Nova godina. Proveo sam je sa društvom. Bilo nas je u jednom lokalu oko petnaestak, i svi su skoro u paru bili. Ja i još dvoje smo bili samci hahaha. Ali baš zato osećao sam se nekako opušteno i dobro. Pre nego što ću doći čuo sam se sa sekom preko skajpa. Dobro je, ima dečka nekog Tomasa bogataš, i kako kaže ostaće do proleća najverovatnije. Bio sam malo tužan ali mi je ipak bilo drago zbog nje.
-Nego sejo reci kako jebe Švabo?
-Dobar je, voli eksperimentisati, ali treba još da uči da te stigne.
-Lepo izgledaš.
-Hvala braco, i ti isto
-Hvala
Onda zadignu kratku majicu i pokaza svoje poveće grudi
-Nedostaju li ti?
-Mmmmmm nego…
-Ajde pokaži mi ga
-Šta? Pravio sam se lud.
-Skidaj gaće…..
Digao sam se i spustio trenerku i gaće, malo ga protreso
Nasmejala se a onda je u sobu ušao Tomas, brzo sam seo. Pojavi se i nešto je pita i posle kraćeg vremena me pozdravi
-Helo
-Zdravo Tomase, jeli razume li srpski?
-Skoro ništa
-Aha, Tomase, cura ti se jako dobro jebe
Sestra se zakikota, i nešto mu kaže a on siromah samo klima glavom i viče:
-Ja, ja
Još malo smo ćaskali i onda poželesmo jedno drugom sve najbolje i prekinusmo….
Ostao sam sa društvom do ranih jutarnjih sati. Svi smo propisno zujali. Neki su se razišli a mi koji smo ostali onako pijani smo dogovarali ponovo ovakav susret, bez nekog povoda. Žene su se kikotale i stalno zadirkivale jedna drugu. Znao sam da je alkohol čudo i da će se omrsiti drugari, hm ako iko išta bude mogao s obzirom u kakvom su stanju. Gledao sam Draganu koleginu ženu, ugojila se od prošlog puta i to poprilično. Na sebi je imala neku kratku haljinicu sa crnim najlonkama. Noge joj nisu bile debele, već je imala stomak i u guzici se razvalila. Majicu je imala neku uz telo i stvarno je smešno izgledala. Ali setih se Zokijevih priča od pre par godina dok su se zabavljali i kad je mnogo bolje izgledala. Uh kakve su to priče bile, ako nas nije lagao…..Ali otom ćemo kasnije. Ipak mi beše žao što sam sada sam. Barem da je Dijana tu negde odveo bih je kući…Ali ok ona je prošlost.
Kući sam došao oko pola pet negde. Svugde su bila popaljena svetla. Moji su kući slavili. Imali su neko društvo. Bila je tišina. Mora da su moji već odavno plovili u snovima. Prođoh dnevnom sobom prema stepeništu, prođoh pored njihove sobe iz koje se čula lagana muzika i vrata su bila odškrinuta, Provirih lagano i ukočih se. Na krevetu leže stari keva i prijatelj-domaćin sa bala Đavo,
Svi goli kao od majke rođene. Otvorih još malo vrata, svi spavaju sve hrču. Roba razbacana na sve strane. U jednom ćošku stoji kamera digitalna. Znači snimali su se. Lagano uđoh u sobu i uzeh kameru. Brzo sam ceo snimak prebacio na računar, i vratio se u sobu da vratim kameru. Kada sam krenuo napolje pogledah u kevu koja je ležala na leđima raširenih nogu. Na sebi je imala samo jednu mrežastu čarapu koja joj se srozala ispod kolena. Kosa joj je bila sva ulepljena. Keva je izgledala jako jebozovno…digao mi se. Pobegoh iz sobe. Zaključah se u sobu i pokrenuh snimak….
Film počinje, na početku je u kadru keva koja ulazi u sobu. Nasmejana je. Počinje izazovno da hoda ispred kamere polako zadižući suknjicu koja joj doseže malo ispod kolena. Polako je diže. Vidi se da je malo cvrcnula. Kamera se odaljava i neko je namešta da stoji statično. Srce mi je ubrzano lupalo. Zaustavih film. Uzeh svoj digitalni aparat i polako se spustih u prizemlje. Polako se prišunjah vratima upalih kameru i polako počeh snimati. Trgo sam se ko oparen gospodin Đavo je bio budan sedeo je na krevetu i gladio kevinu pičku. Snimao sam. Keva se promeškolji istegnu i poče se okretati od Đavola. Ali on je zaustavi i vrati u položaj u kojem je bila. Na to se probudi, i kad je shvatila da je dira po pički skupi noge, i uhvati ga za ruku.
-Dosta je bilo, molila bih te da odeš
-Zaista
-Da
-E pa gospođo mislim da nisi ni ti ni ovaj tvoj pijanac u mogićnosti da mi naređujete ili da govorite šta i kako. Jesi me razumela.
Keva je ćutala i oči joj se napuniše suzama. A on je i dalje dirao po pički. Keva je samo ćutala a suze su joj se slivale niz lice. Onda Đavo ustade i poče se oblačiti.
-Da znaš samo mi još nismo završili, i dokle god mi dugujete, radićete ono što ja kažem, pogotovo ti..jel sam jasan?
Keva ništa ne reče već se okrete prema starom i zajeca. A stari je bio u nesvesti od alkohola….
Vratio sam se u sobu i nastavio gledati film. Bio sam zbunjen, besan. Hteo sam da uletim u sobu i da ga razbijem……
Film se nastavio. Keva je i dalje igrala, a onda joj se pridruži stari i počeše plesati. Ljubakali su se. U sobi je svirala tiha muzika. Stari je ruke spustio kevi na guzu koja se oslikavala preko suknje i lagano je mesio guzove. Za to vreme keva ga je ljubila po vratu i licu, čvrsto se pribijajući uz njega…..A onda se začu glas:
-O šta je ovo, neka privatna žurka. Ha? Starog druga ne zoveš?
Stari se zbuni na tren a onda se nasmeši i pozva ga rukom
-Ajde kolega da popijemo po jednu. Na kevi se videlo da je prebledela i popizdila. I krete iz sobe kad je zaustavi glas
-A ne, damo i ti ćeš sa nama po jednu, pa svako na svoju stranu. Sedoše na krevet a Đavo je bio okrenut leđima kameri. Pružio im je piće koji oni lagano ispiše. Stari je posle neke dve tri minute ležao bez svesti. Keva je prebledela.
-Šta si to uradio?
-Ništa spavaće do podneva. A mi ćemo se igrati…
-Nećemo, možeš da ideš. Doček je završen…
-Slušaj kučko biće završen kad ja kažem, a sad se skidaj!
Keva ga sa mržnjom u očima gledala. On joj priđe uhvati je za kosu i podiže izareža:
-Skidaj se inače ću te iscepati…..
Keva se poče skidati neprestano gledajući u starog. Kada je bila kao od majke rođene samo sa mrežastim čarapama. On joj naredi da skine i ćaleta. Pomogao joj je. Bome stari je imao pozamašnu komadinu u spuštenom stanju.
-Hajde naguzi se i puši svome mužu. Keva bez reči se naguzi, a on je zaskoči i poče da je jebe žestoko se zabijajući u nju. Stiskala je zube ali stenjanje se ipak čulo.
-Puši mu kravo. Reče Đavo i opali je po guzu. On uze ćaletov mlitavi kurac i lagano ga strpa u usta i stane ga balaviti. Ja sam već odavno cimao kitu jer i pored svega, bilo je vrlo napaljujuće. Đavo je kevu sve žešće tucao gurajući joj glavu na ćaletovu kitu. Onda je on legao na leđa, a ona ga zajaši i poče da meša neprestano se uzdižući i spuštajući na njegovu kitu. Ćaletova kita je i dalje bila mlitava. Nije uspela da ga digne, a i kako će kad je bio u nesvesti…
-Ajde droljo zajaši muža sada. Keva sede na ćaleta i nekako ugura kitu i poče da meša. Nekoliko puta mu je kita ispadala…. Đavo stade na krevet ispred keve i gurnu joj kitu u usta i poče je jebati tako. Nije dugo trajalo svršio je tako što je špricao na sve strane stenjući. Najviše je semena prolio po kevinoj kosi. Keva je i dalje bila na ćaletu. Sada je stala sa nabijanjem i želela je otići ali joj Đavo nije dao
-Ostani na njemu i nabijaj se, možda mu se i digne. Hahahaha
Izašao je iz kadra, verovatno u kupatilo. Keva se nastavila nabijati i mešati na ćaletovoj kiti. Radila je sve brže i brže. Nisam mogao verovati pa ona će…..
I jeste, zabacila je glavu unazad i zajecala. Svršavala je. Dugo. Pala je na ćaleta i duboko disala. A onda je Đavo ponovo bio u kadru, legao je na krevet i rekao:
-Ajde lezi ovde pored mene, nemoraš se više mučiti.
Keva leže i zatvori oči. On je uhvati za ruku i stavi je na svoju kitu i naredi joj da mu drka. Keva mu je cimala kitu, a on se samo uvijao stenjao i roktao. Drugom rukom je milovala ćaletovu kitu i jaja. Đavo joj uze svoju kitu iz ruku i u nekoliko poteza zaječa svršavajući sebi u ruku. Keva je ležala i dalje zatvorenih očiju a on je ostatke sperme obrisao od njenu kosu……. i umiriše se. Slika kao da se zamrznu. Videlo se samo disanje njihovo……
Sada mi je bilo sve jasno. Ovde se radilo o nekom dugu, koji keva otplaćuje na ovakav nači, hm pitam se koliko samo dugo to traje?…
Skinuo sam sve sa kamere što je bilo snimano. I videh da tu još ima i nekih fotografija. Otvorih da ih pregledam, kad ima šta da se i vidi. Keva u svakakvim pozama sama, ili sa kitom u ruci. Nagužena, raskrečena, sa rukom na pici, sa prstima u njoj. Sa kitom u ruci, u ustima…..Najviše ih je bilo kako puši. Ponegde se video i ćale, ali ona je bila glavna zvezda……..Na kraju sam svršio gledajući slike……….

Autor: DejanaV

Ispovesti 6
Ispovesti 8
LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience