Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Imala sam 31 godinu i već dosta dugo u svingu. On skoro, pa, duplo manje godina. Družila sam se sa njegovom mamom, a sobzirom da je bila trgovački putnik kozmetičkih preparata često sam od nje i uzimala ponešto. Primećivala sam da me on gleda, pomalo stidljivo, ali sam bila svesna da verovatno posle mog odlaska od njih on završi u VC-u gde ručnim radom zadovoljava sebe maštajući ko zna kakve stvarčice. Često mi je i on donosio stvarčice koje naručim. Kada se vidimo uvek popričam malo sa njim. Lep dečkić crnokos, iskreno ništa mi ne bi falilo i da se desi nešto.
Jednog dana se i desilo.
Bila sam kući kada me je pozvala njegova mama da mi je nešto stiglo. Rekla je da će poslati po njemu kada on bude krenuo nešto do grada. Odlučila sam da opet malo provociram pa sam se istuširala na brzinu i obukla kimono kućnu haljinicu koja je bila nešto iznad kolena. Ispod nisam imala ništa. Pošto je bila svilena lepo je prijanjala uz telo.
Desetak minuta pošto sam se sredila i obukla pozvonio je. Pogledala sam se u ogledalo, lepo, lepo, i otišla da otvorim.
„Ćao, poslala je po tebi. Hajde uđi da vidim da li je to to.“
Naravno nisam mogla a da ne primetim kako je zinuo. Uvela sam ga u dnevnu sobu seo je, a ja pitala da li će nešto popiti. Naravno nije hteo ništa, a ja sela preko puta njega u fotelju i prekrstila noge, naravno haljinica skliznula, a butina sevnula. Nisam ni pokušala vratiti haljinicu na mesto. Sinulo mi je što da mu kao slučajno ne pokažem.
„Idem ipak da ti donesem ako ništa drugo bar hladnu kolu“ prilikom ustajanja malo sam raširila noge i znala da je moja pica uočena. Ustala sam i otišla da donesem sokić. Kada sam se vratila videla sam da sedi sa prekrštenim nogama.
„Digao mu se sigurno“ pomislila sam u sebi i sela nazad na fotelju.
„E, hajde, molim te, ustani i dodaj mi sa police, eno tamo, daljinski za klimu“, na brzinu sam smislila razlog samo da ga nateram da ustane i da vidim da li je zaista dignut. Imao je trenerku dole i nadala sam se da cu lako videti. I videlo se iako se malo premisljao da ustane. Doneo je daljinski za klimu i ponovo seo na isto mesto.
„Uzbuđen je, pa……. zašto da ne“ pomislila sam.
„Slušaj, znam da me posmatraš, znam šta bi ti želeo“, rekla sam i sedeći skroz raširila noge.
Moja pica je sevnula, a on…. pa zinuo, reč nije rekao.
„Ako želiš da imamo seks OK, ako ne želiš isto OK nećemo“, rekla sam.
„Da želim“ nekako je promucao, „Ali ja nisam nikada teta „M““ pomalo sramežljivo je rekao.
Ustala sam i krenula ka njemu, kaiš na kućnoj haljinici sam odvezala sela pored njega i poljubila ga. Prihvatio je poljubac, rukom sam mu mazila kurac preko trenerke. Nisam smela mnogo jer ako je uzbuđen mnogo, a verovatno jeste, svršiće a iz gaća ga izvaditi neće.
„Skini se“ rekla sam mu. Uradio je to i seo opet pored mene. Savila sam se i počela lagano da oblizujem njegov kurac.
„AH teta „M“ kako je lepo“, nasmejala sam se malo. Zanimljivo mi bilo ja mu pušim a on me zove teta. Doduše 14 godina je bio mladji. Uspravila sam se „Hajde pipni mi picu da vidiš koliko je vlažna“.
Pomalo nezgrapno počeo me je maziti i kao da je jedva dočekao da gurne prst u moju picu.
„Stavi slobodno još jedan prst, mmmmm, takooooooooo. Kruži u meniiiii, tako zlatoooo, polako ih izvadi pa ih opet vrati.“ Pratila sam kukovima pokrete njegove ruke, uvijala se prijalo mi je. Njegov glavić je čini mi se bio modre boje. „Priđi ustima da se poljubimo“ rekla sam mu i on je prišao. Ljubila sam ga dok je on prstima nastavljao svoj rad.
„Stavio sam i treći prst teta „M““.
„Da li bi ti zlato da staviš nešto drugo u meni?“ Izvadio je prste a ja sam sela u njegovo krilo.
„Da ga stavimo zlato“ uzela sam ga u ruku i stavila na otvor moje pice. Sela sam. Bio je u meni. Počela sam da se nabadam, ali… posle 3-4 puta mog nabadanja osetila sam da mu dolazi. Čvrsto me je stegao za kukove, osetila sam da mu kurac trza u meni kao lud, „AAAAAAAH“ stenjao je. Smirio se u meni ali osećala sam još čvrstinu. Promešala još nekoliko kruga i već je počeo da ispada. Ustala sam iz mene je počela da se cedi sperma. Sela sam pored njega.
„Teta „M“ nisam pazio nećeš valjda ostati trudna“ rekao je. Nasmejala sam se bio mi baš sladak.
„Kao prvo jebao si me nemoj me više zvati tetom, a kao drugo ne brini neću biti trudna“
„Ovo mi je bilo prvi put“, rekao je. Ja sam mu odgovorila „OK hoćeš da ponovimo još neki put?“
„DA, samo da pazimo da cika „N“ ne sazna“. Nasmejala sam se u sebi. Obukao se i otišao, naravno kada se moj mužić „N“ vratio kući ispričala sam mu šta je bilo.
Nije me više zvao tetom, a u seksu je bio sve bolji i bolji.

Autor: zgodna_maca

Sa zetom
Zbogom nevinosti