ali je morala sačekati da se osuši. Bili smo u mojoj sobi. Stalno sam je zadirkivao. Nekoliko puta me je gađala jastukom Roba na radijatoru se sušila a ona je sedela gola u mojoj sobi. Marku je javila da će doći uveče jer ima dosta posla po gradu….
Sedeli smo ukrštenih nogu na mom krevetu okrenuti jedno prem drugom i lizali se po licu. Bili smo goli, jebiga morao sam se solidarisati sa njom. Prijalo mi je ovo lagano lickanje. Imali smo još nekih tri sata na raspolaganju dok mi keva ne dođe sa posla. Lizala me po očima nosu licu usnama, onda me pljunu i to pošteno, posred face, pogledah je zbunjeno, ona se samo nasmeja i poče da mi razmazuje pljuvačku po faci. Radili smo to naizmenično…
– Prijalo mi je ono zapišavanje.
– Stvarno?
– Da, i želela bih da ponovimo.
– Kada?
– Odma sada, možeš li?
– Ajmo
Ušli smo u kupatilo uhvatila je kosu u punđu i zamolila me da je ne špricam po njoj. Sisala mi je kitu grickala jaja. Ja sam imao nešto drugo na umu. Rekao sam da mi ga puši da oću da svršim. Uh kako ga je dudlala. Bio sam toliko napaljen da nije dugo trajalo, svršio sam joj u usta.
Onda je ona svu spermu sa pluvačkom koju je skupila ispljunula meni u šake i ja sam joj to sve natrljao na facu, a zatim sam je počeo lizati i skupljati seme, da bih joj sve to pljunuo u usat što je ona gutala. Zatim sam je zapišavao po licu u usta po sisama, pa smo se ponovo žvalili i pljuvali jedno rdugom u usta……

Autor: DejanaV

Ispovesti 4
Ispovesti 6

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience