U jesenje sparno poslijepodne, čekajući autobus, osvrćem se ne bih li srela neko poznato lice i uz čavrljanje skratila muke očekivanja prijevoza do stana. Sve stranci, meni nepoznati, ali za promatranje iznimno zanimljivi. Jedan momak, ranih tridesetih godina, netremice me gleda. Osjećam ga na potiljku i sve se nestrpljivije okrećem, ne bih li mu dala nekako do znanja da spusti pogled. Da me se okani. No, on je lijep, taman je izgledom onakav kakvoga poodavno tražim. Robustan, snažan i očito izdržljiv. Pogled spustim s njegove glave naniže. Primjetih, napet je u gaćama. To me je u neku ruku i oraspoložilo pa sam odustala od namjere da ga otpilim. Znala sam da frajeru treba seksa. Kako odavno i sama nisam radila te stvari, pomislih u sebi, pa što da ne.

Cijeli život tražim nešto visoko, snažno i mišićavo i sada kad mi se otvoreno nudi, zašto ne prihvatiti. Počela sam se i sama smiješiti i uzvraćati mu smiješkom, okrećući se u njegovome smjeru sve češće i češće, ali mu se i lagano primičući. U jednom trenutku, udarih leđima u nešto čvrsto kao kamen, gubeći ravnotežu. Instinktivno se okrenuh, a on me već objema rukama pridržava. Nasmijah se i od srca zahvalih. Tako je nekako počela i naša konverzacija. Fini baršunasti glas, ruke čvrste i široke… Davno nisam pala na nekog tipa, ali baš doslovce. Umjesto na bus, odosmo na kavu. Nakon treće, u potpunosti je vladao nadamnom.

Što bi tek bilo da sam pila nešto žešće? Krenuli smo u smjeru njegove gajbe. Stigavši, odmah me s vrata prigrlio, a ja sam se cijela podala. Otvorena sam. Napeta koliko mogu biti, a tek vlažna. Napete su i njegove traperice po kojima čeprka, otvarajući šlic. Tek što ga je taknuo, eksplozija. Njegov se krupan i nabrekli macan počeo izvijati. Ugledavši tu mrcinu, doslovce sam pala na koljena, a glava mi se zaustavila tik do njegova uda. Otvorila sam usta i on je bez riječi ušao u njih. Dudlala sam i pušila, mahnito vrdajući glavom, uvlačeći ga duboko pa ispuštajući.

Snažno me je rukama nabijao na koplje. Duboko sam ga gutala. Do kraja. Na donjoj usni osjećam njegova krupna jaja. Takooo, baš sam se napušila. Gotovo da je svršio, no ja sam ga htjela u svim rupicama i odustala sam od daljnjega pušenja, da ne izazovem rijeku sperme, da ne procuri iz njega. Oboje smo se instinktivno počeli skidati i krenuli ka sobi. A u njoj, što li sve nismo radili. Najprije je on ležao, a ja se nabijala na njegov buzdovan, skakala po njemu, mijesila ga.

Potom smo se valjali po krevetu da bi me potom čvrsto pograbio, povalio na leđa i u jednom potezu sjurio ga duboko u moju vruću, tijesnu i vlažnu rupicu. Dahtali smo glasno, vikali u ekstazi. Osjećala sam ga kako me zabija svojim kurcem u postelju. Vrhunac tek što nije uslijedio. Izgubila sam razum. On je klonuo trenutak za mnom. Osjećala sam kako se prazni, a potom i težinu njegova tijela zavaljenoga preko mene. Do ranih jutarnjih sati, koliko sam ostala kod njega, nisam uspjela izbrojati sve orgazme koje sam doživjela.

Emil, 21 godina, student
Damir, 24 godina, student