Pao je i prvi sneg. Evo već je kraj Januara. Probudio sam se i sve je belo napolju. Hladno je. Sišao sam u dnevnu Keva je sedela i pila kafu. Tv je radio. Vesti su bile.
-Ćao, jesi se probudio, oćeš kafu?
-Može.
Ustala je i otišla u kuhinju. Posle par minuta dolazi sa kafom.
-Izvoli sine. Nego kad počinješ sa poslom?
-Trebao bih sada od Februara, ako me pozovu.
-Aha, a pčele su dobro?
-Jesu nekidan sam bio sve je u redu.
-A da umalo da zaboravim, zvala te je neka Svetlana u vezi stvari za pčele. Kaže da joj se javiš.
-Kad je zvala?
-Juče popodne, nisam te videla. Nadam se da nije nešto hitno?
-Ma nije, nesto kasne sa robom, pa verovatno treba da je pokupim.
-Aha, ima prijatan glas, mora da je i lepa?
-Kevo….
-Hahaha pa šta ima veze, samo pitam. Otkad si raskinuo sa Dijanom, ni jednu devojku ti nisam videla. Imaš li neku novu?
-Nemam.
A svetlana, kako izgleda?
-Kao ti.
-Molim?
-Pa mislim ima godina otprilike kao ti…..
-Aha, izvini….
Još smo malo ćaskali. Razmišljao sam da otvorim karte i da Je pitam sve oko nove godine i filma i svih problema, ali nekako nisam imao snage ni hrabrosti.
Keva ode svojim kućanskim poslovima a ja okrenuh Cecu da vidim šta se dešava. Ceca je nabavila sve stvari i rekla da mogu da ih pokupim. Ja sam na to rekao da mi sada nije preterano hitno i da ću ih pokupiti kada se vreme malo smiri. Na kraju smo se dogovorili da će mi oni doneti, za koji dan pošto imaju još isporuka…..
Posle dva dana sedim u kući, u dnevnoj sobi. Gledam tv, neka utakmica. Nebitna. Sam sam i to mi sve više smeta. Želeo sam vezu i to ozbiljnu. Dosadile mi već ove brzinske na jedno veče ili nekoliko viđanja. A jebiga i ja sam u zadnje vreme birao isključivo laku robu….Ali sa druge strane da li bi se mogao smiriti. Imati devojku i biti veran. Teško. Oglasi se zvono na vratima. Otvorih. Zapljusnu me talas hladnoće. Sneg je padao. Ispred vrata stoji Ceca sa kutijom u ruci.
-Ćao, evo stvari.
-Ćao upadaj
-Ma neka žurim, Nikola me čeka.
-Pa ajde zovi ga da uđe da se zagrejete malo, gde žurite?
-Nije on tu, ostao je kod prijatelja, zapravo otišli su na piće…..pa se bojim da se ne napije…
-Ma ajde unutra, gde ćeš da ih ometaš.
Ipak je ušla i skide sa sebe kaput. Na sebi je imala dugu suknju, skroz do članaka. Čizme sa petom. Košulju belu sa širokom kragnom i neki lepi prsluk zakopčan preko košulje.
-Pa ti kao da ideš u provod?
-Ma pusti me bre, pa da se i ja jednom sredim malo, stalno sam u trenerkama duksevima…..
-Može li kafa, čaj?
-Može čaj.
Otišao sam u kuhinju i pristavio vodu. Kada sam se vratio Ceca je sedela na ugaonom i gledala tv. Kosa joj nije bila vezana i mnogo je mlađe izgledala. Doneo sam čaj seo u fotelju naspram nje.
-kakva je situacija kod vas?
-Pa dobro je zasada. Stvari se malo popravljaju.
-Pije li Nikola?
-Pije, mada ne ko ranije….
-Znači i nije neka promena?
-A ti si sam?
-Da moji otišli na neki put dolaze sutra. Baš lepo izgledaš.
-Hvala
-Kaže mi keva da imaš lep glas, pa je pomislila da smo u nekoj vezi.
-Ha!?
-Ma opusti se nisam joj ništa pričao
-Dobro je, mislim hvala.
-A da li se promenilo po tom pitanju kod vas šta?
-Ma ništa.
-Jesmo dva puta.
-I?
-Ništa, Prvi put je zaspao, a drugi put me je toliko gnjavio da mu je na kraju pao.
-A kako ti je bilo samnom?
Ne reče ništa već spusti glavu, a rumenilo joj prekri lice.
-Što ćutiš, reci mi kakav sam bio?
-Nikada nisam tako nešto doživela sa Nikolom…..
-Hvala ti.
Razmišljao sam šta da radim. Nikola se sigurno napio, i ko zna kad će iz kafane. Želeo sam Cecu, ali želeo sam da je pokidam svu. Bojao sam se da je ne povredim. Imala je nešto što me je privlačilo. Želeo sam je sve više.
Ono kao izvinih se i odoh do kupatila, čisto da ne vidi da sam sav kao u vatri. Odjednom me je uhvatilo to da bih je pocepao. Poželeo sam da je sada tu Dana barem, onda ne bih imao problema. Kada sam kod Dane želim samo reći da sam bio ponovo neki dan sa njom jer me je ovakva kriza uhvatila. Uništio sam je. Sada se kao ponovo viđamo……
Umih se i vratih do dnevne.
-Marko, ja bih trebala poći sada…
-Ma gde žuriš, Nikola je sigurno zaseo i ko zna kad će kući….
-Znam, ali ipak da te ne zadržavam….
Ustade i ja za njom ustadoh, priđoh joj i lagao joj jezikom dotakoh usne. Gledala me je nekoliko trenutaka a zatim blago otvori usta i primi moj jezik. Želeo sam je. Želeo sam da je jebem. Da je rasturam……
Stojali smo na sred dnevne i žvalili se. Neverovatno mi je prijalo Ceca se ljubila, neverovatno, ni sa kim takav osećaj nisam imao. Mesio sam joj guzove, a ona me je grlila, lizala mi usne i sisala jezik. Pomislih kako li puši kad ovako dobro barata sa jezikom. Lagano sam joj otkopčao suknju i ona skliznu na pod. Ostala je u čizmama koja su joj dosezala do kolena, najlonkama crnim. Otkopčao sam joj prsluk i on se našao na podu. Zatim košulu otkopčah joj košulju i raširih je, Beli grudnjak sevnu ispred mene iz kojih su kipile dve sisetine.. Skinuh joj košulju i grudnjak. Kakav je to prizor bio. Malo se odmakoh da je pogledam bolje. Ona se zacarvene i pokri sise rukama. Ja se nasmeših uzeh košulju i dadoh joj da je obuče. Priđoh joj i počeh da joj mesism sise. Zabacila je malo glavu unazad ja navalih na njen vrat da ližem i ljubim. Priđem joj sa leđa uhvatim je za sise i počnem da je ljubim po vratu licu iza ušiju. Gurnem joj jezik u uvo od koga se strese sva. Jednu ruku joj spustih do stomaka, koji je bio sa malkice salca, nije visio lep je bio. Pritisnuh je i nabih joj se zguza, čisto da oseti kitu koja je bila u stadijum pucanja. Mahinalno poče da vrti guzom. Lagano. Ovako nešto nisam doživeo. Teško sam disao. Svršavanje mi je bilo blizu. Znao sam čim uđem u nju gotov sam. Ceca je bila dosta stidljiva. Tražila je da ugasim svetlo. Ja sam ga ugasio ali sam ostavio dve lampe u ćoškovima da gore. Želeo sam da je gledam. Sela je na ugaonu a ja klekoh joj između nogu pa ponovo smo se žvalili. Jednu ruku sam joj stavio na pičkicu i ponovo je mazio preko najlonki i gaćica. Svršila je. Uzeh jednu njenu ruku i stavih je na moj kurac. Malo je oklevala, ali onda ga stade stiskati preko trenerke. Skoro sam svršio. Spustih se jezikom na sise i počeh naizmenično da ijh lickam i grickam. Bradavice su joj stojale kao dve strelice. Teško je disala. Lagano sam prešao na stomak i pupak. Lizao sam i gurao jezik u pupak. Zatim još malo niže. Tada me uhvati za glavu i podignu je
-Šta radiš?
-Opusti se…
-Ali meni niko nije….
-Opusti se molim te, ja ti radim……
Nastavih gde sam stao. Došao sam do gaćica i setih se Dijane i pušenja onom starkelji preko gaća. Navalih na najlonke i gaćice lizao sam ih, skupljao pljuvačku i kvasio ih a sa druge strane i ona je kvasila, zgrčila se i čulo se jedno otegnuto:
-Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh!!!!!!
Zatim je skupila noge stiskajući mi glavu i trljajući se sa picom o nju….
Kada se malo primirila, raširila noge, ja pocepah kod pice najlonke, pomerih gaćice ustranu dva tri puta liznuh klitoris i uvalih jezik u pičku koja je vlažila Digoh obe ruke ka sisama i počeh ih mesiti i tada se oglasi onako kako sam želeo da čujem:
-Markooo, Markooo, lepooo mii jeeee, lepooo mi jeeee, aaah ah ah ah mmmm ah to Markooo nastaviiimmmmm ah ah ah ah tooo to to to tooo…..
Uspeh nekako u pozi u kojoj sam se nalazio skinuti trenerku. Izvadio sam kitu i drkao je lagano. A onda opet stisak moje glave njenim nogama.
-Tooooooooooooooo…..mmmmmmmmm lepo mi jeeeeeeee aaaaaaaah ah ah ah ah lepooooo mi je…..
Kada je stisak popustio raširih joj noge uspravih se i nabih joj kitu do jaja…..
-Toooooo Markoooo Ljubavi tooooooo Ljubaviiiiii, ne prekidaj aaaaaaaaaaaa
Poludeo sam, nisam mogao više izdržati izvukoh ga i svu spermu joj prosuh po stomaku i malo je bilo na sisama……
Gledali smo se zadihani. Ona je predivno izgledala. Sperma se cedila niz bokove. Mahinalno sam rukom krenuo počeo kupiti i razmazivati joj po stomaku. Samo je posmatrala šta radim. Nije ni treptala. Kada sam pokupio spermu koja je curila nastavio sam da je razmazujem po stomaku. Ruke su mi bile skroz mokre. Imao sam želju da joj lice namažem, ali sam se odlučio na sise. Posle par minuta bila je kao uljem namazana. I dalje je posmatrala šta radim teško dišući. Trgla se kada joj je telefon zazvonio. Dodao sam joj torbicu. Nespretno ju je vadila drhtećim rukama. Bila mi je slatka u tom momentu…
-Halo, Evo me kod Marka. Čekam da me nazoveš…..
Ja sam je i dalje mesio po sisama, a ona me je gledala dok je pričala sa Nikolom. Lagano sam joj ponovo kitu ugurao u picu i dok je pričala kratkim brzim pokretima gurao sam joj samo glavić u picu i vadio. Prevrnula je očima stavila ruku preko usta da utiša ubrzano i sve nekontrolisanije disanje. A ja sam sve više ubrzavao….
-Daaa oćuuu. Dobroo.ajde zdravoo…..
prekinu vezu.
-Aaaaah šta radiiiiiiš Markoooo.ah ah ah ah ah ahhaaaaaaaaaa….
Kolena su meveć bolela. Digao sam joj noge na ramena ustadoh i nabih se do kraja, do jaja. I ne potraja ni to dugo svršio sam u nju, vičući i stenjajući oboje smo svršavali…..A onda smo se umirili. Nisam želeo da ode. Želeo sam da budem sa njom celu noć.
Posle nekoliko minuta, kada smo se malo povratili upitah je:
-Šta Nikola kaže?
-Ostaje sa društvom, da ga ne čekam, i ko zna kad će doći….
-Onda možeš još malo ostati. Sam sam i dosadno mi je.
Pogleda me i nasmeši se.
-Znaš nikada nisam ovako nešto doživela…
-Kako misliš to, pa zar sa Nikolom nikada nisi ovako….?
-Ne nikada, veruj mi da sam sa tobom prvi put doživela orgazam u odnosu…
-Zezaš me?
-Ne zaista, on bi to uradio na brzaka i kraj.
-I kako onda, šta ti, jer ter ikada pitao?
-Nikada, samo se istrese i to je to….
-Nemogu da verujem.
-Da onda ja ili u kupatilu se sama zadovoljim, ili ako zaspe pored njega.
-Neverovatno, pa da li ste ikada imali predigre ili tako nešto.
-Nismo, jednom je gledao film neki i nagovorio me da mu……kako da se izrazim….
-Ceco, sa mnom pričaj otvoreno i bez ustezanja. Ok?
-Dobro Marko, malo me je sramota, nikada nisam snikim o ovome pričala ovako otvoreno. Ali jednom me je nagovorio da ga stavim u usta…
-I?
-Odvratno….
U sekundi sam se razočarao, pa ona ne puši kitu. Kakva šteta. Pa o ostalim stvarima ne smem ni da razmišljam.
-Kako odvratno?
-Pa kita mu je toliko smrdela na mokraću da sam povratila.
Aha pomislih, to je to. Dobro je.
-Pa zar je nije oprao?
-Ma jok samo onako posle pišanja……
-Bože ne mogu da verujem…..
-Pa jesi li ikada uživala?
-Samo jednom, ali i to zahvaljujući samoj sebi. Nikola me već dvdesetak zadnjih godina uzima na samo jedan način. Od napred.
-A taj put?
-Na pčelinjaku. Vrcali smo med i ja sam se nagnula u auto da uzmem nešto, a bilo je leto, suncokret se vrcao. Koji mu je bio neznam. Verovatno je bio zadovoljan sa količinom meda. Ja sam bila u samo u nekoj laganoj haljini i gore u kupaćem. Zadigo mi haljinu svuko kupaći i znaš već…..
-A ti?
-Pa ja jednom rukom se pridržavala da ne padnem, a drugom sam se dirala…i tako…..
Gledao sam je. Bila je zaista fenomenalna, željna života, dobro je izgledala za godine svoje, mada dosta zapuštena, ali da se sve popraviti.
-Ceco ti mnogo dobro izgledaš.
-Ne zezaj me….
-Ne zaista, samo trbala bi da malo poradiš na sebi.
-Kako da poradim?
-Pa znaš oblačenje, malo vežbice i nikola će da gleda drugačije na sve veruj mi.
-Verovatno si u pravu, ali ja ne želim da se doterujem za Nikolu, nemam više volje za njega….
-Pa što ste zajedno, mora da postoji bar nešto?
-Postoji, postoji, ali to nije ljubav, ni novac, već dete naša Jelena.
-Razumem. Ali onda bi mogla da dobro izgledaš recimo za mene ha?
Pogleda me zacrvene se i spusti pogled.
-Šta kažeš na to?
-Kažem da je opasno.
-Pa šta?
Ćutala je. Razmišljala je. Pogleda me nasmeja se i reče:
-Mogla bih.
Zagrlih je poljubih i onako golišavi gledali smo tv…….
Osam sati je bilo Ceca je i dalje bila kod mene. Nije joj se išlo kući. Znala je da će Nikola verovatno tek sutra doći kući, tako da nije žurila….Večerali smo. I zaista sam se osećao kao da bi sa njom mogao provesti život, iako je bila mnogo starija od mene. Ja je doduše nikada nisam ni pitao za godine, ali s obzirom na Nikoline godine koje sam znao, i po njenom izgledu, nisam mogao omašiti….
Sedeli smo u dnevnoj. Ona mi je bila u naručju i ruke su mi bile na njenim sisama. Gledali smo tv. A onda mi sinu ideja, a sa njom i želja, i poče da mi se budi kita…..
-Ajde da ti nešto pokažem.
Poveo sam je u sobu mojih. Stao ispred ormana otvorio ga i rekao da izbira nešto i obuče. Keva je imala zaista mnogo robe. Ceca je stajala i gledala, divila se robi. Videlo se da nije bila baš bez ukusa, kad god bi neki komplet ili drugi komad robe uzela u ruke…., imala je stila…. Ali ja sam želeo nešto drugačije, provokatnije….Otvorio sam jednu ladicu u kojoj je bio kevin dolnji veš, i jednu sa čarapama.
-Uh pa ne mogu nositi njen veš, nije u redu…
-Nebrini obuci se, iznenadi me, Želim nešto provokativno, nešto što ti nisi, želim da se igramo malo……..Čekam te u dnevnoj, tu ti je i šminka i sve što ti treba. Gurnuo sam joj jezik u usta, uhvatila ga je usnama i sisala………
Nije prošlo dugo, kad se pojavi na vratima od sobe. Dah mi je stao. Srce je lupalo, htelo da eksplodira. Na vratima nije stajala ona Svetlana, pčelareva žena, zapuštena….Stajala je žena na koju bi svi želeli u naručju.
Visoke štikle su joj zatezale listove na nogama kao i guzove koju je pokrivala lepršava suknjica crne boje, koja joj je pokrivala butine. Imala je crne mrežaste čarape , koje su išle do preko kolena, tako da su otkrivalegolu nogu do suknjice.
Gore je imala košulju bele boje raskopčanu i bila je bez grudnjaka, tako da su joj sise malo visile, ali su me palile. Blaga šminka, je davala pozitivan efekat. Prišla mi je polako gotovo stidljivo. Nasmešila mi se i rekla:
-Kakva sam?
-Fenomenalna!!!!
-Osećam se malo, jeftino, kao neka …..
-Takvu te želim..
Zgrabio sam je i uvalio jezik u usta. Jednom rukom sam je mesio po guzovima i kada sam osetio da nema gaća puko sam načisto. Pomislih nema više romantike. A ona mi šapnu:
-Marko nauči me nečemu novom….
Samo sam klimnuo glavom i rekao da zažmuri i da se raskorači. Kleknuo sam joj među noge i počeo žestoko bez ikakve predigre lizati pičku i gurati prste u nju. Noge su joj klecale. Pridržavala se za moju glavu, da ne bi pala, ali je i dalje žmurila. Bila je mokra da su joj se sokovi cedili niz noge. A ja sam bio sav ulepljen. Onda je lagano povukoh dole i ona kleknu ispred mene, i ja joj kažem da me liže po licu i da skuplja svoje sokove. Uradi to bez pogovora. I dalje je žmurila. Kada me je svog izlizala ustadoh i skinuh sve sa sebe. Ona je i dalje žmurila iščekujući šta će biti dalje. Rekao sam joj da otvori usta, i kad ih je otvorila gurnuh joj prvo jedan prst pa drugi. U prvi tren se zbunila ali kada joj rekoh da ih liže i sisa bez reči poče. Četri prsta sam joj na kraju stavio u usta koja je balavila jezikom. Povremeno bih joj pljuvačku razmazivao po usnama, bradi da bih na kraju mackao po čitavoj faci. Svo vreme se tresla i stenjala. Čak se jednom rukom i dirala po pički. Prste je lizala i sisala, a ja sam je lagano sa njima tucao, pa bih povremeno mazao svoju kitu. I konačno na kraju izvadih prste namažem sa slinom kitu i lagano je pomazim prvo po usnama, na šta je krenula jezikom ka njemu. Nisam odmah želeo da shvati šta je,nisam želeo da odustane. Gurnuh joj ponovo dva prsta koja odmah usisa. Ja joj prstima raširih usta i lagano stavim kurac na ulaz usta. Odmah mu je jezikom poželela dobrodošlicu, liznu ga i ja ne sačekam već lagano umesto prstiju uguram glavić. Tada otvori oči pogleda me razgoračeno, ja je pomilovah po kosi i gurnuh još malo. Gledala me je a onda zatvori oči i još više otvori usta i poče da mu dolazi u susret. I tako je Ceca počela da uživa u pušenju kurca, toliko joj se svidelo da više nije mogla da zamisli odnos a da ga barem samo na tren ne stavi u usta. Nisam želeo odmah da joj ga guram do krajnika. Ima vremena. Pušenje je baš dugo trajalo. Čas ga je sisala, pa bi ga ljubila, mirisala pa opet sisala i sve tako u krug. Ja je lagano podigoh i povedoh je u spavaću mojih. Legoh na krevet i rekoh joj da legne na mene u 69(njoj sam to morao pokazati naravno). I imao sam osećaj da je još žešće navalila da ga sisa. Svaki put ga malo po malo više gura u usta. Ja se dočepah pičketine i stadoh je lizati. Mesio sam joj guzove malo po malo ih šireći i gledajući u šupak koji me je mamio i zvao da ga liznem pipnem. Dodirnuh ga lagano jezikom od koga se ona trgnu, ali čvrsto sam je držao. Ponovih opet mali otpor, Navalih ponovo na pičku gurajući jezik duboko u nju raširih joj guzove i nosom po šupku je pipah. Nije se trzala već je još žešće navalila na pušenje.
-Joooooj kako je sladak, kako mirišeeeee, mmmmmm poješću ga mmmmmm kako je tvrd leeeeep mmmmmmm voliiiim gaaaa mmmmmmm
Ja sam se raspametio želeo sam da joj svršim u usta. Izvadih jezik iz pičke i stadoh joj lizati šupak i guzove. Nije se bunila, već poče da meša guzom. Onda je digla glavu sišla sa mene i rekla mi:
-Ljubavi uči me!
-Dođi
Sede na mene i nabi se na njega do kraja
-Aaaaaaaaaaaah kako je dobroooooooo šata da raaaaaadimmmmmm
-mešaj i nabijaj se na njega toooooooo
Onda je počela i da meša i da se nabija a sve je to pratila sa neprestanim stenjanjem i pričom:
-Tooooo vooolim, vooooolim teeeeeee tooooo Markoooooo mmmmmm mmmmm ah ah aaaaah aaaaah aaaaah aaaah……
Isprobali smo još zguza, što joj se jako svidelo, pogotovo kada sam joj gurao prste u usta, zatim sa strane pa od napred pa opet je jahala, a svaki put bi mi pri promeni lizala i sisala kitu, zato sam odlučio da joj svršim u usta. Tucao sam je od pozadi vrištala je pošto sam je žestoko najjače što sam mogao nabijao i navlačio:
-Aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa aaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa aaaaa toooooooooo jooooš aaaaaah aaaah aaaaha aaaahaaaaaaa daj joooooš tooooooo……….
Onda osetih da mi dolazi izvukoh kitu povukoh je da klekne ispred mene i počeh joj ga nabijati malo žešće, uhvatih je za kosu i udri…Nije se bunila, videh da cima prstima po pički i da će uskoro da svrši. I za neverovati kada sam osetio da mi dolazi počela se tresti kao u transu i ja počeh da svršavam direkt u usta. Držao sam je za kosu i nisam popuštao stisak. Pokušala se oteti ali nisam dao sve sam joj istovario u usta. Kada sam ga izvadio kao bujica joj je potekla sperma iz usta…..Zagrcnula se malo i zakašljala. Sperma se razlete po tepihu.
Sva je bila ulepljena, brada vrat sise. Klečala je i gledala me. Nasmeši se. Bila mi je preslatka. Kleči raširenih nogu čarape su joj se srozale sise natopljene spermom i sva je bila flekava….Danas mi je žao što je nisam uslikao……
Ležali smo dugo u noć na bračnom krevetu mojih. Ona mi je ležala na nogama ispod same kite i svremena na vreme bi je lickala ljubila…Pričali smo :
-Ovo bi trebali Ceco ponoviti koji put još.
-Što se mene tiče, ja bih svaki dan.
-Iskreno i ja bih, ali jebiga…
-Videćemo, smislićemo nešto…
-Naravno
-Iskreno dopalo mi se ovo večeras, nikada nisam ovako nešto doživela.
-Drago mi je, ali ovo je samo početak
Ceca me pogleda nasmeja se i liznu mi kitu. Otišla je od mene pred samu zoru. Kada smo se kasnije čuli kaže da je Nikola došao malo posle nje. Bio je mortus pijan i zaspao je u dnevnoj sobi. Planirali smo ponovni susret.
Ja sam opet bio u nedoumici šta sa Danom. Mrsko mi je bilo da nastavljam, a i nešto mi se nije varalo Cecu.Želeo sam što više snage da imam za nju. Nekoliko puta sam pregledao snimke Dijane i njenih jebača, i iskren da budem od nje se može dosta toga naučiti. Ponekad se pitam šta je sa njom, nisam je video već nekoliko meseci. Naneo sam joj dobar udarac, nije htela ni da pogleda u mom pravcu. Ali o tome neki drugi put……..

Autor: DejanaV

Ispovesti 7
Ispovesti 9

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience