Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dok sam sjedio sučelice Ireni osjećao sam miris njezina skupocjena parfema. Imala je lijepe njegovane ruke i crveno lakirane nokte, a oko zglobova kočoperile su se zlatne narukvice. U razgovoru doznah da je rastavljena, da nema djece. Bila je posebno vedra i razgovorljiva. Kosa joj je bila zadignuta u pundžu, a ona sama umotana u svilenu haljinu brončane boje. U jednome je trenutku razvezala pojas i odbacila haljetak. Iskočile su ogromne grudi urešene rumenim bradavicama, a tek ugledani crni trokutić plijenio je svu moju pažnju svojom tamom i gustoćom. Već sljedećeg trena legla je na krevet i spretno utrnula svjetiljku. Uputih se prema njoj osjećajući kako mi srce kuca, a toplina navire u glavu. Dohvatila me i raskopčala košulju, ljubeći me i mazeći nakon svakog otkopčanog gumba.

„Ovo nije blud…“ rekla je tiho, gotovo cijedeći kroz zube.
Svukla mi je hlače i gaće tako da sam gol stajao pred njom. Ud mi je bio ukrućen, uperen ravno prema njoj, kvrgav i nabrekao kao nikad do sada. Stresla je svojim ramenima, uhvatila me za ud i blago protljala kožicu. Zaječao sam od uzbuđenja!
„Je li dobro?“

Nisam odgovorio već sam prislonio ruku uz njezinu dojku i obujmio je. Malčice sam je stisnuo, a ona je zaječala. Raširila je noge te sam joj još jasnije vidio raspuklinu među bedrima. Pružila je ruke prema meni i već sljedećeg trena ležao sam na njoj ushićen što svaki milimetar kože tijesno prijanja uz nju. Zagrlila me, a ud mi je prodro u vlažni meki prostor koji mi je pružio neopisiv užitak. Počeo sam ga zabijati što je ona oduševljeno prihvatila. Na svaki ubod odgovorila bi jecajem i snažnim zagrljajem. Osjećao sam kako moj klip prolazi kroz njezinu vlažnu spilju punu sokova. Ležao sam na njezinome krupnome tijelu, promatrajući mu i milujući svaku oblinu. Držala me za stražnjicu, ljubila vlažnim usnama što me je dovodilo do ludila. Sve se odvijalo tako užurbano, a opet tako sporo i uzbudljivo. Moj je klipan bio ukrućen do bola, ali čim bi uronio u nju, ta bi bol nestala. Prolazili su me sve intenzivniji trnci, a zatim kao da mi je struja protekla čitavim tijelom. Stresao sam se, u udu sam osjetio silan pritisak, a potom čitavu paletu neopisivih osjeta i ugodnih doživljaja. Opružio sam se na nju, a ona me ljubila posvuda.

– Hoćeš li i sutra doći? – upitala je.
– Ako želite…
Vrlo brzo uslijedio je njezin vreli poljubac kao znak da to žarko želi. Godinama potom, još se uvijek sjećam svojega seksualnoga kontakta s Irenom, i kako vrijeme prolazi sve jače osjećam potrebu da se to ponovi s nekom novom starijom damom.

Helena, 27 godina, ekonomistica
Erika, 23 godine, studentica