Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Ivica, 23 godine, tehničar

Dok sam sjedio sučelice Ireni osjećao sam miris njezina skupocjena parfema. Imala je lijepe njegovane ruke i crveno lakirane nokte, a oko zglobova kočoperile su se zlatne narukvice. U razgovoru doznah da je rastavljena, da nema djece. Bila je posebno vedra i razgovorljiva. Kosa joj je bila zadignuta u pundžu, a ona sama umotana u svilenu haljinu brončane boje. U jednome je trenutku razvezala pojas i odbacila haljetak. Iskočile su ogromne grudi urešene rumenim bradavicama, a tek ugledani crni trokutić plijenio je svu moju pažnju svojom tamom i gustoćom. Već sljedećeg trena legla je na krevet i spretno utrnula svjetiljku. Uputih se prema njoj osjećajući kako mi srce kuca, a toplina navire u glavu. Dohvatila me i raskopčala košulju, ljubeći me i mazeći nakon svakog otkopčanog gumba.

“Ovo nije blud…” rekla je tiho, gotovo cijedeći kroz zube.
Svukla mi je hlače i gaće tako da sam gol stajao pred njom. Ud mi je bio ukrućen, uperen ravno prema njoj, kvrgav i nabrekao kao nikad do sada. Stresla je svojim ramenima, uhvatila me za ud i blago protljala kožicu. Zaječao sam od uzbuđenja!
“Je li dobro?”

Nisam odgovorio već sam prislonio ruku uz njezinu dojku i obujmio je. Malčice sam je stisnuo, a ona je zaječala. Raširila je noge te sam joj još jasnije vidio raspuklinu među bedrima. Pružila je ruke prema meni i već sljedećeg trena ležao sam na njoj ushićen što svaki milimetar kože tijesno prijanja uz nju. Zagrlila me, a ud mi je prodro u vlažni meki prostor koji mi je pružio neopisiv užitak. Počeo sam ga zabijati što je ona oduševljeno prihvatila. Na svaki ubod odgovorila bi jecajem i snažnim zagrljajem. Osjećao sam kako moj klip prolazi kroz njezinu vlažnu spilju punu sokova. Ležao sam na njezinome krupnome tijelu, promatrajući mu i milujući svaku oblinu. Držala me za stražnjicu, ljubila vlažnim usnama što me je dovodilo do ludila. Sve se odvijalo tako užurbano, a opet tako sporo i uzbudljivo. Moj je klipan bio ukrućen do bola, ali čim bi uronio u nju, ta bi bol nestala. Prolazili su me sve intenzivniji trnci, a zatim kao da mi je struja protekla čitavim tijelom. Stresao sam se, u udu sam osjetio silan pritisak, a potom čitavu paletu neopisivih osjeta i ugodnih doživljaja. Opružio sam se na nju, a ona me ljubila posvuda.

– Hoćeš li i sutra doći? – upitala je.
– Ako želite…
Vrlo brzo uslijedio je njezin vreli poljubac kao znak da to žarko želi. Godinama potom, još se uvijek sjećam svojega seksualnoga kontakta s Irenom, i kako vrijeme prolazi sve jače osjećam potrebu da se to ponovi s nekom novom starijom damom.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile