Sve je počelo, ono kao slučajno, bezveze. Imao sam devojku, srednjeg rasta malih sisica i neverovatne guze. Ona se družila sa mojom sestrom od ujaka, bile su nerazdvojne. Tako sam se i upoznao sa devojkom. Stalno smo bili kod moje sestre, pa bismo onda svi zajedno kretali u grad i provod. Sa sestrom sam imao odličan odnos i sve smo jedno drugom pričali. Mnogo mi je pomagala u odnosima sa devojkama. Ono u fazonu šta vole. Šta ne vole, šta ih pali a šta ne i sl. Naravno i ona se meni ispovedala, mada sam je ja mnogo manje savetovao. Znala je muške u dušu.
Često smo devojka i ja znali prespavati kod nje. Njeni su bili u švabiji a ona sa babom. Baba je bila u prizemlju i nikada se nije penjala gore da nas proverava. Sestra bi mi nekad ono u šali znala reći da sam bio dobar, s obzirom koliko mi je devojka stenjala. Mada da budem iskren i ja sam nju ponekad čuo iz njene sobe kada se tucala sa nekim tipom. Često ih je menjala.
Moja devojka je u pravom smislu reči bila prava droljica. Stalno joj je jebačina bila na pameti. Ponekad bi mi znalo zasmetati dok smo u društvu, njeni komentari. Ali kada se napali spasavaj se ko može.
Jedno veče po običaju devojka je došla do mene, pa ćemo onda do sestre pa onda u grad i najverovatnije ponovo kod nje. Tako je i bilo. Pre nego što ćemo krenuti devojka kleknu ispred mene, izvadi mi kitu i strpa je u usta i ote joj se uzdah. Brzo je to radila i stručno, gurala bi ga u usta do korena dva tri puta, pa bi lizala i grickala glavić pa ponovo gutanje. Znala je tačno kada ću svršiti. I naravno uvek u usta. I uvek bi sve progutala. A onda bi ga sisala dok ne bi pao, pa bi ustala i uvek bi mi rekla ono čarobno: Hvala.
Kada se vratila iz kupatila samo mi je rekla da želi večeras da je ubijem kurcem…
I sve je išlo kao što sam već napisao. Došli smo kod sestre posle izlaska. Devojka i ja u dnevnoj sobi na razvučenom kauču, Sestra u sobi sa novim frajerom. I onda je orgijanje počelo. Mislim da nas je to veče baba sigurno čula. Devojka je skinula gaćice i odmah me napala. Poza 69 je bila obavezna. I moj jezik u njenoj guzi. Njeno sve glasnije stenjanje i moje dahtanje. Zatim smo menjali poze. I trajalo je bogami celu noć. Strašno me je palilo Kada je imala neku suknjicu ili dužu majicu na sebi, neke čarapice ili najlonke. Onda sam kidao.
Sestra je bukvalno urlala. Pomislih : Bože šta joj taj radi… A onda je nastao tajac. Svi smo zaspali. Mi se nismo ni obukli. Bili smo goli. Budio sam se nekoliko puta, pa bih malo mazio devojku po pici ona se samo promeškolji i raširi noge. Ponovo sam zaspao sa rukom na pici. Onda me probudi nešto toplo na mojoj kiti, nisam hteo da otvaram oči nego sam se prepustio. Uh kad mi je uzela jaja sisati tada sam poludeo. Mislio sam da će mi kita eksplodirati zgrabih je za kosu i nabih joj kitu u usta i počeo da je jebem ko lud. Pomislih da ću da je udavim ali kada sam osetio da i sama nabija glavu na kitu još sam je žešće nabijao. Želeo sam da je pocepam, znao sam da ću probuditi sestru, ali baš me briga. Tada sam otvorio oči i ukočio se, kita mi je u sekundi pala. Pa to nije bila moja devojka, već sestra. Ostao sam zaleđen. Ona me je gledala i ponovo drkala kitu pokušavajući da je podigne. I uspela je. Opet je strpala u usta i još žešće nabijala glavu na nju. Pogledao sam u devojku, čvrsto je spavala. Čulo se blago hrkanje. Sestra diže glavu sa kite i reče:
-hoću da me jebeš, ajde idemo.
– Gde?, upitah zbunjeno
– U podrum, hajde, podiže se na noge i tada videh da na sebi ima samo crne najlonke…
– Ne, promucah, -ne možemo to da radimo, sestra si mi…
– Pa, šta ima veze. Ajde idemo. Dok je pričala ponovo mi je drkala kitu.
– Ne nemožemo, promucah ponovo, pa skrenuh pogled sa nje na devojku, koja je i dalje hrkala.
– Nećeš da ideš? Odmahnuo sam glavom
– Pa možemo i ovde. Opkorači me u sekundi nabi se na kitu i poče da meša. Znao sam da je gotovo i da nema povratka. Odgurnuh je sa sebe i tiho joj kažem:
– Hajdemo u podrum. Samo se nasmešila, uhvati me za kitu i krenusmo….
Podrum je bio namešten kao stan, tu su njeni bili kada su dolazili. Kleknu ispred mene i poče da ga puši. Jednom rukom se dirala po pici. Stenjao sam i noge su mi se tresle. Moja devojka jako ali jako dobro puši, ali u poređenju sa ovim čisti amaterizam, sestra ga je gutala sve dok se nebi zagrcnula. Iz usta niz kitu i njenu bradu se slivala pljuvačka. Imao sam osećaj da ću se onesvestiti. Morao sam sesti. Seo sam na kauč. A sestra je nastavljala sa pušenjem. Na sreću moju te noći sam svršio dva puta sa devojkom, pa je sada išlo malo sporije, ali bio sam lud od napaljenosti. Onda smo prešli u sobu sa francuskim ležajem. Legao sam na njega i rekao sestri da se namesti u 69. Nasmejala se ali je tražila da ja budem gore. Namestio sam se i počeo žestoko da je ližem. Naravno gurao sam jezik i u šupak. Jezik u šupak tri prsta u picu pa obrnuto. Ona mi je sisala kitu gutala je, lizala jaja glavić, i onda je zatražila da je tako tucam u usta. Pomislio sam da ću je udaviti. Udovoljio sam joj, nabijao sam joj ga do balčeka. Kad bi se zagrcnula izvadila bi kitu i lizala mi jaja i šupak. Čak me je i prstom bockala po njemu…
Kleknu ispred mene i naguzi se.
-Ajde brate, tucaj seku. Poludeo sam nabio sam joj ga do kraja. Ona se malo izvi i kita ispade. Pogledah je zbunjeno. Onda ga uze u ruku i nanišani na ulaz u guzu i rece:
– žestoko mi ga nabij sada. I onda je počeo urnebes. Derala se kao da je kolju. Stalno se nabijala i išla kiti sa guzom u susret.
Menjali smo razne poze ali je kita uvek bila u guzi. I to kakvoj guzi.
Kada sam svršavao, tražila je to uradim u svoju ruku. I na moje čuđenje svršio sam obilno. Malo je curkalo iz šake. Tada je tražila da joj lice namažem sa spermom. Ljudi moji kakav je to osećaj. Digla se i gledala me u lice dok sam joj razmazivao spermu po faci. Dok sam joj razmazivao jezikom je kupila spermu sa mog dlana kada bih joj prešao preko usta. Kita mi se ponovo digla i nabio sam joj je u usta. Pao sam na krevet i teško disao. Kada je došla iz kupatila legla je kraj mene i tiho rekla:
– od sada ćeš me jebati isključivo u guzu i svršavati u usta i po licu……..

Autor: DejanaV

Posebna prica
Ispovesti 2
LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience