Sestra je otišla za Nemačku 22 decembra. Ostao sam sam Dijanu sam otkačio. Biće o tome reči. Nova godina će za nekoliko dana ili tačniji da budem 3 dana. A ja neznam gde ću i skim ću. Nekoliko dana sam pratio kevu da vidim gde se kreće. Ali sve je bilo uredno. Posle novogodišnjih praznika počeću da radim kao menadžer u jednoj kompaniji. Sa sestrom se čujem preko skajpa i to obično u kasne sate. Obični razgovori. Jebote nema je par dana i već mislim da smo se otuđili. Prijateljica Dana dolazi kod nas samo kad je keva kući, i ona se pravi da me više ne poznaje. Sranje. Sestra i ja smo se tucali posle onog doživljaja svaki dan. Pogotovo kad je Dijana otišla iz naših života.
30.12. sam seo u auto i odvezao se do susednog grada do jedne prodavnice Pčelarskog pribora. Ok zaboravio sam da kažem da se bavim pčelarstvom i da mi to poprilično ide od ruke. Već duži niz godina sarađujem sa bračnim parom koji se takođe bavi pčelarstvom. Uđoh u radnju a oni kad me spaziše skočiše i pođoše mi u susret kao da sam im rod rođeni.
-Pa gde si ti čoveče, nedaš se videti? Upita me Nikola čovek svojih pedesetak godina, srednjeg rasta, malo puniji i kratke prosede kose
-Upravu si Nikola, ovaj čovek nas je zaboravio. Oglasi se i žena svetlana, žena svojih četrdesetpet godina plavo farbane kose do ramena uvek vezane u rep.
-Ma nikako da stignem, posla preko glave….serem ja.
-Ma nema problema, može li neko pićence? Upita me Nikola
-Može, daj šta daš.
-Nikola! Ti samo na alkohol misliš, ajmo nazad u magacin skuvaću nam kaficu, reče Svetlana.
I tako smo ćaskali uz kafu i domaću rakoju. Ja im dadoh spisak stvari koje mi trebaju. Nikola kaže da će morati do kolege po neke stvari kojih nema momentalno. Svetlana mi je delovala nekako tužno rastreseno iako se trudila da bude vesela i dobro raspoložena, ipak nije mogla da sakrije izraz zabrinutog lica. Na sebi je imala suknju do kolena providne najlonke i preko njih bele čarape, a na nogama papuče. Gore je nosila nekakav duks, ispod koga su se nazirale sise i to dobre sise. Sećam se da sam joj buljio u dekolte jedno leto i divio se kako su jedre bile…….I konačno Nikola ustade da ide do prijatelja po stvari. Kada je otišao popili smo po četri pet rakijica….
-I sada ko zna kada će doći. Kaza Svetlana i spusti glavu ka podu.
-Ceco (tako sam je zvao), šta nije u redu? Upitah
-Eh, Nikola više nije onaj isti, propio se. Mnogo bre pije u zadnjih nekoliko meseci.
-Pa šta mu je, zašto?
-ma vrag će ga znati uhvatio se sa tim kolegom i po cele dane i noći pije.
Stavi glavu u šake i poče da plače. Ja sedoh pored nje i zagrlih je. Ona kroz suze nastavi:
-I ko zna kad će sada doći…
-Pa valjda će brzo, pošto sam ja tu?
-Sumnjam, tamo popije dve tri i zaboraviće zašto je i došao…..
-Ne brini biće sve u redu, proćiće ga…..
-Ja u zadnjih par meseci nemam muža, ja ..ja…i onda poče da plače. Ja je zagrlih jače uz sebe i stadem je tešiti, mada nisam nešto vičan tome. U jednom momentu je i mahinalno poljubih u kosu, našta ona dignu pogled ka meni, i tada ode sve u kurac……
Kada je digla pogled ka meni krv mi uzavre u sekundi kao da me je struja udarila. Sav sam se naježio. Polagano spustih usne na njene i lagano prvo ovlaš ih jezikom dodirnuh, pa ih lagano liznuh. Sva je drhtala, tresla se kao u transu. Zatim lagano jezik uguram između usana tražeći njen jezik. I kada su nam se jezici dodirnuli osetio sam da je svršila. Tresla se da bi nakraju otvorila usta i prihvatila moj jezik. Dugo smo se ljubili. Lizao sam joj usne, pa sam joj gurao duboko jezik do grla, i sve to lagano. Lagano sam je milovao po ramenima pa po leđima, a ona je svo vreme drhtala. Drugo svršavanje imala je kada sam je uhvatio za sise, oteo joj se uzdah i pojavio se osmeh. Ova žena je zapuštena pomislih, i nastavih. Lagano rukom joj zađoh ispod duksa i osetih veličinu sisa. Imala je grudnjak. Ona me je zagrlila i nije ispuštala moj jezik iz svojih usta. Sisala ga je bez prestanka. Mesio sam joj sise jednom rukom. A drugu sam stavio na njeno koleno i lagano ga milovao, penjući se postepeno nagore. Drhtala je verovao sam da je bila pred još jednim svršavanjem. Sada sam joj već lagano milovao unutrašnju stranu butine penjući se ka pičkici. Sasvim lagano. Čini mi se kao da je satima trajalo. Kada sam joj dodirnuo lagano pičkicu preko najlonki i gaća trznula je i zastenjala. Svršila je. I dalje me je grlila i sisala jezik. Kita me je bolela koliko mi je pulsirala. Njene noge su bile raširene i suknja joj je bila zadignuta. Ja sam je trljao preko najlonki i gaćica. Onda sam se odvojio od nje. Ostala je nepomična, skamenjena Lagano sam kleknuo ispred nje i skinuo joj najlonke i gaće koje su bile vlažne zajedno. Ostao sam da klečim ispred nje očaran sa prizorom. Bila je čupava dole i veoma vlažna. Pička je to bila a ne pičkica. Lagano sam gurnuo jedan prst. Bila je vrela. Sva se tresla, jer je još jednom svršila. Otkopčao sam pantalone i izvukao kurac koji me je već boleo i lagano je mazio sa njim po pičketini. Tresla se. Pička joj je non stop vlažila. Zatim sam lagano uronio u pičku. Ulazio sam milimetar po milimetar. Želeo sam da je razvalim, i nisam bio baš za ovakve nežnosti. Ali Ceca mi je delovala drugačije, bila je povređena. Pička joj je bila navlažena i imao sam osećaj da ne oseća moju kitu. I kada sam ušao ceo, kada sam joj smestio do balčeka zagrli me ponovo i poče da mi sisa jezik. Onda sam počeo da se krećem i da joj ga kratko i sve brže nabijam u picu. Stalno je bio do jaja u njoj, samo sam ga malo vadio i ponovo nabio. U jednom momentu izvi se unazad malo izdignu kukove i ja počeh nešto žešće da je nabijam. Trzala se. Svršavala je. I ja sam eksplodirao. Sve sam joj istovario u pičku. Kada smo se smirili i dalje sam klečao ispred nje sa kitom u njoj, koja nije padala. Bolela me je od krutosti. Želeo sam još. Ali na svoj način. Jebiga čuo se auto pred prodavnicom te smo se morali brzo srediti. Toliko smo bili napaljeni da ni prodavnicu nismo zatvorili. Ušao je Nikola jedva se držeći na nogama. I kad me vide kratko reče:
-Jebiga druže, ja zaboravio…….
Samo sam se nasmejao i pomislih ako,ako……
Napolju je vec bilo oko deset sati uveče. Ceca me je ispratila, sa mnogo većim raspoloženjem. Doprati me do auta pogleda oko sebe zagrli me i uvali mi jezik…

Autor: DejanaV

Ispovesti 5
Ispovesti 7

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience