Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Izazov

Dan je bio sparan i težak, pravi srpanjski. Oblaci su bili niski i poput jorgana pritiskali su rijetke prolaznike, koji su jedva milili trgom. Filip kao da nije osjećao ljetnu omaru. Elegantno prekriživši nogu preko noge, iz diskretnog ugla Gradske kavane vrebao je rijetke prolaznike.
Cigaretu je držao majstorski, između srednjeg prsta i kažiprsta, otpuhujući jedva vidljive krugove dima. Ovlaš prijeđe prstima kroz svoju gustu kosu koju je dan ranije obojio u plavo. Ruka mu za trenutak zadrhta. Naime, upravo je bio pomislio na Hrvoja. Na svog dragog i jedinog Hrvoja! Prije nekoliko dana su se posvađali. Onako, besmisleno i glupo, ni oko čega, kao dvije glupe kokoške! Filip se čak nije mogao ni sjetiti što je bio istinski povod njihovoj prepirci. Čitava je situacija zapravo bila smiješna jer se njih dvojica nisu poznavala od jučer. Već su dvije godine u homo krugovima slovili kao savršen par, i tim je više ta njihova svađa bila besmislenija.
Filip i Hrvoje upoznali su se u prigradskom klubu u kojemu su se već desetljećima sastajali gay dečki, gdje su se nesmetano mogli zabavljati jedni s drugima, pričati, zaplesati, pa nestati samo njima poznatim stazama. Filip nije bio gay u klasičnom smislu te riječi. On samo nije mogao razumjeti muškarce koji su veću važnost pridavali ženama nego vlastitom spolu. Po njegovome sudu ni jedna žena nije bila dovoljno izazovna ni seksi. A ako bi i izašao s nekom od njih to nije trebalo, niti moglo značiti da će ih odvući u krevet i pošteno ih pojebati. Ne, one su stvorene za razmjenu tračeva, kulinarskih recepata i modnih detalja. Za sve ostalo, s naglaskom na čvrstu, pravu vezu, muškarci su sami sebi dovoljni!
– Homoseksualizam kao nastranost, zapravo su izmislili psihijatri, – mudro je razmišljao Filip, – kako bi sebi napravili više posla, a time i više novca!
On nikada u životu nije bio bolestan. Ni mentalno, a ni fizički. Homo je postao jer je to naprosto želio. Na to ga nisu natjerale nikakve traume iz djetinjstva, ili, ne daj Bože, strahovi od žena. U pitanju je bila samo njegova neutaživa znatiželja. I sve je dakle bilo savršeno zdravo. Uostalom, dovoljno se prisjetiti stare Grčke.
Ta prva noć provedena s Hrvojem bila je nezaboravna. Najčarobnija u usporedbi s bilo kojom noći provedenom u napetom zagrljaju svojih mladih ljubavnika. I danas ga je sebi lako predočio, u narančastom puloveru i tijesnim, izblijedelim trapericama, s izbočenjima na pravim mjestima. Smjesta ga je bio primijetio onako zgodnog i visokog, ljepuškastog lica i nježnih, finih prstiju. Namah je osjetio uzbuđenje pri pomisli kako ti otmjeni, dugi prsti mile njegovim tijelom, jajima, čmarom….
Ubrzo su obojica pronašli zajednički jezik. Podjednako su ih zanimali umjetnost, kazalište, kuhanje, filmovi i glazba. I da, naravno, muškarci. Nekoliko sati poslije već su se našli u Filipovom krevetu gdje su jedan drugoga ševili gotovo cijelu noć. Toliko su bili napaljeni jedan na drugog, da im je bilo malo prstiju, jezika, ruku, sline, pravih i umjetnih kurčeva i svih onih slatkih opscenih radnji koje upražnjava pederski rod.
Čitav vikend guzili su se, sisali, jebavali i svršavali jedan u drugoga, što se nije pokazalo dovoljnim, pa su za kompromisno rješenje izabrali Hrvojevo preseljenje u Filipov stan. Od toga dana za obojicu je život postao daleko sadržajniji, a drugi muškarci naprosto su nestali s lica zemlje. Bili su dovoljno jedan drugome, svakodnevno uživajući u svojoj ljubavnoj sreći.
A sad ta glupa svađa, kojoj se još ne može sjetiti povoda. Filip tužno uzdahne, odsutno zaustavljajući pogled na par lijepih očiju koje su ga promatrale iz ugla preko puta njegovog. Kad je postao svjestan pogleda, mladić brzo svrne svoj pogled. Dijelom zbog zbunjenosti, a više stoga što je taj pogled pripadao ženi. Osjećajući na tjemenu peckanje djevojčinih očiju, on ponovo podigne pogled. Kratko je vrludao njime po ostalim stolovima da bi se zaustavio na njoj. Zurila je u njega vlažnim, izazovnim pogledom, kao da mu je željela reći da ne spada u one dosadne ženske daveže već je primjerak izuzetno ugodne i zgodne osobe.
Nasmiješila mu se kad je uspjela zarobiti njegov pogled, a zatim ustala od stola i bez imalo dvoumljenja krenula prema njemu.
– Voljela bih da mi pravite društvo. – Glas joj je bio dubok i izazovan, a pogled jednako dubok i ozbiljan. – Većina ovih ljudi oko nas djeluju tako prozaično. Ne čini li se i vama tako?
– Da! – Složi se Filip, i, ne znajući uzrok, upusti se u razgovor s mladom ženom.
Ime joj je bilo Sandra i upravo se okrijepila kavom prije subotnjeg odlaska na tržnicu. Živjela je sama kao podstanar, neudata, ali ipak izuzetno društvena osoba. Podjednako je cijenila muški i ženski rod i nije se sablaznila kad joj je Filip priznao da je peder.
– Život treba znati razumjeti, a ne ga samo osjećati. – Povlađivala mu je. – Ne smije se robovati navikama.
Pričao joj je o životu s Hrvojem i njihovoj besmislenoj svađi, dok ga je ona s pozornošću slušala.
– Vi ste zaista izuzetna osoba. – Morao joj je priznati. – I tako osjećajna!
Filip se nije sjećao kad je posljednji puta toliko uživao u razgovoru s nekom ženom. Zaista je bila posebna. Čak je pristao da zajedno obiđu tržnicu. Na rastanku, poslije još jedne ispijene kave, na svoje veliko čuđenje, Filip je pristao doći k njoj da zajedno pripreme subotnji ručak. “To je zbog Hrvoja, tješio se. Pokazat ću ja toj pederskoj kučki da se može uživati i sa ženama. Pa makar u razgovoru!”
Poslije obilnog ručka, dok su u svojim naslonjačima ispijali kavu, Sandra je navukla Filipa na njemu sasvim neobičan razgovor.
– Ti nemaš ništa protiv žena, zar ne Filipe?
– Ni slučajno! – odgovori joj spremno – Do određene granice.
– Koje? – pogled joj postane vlažan.
– Pa… nemam ništa protiv njih sve dok ne pokušaju da me izopače. Da me iščupaju iz mojih iskonskih korijena i svijeta kojem pripadam. S njima se sasvim dobro snalazim dok u meni ne počnu gledati muškarca.
– Ti si zgodan momak, Filipe! Mnoge bi te poželjele.
– I u tome je moja nesreća – odgovori joj iskreno. – Valjda stoga imam mali broj pravih prijateljica.
– Užasno!
– Upravo grozno! – mladić elegantno prekriži noge.
– Zaista vjeruješ da žene mogu biti samo prijateljice? – glas joj je bio sve dublji.
– Pa….ustvari ne vjerujem. Ali u mojem slučaju….
– Zar nikad nisi pomislio na to da se pojebeš s nekom ženom?
Filip se umalo zagrcne zbog čega mu kava odjednom poprimi gorak okus.
– Ne, nikada! – bio je kategoričan.
-Zašto?
– Pa zar ti nisam rekao…
– A vidiš, ja naprosto ne mogu povjerovati. Dok te gledam tako…tako… – Pri tom je pogledom klizila preko njegovog tijela, namjerno se zaustavljajući na međunožju. – Djeluješ tako muževno i poželjno.
Filip odloži šalicu i uspaničeno podigne ruke.
– Sandra, draga, zar vjeruješ da bi me mogla zavesti?
– Upravo to!
On se naglo ustane iz naslonjača.
– Vrijeme je da krenem. Hrvoje je jamačno već kod kuće dok ja…
– Nikada nisi pojebao žensku? – ona kao da ga nije čula. Stala je ispred njega, izazovno isturivši dojke prema njemu. On se snebivao, kolutajući očima.
– Kako možeš suditi o nečemu što nikada nisi iskušao? – vrhovi njezinih dojki draškali su njegovu košulju.
– Ti…ti… heteroseksualko! – Filip nije nalazio riječi. Ali nije se bio u stanju ni pomaknuti s mjesta. – Da je Hrvoje ovdje ne bi se usudila tako sa mnom razgovarati.
– Ne, u tom slučaju bih ga prisilila da nas gleda. Ukoliko se već ne bi želio pridružiti našim slatkim, zabranjenim igricama.
Njezin eterični miris počeo mu je golicati nosnice.
– Filipe, ti si muškarac od glave do pete! – podilazila mu je sugestivnim glasom.
– Samo jednom polovicom!
– Pa zar se ne osjećaš zakinutim? – i dalje se uvijala pred njim.
– Naprotiv! – sve je teže disao. – Prije bih rekao, naprednim!
– Za dvadeset i prvo stoljeće! – izazovno se smijala. – A ja bih rekla da se osjećaš kastriranim!
– Sandra, postaješ neugodna!
– Ispričavam se – odgovori mu maznim glasom i sasvim približivši svoje lice njegovom. Tada ga, potpuno neočekivano, poljubi u usta, zarivši mu jezik duboko u grlo.
On se umalo ugušio. No, nakon početne nelagode, i s rukama u zraku, koje su pripremale protest, počeo se osjećati sasvim ugodno.
– Moraš priznati da nije bilo loše. – sugerirala mu je Sandra, i dalje ga lagano ljubeći i ližući mu jezikom usnice.
– Ne uopće…. – uspio joj je odgovoriti sišući njezinu slinu.
– Morat ćeš to priznati i Hrvoju.
– Ali, ja volim Hrvoja! – otriježnjen, odmakne se od nje.
– Naravno da ga voliš. – pa ga opet poljubi. Ovoga puta tražila je njegov jezik, vlažila ga i gnječila sa svojim, sileći ga da prihvati tu opasnu, mokru igru. Njezin je jezik škakljivo kružio po njegovome, a potom ga uvukao u njezina usta puna sline i sitnih zubi koji su ga nježno grickali. Filip je bio bez daha dok ju je pokušavao odgurnuti.
– Oh, Bože! – tiho je zastenjao ne vjerujući samome sebi da se uzbudio.
– Priznaj, Filipe! – njeno šaptanje golicalo mu je nosnice. – Ti si normalniji nego što si vjerovao.
– Ne! Ta tvoja tvrdnja naprosto je smiješna!
– Tvoj je problem u tome što još nisi imao prigodu naići na pravu ženu. A ja, premda nemam neko bogato iskustvo, čim sam te ugledala, u tebi sam nanjušila rasnog muškarca kojeg sam već poslije pet minuta poželjela odvući u krevet.
– Ali, Hrvoje, on me….
– Do vraga Hrvoje. Posveti se meni, muškarčino!
Zaista, pomisli Filip, k vragu s njim! Pa glasno izusti:
– Zaboravimo Hrvoja!
– Bravo momče! – potvrdi Sandra, pa ponovo potraži njegov jezik.
Ljubili su se neko vrijeme, s rukama uz tijelo, on nesposoban da je dotakne, dok je ona čekala, da bi se konačno odmakla od njega. Premda peder, u očima joj pročita poziv. Uostalom, ti pozivi su u svačijim očima isti. Muškim ili ženskim, svejedno.
– Onda? – upita ga.
– Ne!
– Dragi moj, ti si spreman a da ni sam nisi svjestan!
– To je ludo, sve ovo je naprosto ludo!
– I nezaboravno! – dometne ona.
– Ali ja ne mogu…Ja neću moći…- nevoljko se otimao njezinom upornom pogledu.
Osjećao je da počinje gubiti razum. Više nije uspijevao povezivati konce. Naime nikada prije nije mu se svidjela neka žena. Toliko svidjela da je poželio s njom voditi ljubav. Ni govora. Za ljubav su bili poželjni, Hrvoje, pa onaj blesavi frizer, pa onaj mali crnokosi s pošte, onaj student iz Dalmacije, pa… Vrijeme je da zavarava samog sebe. Ta je Sandra u sebi imala nešto čime ga je uzbuđivala. Činila da njegov kokot bez prestanka uzbuđeno prede i natapa se slinom, znojeći vlastitu glavicu.
Ona ga uhvati za podlakticu. I dalje ne skidajući s njegovog lica svoj pohotni pogled, draškala mu je dlačice na zaglavku. Pa ga je polako, ali uporno, počela vući prema spavaćoj sobi.
– Hajde macane. – prela je, povlačeći ga za sobom. – Ništa ružnog neće ti se dogoditi. Samo ću ti pomoći otkriti neke nove, sasvim lijepe igrice.
Zašto ne, uzbuđeno je razmišljao Filip, ali i dalje sebe uvjeravajući kako on neće biti u stanju pojebati ženu. Nijednu ženu. Nikada! Pa makar se zvala Sandra. Jer on je vjeran Hrvoju i on voli samo Hrvoja! Jer on ne zna kako jebati i zadovoljiti ženu.
– Sandra, ja sam homoseksualac. Peder! Muška kučka! Žene su mi odvratne! – sve slabije je uvjeravao i nju i sebe.
– Ali ja ti nisam odvratna? – odgovori mu pa mu usnama okrzne usnu školjku.
– Ne, nisi! – Filip zadrhti od tog dodira. – Ali ja to neću moći…
– Naravno da ćeš moći – ohrabrivala ga je, dok je i dalje grickala njegovo uho, povremeno mu uvlačeći jezik u ušnu školjku na što je on kratko zastenjao. – Samo se ti prepusti meni.
Usnama i jezikom milovala mu je čas bradu, pa vrat, pa se opet vratila na uho. Sisala ga je, lizala, golicala, ljubila, slinila mu kožu svojom pljuvačkom, i Filip, opijen tom sasvim novom igrom, stane joj uzvraćati ugrize i poljupce. Uživajući u vlažnim poljupcima, morao je priznati sebi kako je i do sada slično radio sa svojim ljubavnicima, ali nikada nije bilo ovako. Nikada pod svojim jezikom nije osjećao tako mekanu i tako gipku kožu, mirisnu i podatnu.
Sandra se više nije mogla zadovoljiti poljupcima. Ne dajući Filipu vremena da se snađe, svojom sitnom šakom, onako preko traperica obuhvati mu jaja.
– Mogu li pogađati što je bila specijalnost tvojeg ljubavnika? – šaptala mu je u uho, milujući preko tkanine njegov sve nabreknutiji kurac.
– Trebao bih se oprati. – stenjao je Filip.
– Ne, zaboga! – blago je protestirala Sandra. – Želim osjetiti tvoj prirodni miris. Miris tvojih jaja. Tvoje muškosti!
Dopustio je da ga polegne na krevet i opkoračivši ga otkopča mu hlače. Zadižući mu košulju lagano je jezikom prelazila preko njegovih grudiju, a onda polako prema pupku. Uvlačila je jezik u tu sićušnu rupicu dok je prstima petljala oko gumba na hlačama. Filipov kurac, i protiv njegove volje, željno je izletio iz rasporka prema njenim usnama.
Skinuvši mu hlače, Sandra se kratko divila njegovoj golotinji.
– Prekrasan si Filipe. I posjeduješ pozamašnu alatku. Velika je šteta što svome kuronji nisi dopustio da pored muškaraca ne zadovoljava i žene!
Spustivši ponovo glavu, djevojka ga nježno gricne za jaja. Svojim sitnim zubićima čupkala mu je dlačice, a hitrim nestašnim jezikom oblizivala puteljak između čmara i jaja. Filip je ječao od užitka. Sve manje razmišljajući o Hrvoju i gotovo bez imalo grizodušja, priznavao je sebi da je ženski jezik mnogo umješniji od muškog. U ovih svojih nekoliko pederskih godina mnogo je naučio, ali ovo danas, ovo sada… Zastenjavši uhvati kurac jednom, dok je drugom rukom bejsomučno stezao Sandrinu glavu.
– Moram izdrkati! – prostenja.
– A ne, dragi moj! – promumlja djevojka iz njegovog raskrečenog međunožja. – To ćeš prepustiti meni!
Još se kratko igrala svojim prstićima i jezikom po njegovim dlakavim jajima i međici, da bi potom svojim krupnim usnama zarobila njegovog nemirnog kokota. Stala ga je obrađivati svojim spretnim jezikom, palacajući po njegovom glaviću i sišući sok kad ga je počeo ispuštati. Filip je ležao na leđima, savijenih nogu, zatvorenih očiju. Bio je izvan sebe od uživanja. Bože, što je dobra. Neusporedivo bolja od Hrvoja! I zašto do vraga, ovo nije do sada kušao sa ženama. Sa Sandrom!
Osjećajući kako mu se kurac sve više puni krvlju, prijeteći da brzo eksplodira, on joj pokuša dignuti glavu i izvući ga iz njenih usta.
– Nemoj. Svršit ću!
– To i želim! – začuje se odozdo.
– Pusti me da ti se izdrkam po licu!
– A ne, dragi moj! Vrijeme je da svršiš u ženska usta.
Kazavši to, Sandra se još strastvenije da na posao i uskoro se sva pretvori u jezik i prste. Filipova je stražnjica drhtala, kurac mu se propinjao u njenim usnama, a glavu je bjesomučno bacakao po jastuku. Uh, uh, ovo je bolje od bilo čega, od bilo kojeg muškog pušenja do sada, oh, ohh, nevjerojatno.
Svršio je u velikom stilu štrcajući obilje sperme u Sandrina usta, po njima, po njezinoj bradi i vratu. Svršavao je zatvorenih očiju, ne usuđujući se gledati u tu ženu koja mu je pružila toliki užitak.
– Dakle, – upita ga, brišući se nadlanicom po ustima, – Držiš li da Hrvoje i dalje ima monopol nad ovim stvarima?
– Pušiš bolje od bilo kojeg od mojih muškaraca. Ne znam kako ti zahvaliti.
– Istom mjerom. – odvrati mu jednostavno Sandra.
– Da ti pušim? – Filip je gledao s nerazumijevanjem.
– Ne, nego da me zadovoljiš!
Prije nego je Filip bilo što uspio odgovoriti ili komentirati, Sandra ga uze za ruku pa ga povede put kupaonice. Usput je sa sebe skidala odjeću, koje do tada nije skinula niti komadić. Puštajući da ga vodi, mladić je, snebivajući se, zurio u njene čvrste dojke, ravan trbuh, mali uredno njegovan i podšišan trokut, i oblu čvrstu stražnjicu. Ispitujući njeno tijelo, zaključio je da mu se najviše dopala njezina stražnjica. Nije ni čudo, to već spada u profesionalnu deformaciju, zaključi.
U kadi koju je Sandra napunila vodom, obogativši je mirisnim kupkama i solima, proveli su više od sata, međusobno istražujući jedno drugo. Naravno da je u otkrivanju novog Filip bio u prednosti, pošto je Sandra bila prva ženka koju je imao prilike dodirivati. Sandra mu je najprije ponudila svoje čvrste pune dojke, draškajući mu lice ružičastim i ukrućenim bradavicama, a on je kao začaran buljio u tem isturene brežuljke, znajući da bi trebao nekog vraga raditi s njima. Lagano ih dodirujući i prelazeći jagodicama prstiju preko njih, u njemu se probudi davno umrtvljeni nagon i on ih počne sisati.
Domalo, kao da je to oduvijek radio, gnječio ih je rukama ne vadeći bradavice iz usta, kružeći po njima jezikom, natapajući ih slinom i naslađujući se njihovom slatkom krutošću. U mlakoj vodi, dok mu je Sandra milovala unutrašnjost bedara, osjetio je kako mu kurac opet počinje ugodno presti. Kao da je osjetila njegovo nanovo probuđeno uzbuđenje, ponovo ga je poklopila dlanovima izazivajući svojim pokretima slatko trenje.
– Vrijeme je da napustimo kadu. – prošapće mazeći ga jezikom po uhu. – Voda se počinje hladiti.
Filip je posluša bez riječi. Ništa nije govorio ni dok ga je brisala velikim ručnikom, nego je i dalje začarano buljio u njezine magične dojke. Kad ga je polegla na ležaj, pokušao se tako namjestiti da se njezina glava nađe među njegovim nogama. Opet je bio osjetio bezumnu potrebu da mu ga puši.
– Ne, – reče ona – ovoga puta radit ćemo to na moj način!
– Ali ja ne mogu! – u Filipu se ponovo probudi strah. – Ja nikada nisam…
– Do danas! Hajde, dođi svojoj Sandrici… – mazno je šaptala milujući ga po nabreklim jajima.
– Zaista bih želio… Želio bih… – priznanje kao da mu je dalo snagu.
Pripio se uz nju, naslanjajući svoj poluuzdignut kurac na njezin isturen brežuljak. Taj dodir u njemu izazove nelagodu. Do sada bi uvijek naime svojim nabreklim kurcem gnječio isto tako nabrekli kurac svojih ljubavnika, a sada je naišao na glatku, mekanu izbočinu, jedva pokrivenu uskom trakom kovrčavih dlačica.
Sandra je postala svjesna njegove rezerviranosti i kratko se odmakne od njega.
– A da mi ti proučavaš pičku dok te budem obrađivala usnama?
Filipove oči zablistaše, dok mu je kokot veselo podigao glavu.
– Opet ćeš me pušiti?
– Bit će mi zadovoljstvo.
Okrenuše se na bok, ona s usnama uz glavić njegovog nemirnog penisa, a on suočen s njenom rascvalom brazdom. Zagledavši se u ružičasto, golo meso, glatko i vlažno, s tajanstvenom tamnom rupom koja se razotkrivala pred njegovim očima, nije ni bio svjestan da mu ga je Sandra počela marljivo obrađivati svojim vještim usnama i jezikom. Drhteći pred novim, prstima joj je razmaknuo usmine. Rupica pred njegovim očima stane se otvarati u kratkim trzajima. U njemu se probude neke davne slike, kad je kao dječak listao pornografske revije i kada u sličnim rupama nije pronalazio ništa posebno zanimljivo. Više su ga fascinirali kruti, veliki penisi, puni slatkoga soka. Uvijek puni života i spremni na akciju. Pičke su za njega predstavljale samo trenutno utočište. Bijeg u labirint iz kojega možda neće pronaći izlaz.
Ali, sada, dok se Sandrina vagina rascvjetavala pred njegovim očima, poprimajući purpurnu boju, polako je postajao svjestan njezine ljepote. Njegovi znatiželjni prsti milovali su nabrekli klitoris, pa se spustili u sredinu brazde, da bi konačno bojažljivo zašli u sam vulkan. Dočeka ga vlaga, glatkoća stijenki i ugodna toplina. Domalo, uvlačio je i izvlačio svoja dva prsta iz Sandrine škuljice u istom ritmu kako mu je ona pušila kurac. Oboje su sladostrasno stenjali i on je s radošću slutio kako će još jednom ejakulirati u djevojčina usta. No, iskusna Sandra čije se ždrijelo punilo njegovim slankastim sokom kojega je sisala iz njegovog glavića, podsjeti ga:
– Zaboravljaš da ćemo ovoga puta to uraditi na moj način!
Poljubivši mu kurac posljednji put, i polizavši mu vrat sve do jaja, namjesti se u klečeći položaj.
– Želim da me pojebeš!
Filip je u neprilici buljio u njezinu napetu i okruglu stražnjicu koju je njihala pred njegovim
očima. Čmar joj je bio malen i ružičast. Naprosto ga je mamio. U jednome ludom trenutku, on promisli da Sandra hoće da je jebe u guzicu, ali kad je nesmotreno pustio pogled nešto niže, znao je da je u krivu. Naime, ponovo se suočio s njezinom sasvim pocrvenjelom pičkom koja je nestrpljivo pulsirala čekajući porciju.
Dvoumeći se, Filip klekne iza nje. Gnječio joj je i stiskao oble guzove da bi potom jezikom prešao po ružišastom čmaru. Ližući ga, nesvjesno jezikom prijeđe preko međice na što Sandra tiho zastenje. Ne, više se nije imalo smisla odlagati. Uspravivši se, raširi joj guzove i kurcom se nasloni na nemirni otvor. Nestrpljiva, Sandra mu ga naslijepo potraži rukom i sjuri ga u svoju rupicu.
Dakle, to je to! Glatke stijenke pripile su se uz njegovu osjetljivu kožicu i započele svoju uzbudljivu igru. Najprije polako i nježno, Sandra je lijeno kružila kukovima nabadajući se na njegov ukrućen penis, koji je vrlo dobro znao što treba raditi. Zapravo, sve je bilo isto. Vaginalni mišići jednako su ga stezali, izazivajući u njemu sve jače uzbuđenje i on je domalo preuzeo inicijativu, strovaljujući se u djevojčinu picu sve jače i brže.
U sve snažnijem zanosu, visoko uzdignute glave, njišteći od uzbuđenja, zabijao se u novootkrivenu jamicu, svjestan da je pobjedio sebe. Da je pobijedio svih! I znao je da će moći sve! Da je pred njim svijet na koljenima. Da ponovo ima moć!
Bjesomučno je stezao Sandrinu stražnjicu, dok se ona u ritmu, stenjući, nabijala put njega stežući mu kurac gotovo do slatke boli. Eksplodirali su zajedno, vrišteći od užitka.
Nešto poslije, dok su polako dolazili k sebi, oslobođen svojih bezrazložnih strahova, Filip se igrao vlažnim dlačicama iznad djevojčine još uvijek vruće pičkice.
– Imaš prekrasnu mačkicu! – govorio je najiskrenije.
– A koliko si ih do sada vidio. Da ne kažem, pojebao? – izazivala ga je.
– Tvoja će uvijek biti najljepša. Jesam li stvarno bio dobar?
– Jedan od najboljih koje sam do sada imala. – pohvali ga.
I dalje je milujući po vlažnoj škuljici, sretno joj se smiješio. I znao je da je od danas spreman na sve. Bit će u stanju jebavati se s muškarcima i sa ženama podjednako. Okušati igru u sendviču, u parovima, pustiti da ga partner puši dok on bude lizao partnericu, da jebe i da bude jeban istodobno. Zamišljajući te i slične scene, osjeti da mu se penis ponovo ukrućuje. Spusti pogled prema njemu. Onako vlažan i prljav od sperme, ali i od djevojčinih sokova, veselo je stao podizati glavu, spreman na nove pothvate.
– Zar ti još nije dosta? – i Sandra je naime bila opazila promjenu
– Uvijek sam bio uporan učenik, nezasitan u učenju novog.
Sandra mu se nasmiješi. Toliko toga ga je mogla naučiti. Čak i uz malu pomoć svojih prijatelja i prijateljica, ako to bude želio. A slutila je da hoće. Bila je iskusna i odavna je naučila kako zadovoljiti sebe, i sve one koji su to željeli ili zasluživali. A Filip je bio jedan od njih. Otkako ga je toga jutra bila ugledala, naslutila je u njemu latentnu sklonost homoseksualnosti. I dakako da joj je kao takav postao pravim izazovom. Kojemu nije mogla ni htjela odoljeti…
– Orgazam za tvoje misli! – prene je Filip.
– Originalno rečeno! – nasmije se Sandra. – Razmišljam što bih te sve mogla naučiti. S kime upoznati…
Filip besramno, zapravo bezobrazno smjelo, zaroni srednjakom u njezinu jamicu. Priljubivši se uz njega, djevojka mu stane grickati uho. Već je shvatila da je tu posebno osjetljiv.
– Jesi li ikada lizao pičku? Sisao je, slinio, ispijao njezine sokove?
Mladić, zatvorivši oči i s rukama i dalje u njezinom međunožju, stane tiho stenjati.
Odjednom, Sandra se odmakne od njega. Čak mu više nije dopuštala ni da se igra s njenom ponovo raspoloženom mačkicom. Naime, trebala ga je provesti kroz posljednje iskušenje.
– Što je? Što se dogodilo? – u pogledu mu je čitala laganu dozu panike.
– Pa…- Još je kratko uspjevala ostati ozbiljna, – razmišljam kako ćeš ovo uspjeti objasniti Hrvoju…
Filip se olakšano svali na leđa.
– Ma, tko jebe Hrvoja!
– Ti jamačno ne! – ustvrdi obradovano djevojka.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile