Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Izložba

Napolju je bilo 30 C te sam sa olakšanjem uletio u galeriju gdje je bilo puno prijatnije i hladnije. Nekoliko ljudi koji su šetali okolo se očigledno dosađivalo, ali su barem pobjegli od paklene vrućine. šetao sam od jedne do druge slike, dosadna, moderna umjetnost koja rijetko koga može uzbuditi. Tada sam osjetio da je neko stao kraj mene, žena očito, jer mi je neki fini, skupi miris punio nosnice. Odmakao sam se u stranu da bih je bolje osmotrio i tu je bila ona, pedesetih godina, punačka, u dugoj suknji koja je jedva skrivala njeno poveliko dupe, i košulji ispod koje su se jasno nazirale sise u za broj manjem grudnjaku. Tamna put, divna koža za njene godine, prijatno lice sa punačkim usnama, sve u svemu, jako privlačna, iako barem 15 godina starija od mene. Nešto me je privuklo kod nje, nasmiješio sam joj se, i ona je uzvratila osmijeh otkrivajući divne, bijele zube.

Uskoro smo se upustili neku raspravu o umjetnosti, u kojoj sam nastojao ispasti pametan, i nakon nekog vremena je predložila da je nastavimo uz kavu negdje drugdje. U okolini je bilo dosta mjesta gdje se moglo sjesti, te smo ubrzo bili jedno do drugoga u kafiću uz kavu i konjak. Nije prošlo dugo i ja sam doznao da je razvedena već desetak godina, da ima sina koji studira, da je usamljena, nezadovoljna poslom sekretarice i da čezne za društvom nekoga s kime može slobodno, opušteno razgovarati. Poslije drugog konjaka i opisa zadnjih 30 godina svog života, osjetio sam kako je opuštenija, kako se lagano naslanja na mene. Mene je to ohrabrilo i lagano sam spustio ruku na njenu nogu, osjećajući njeno toplo tijelo i kurac koji mi se lagano dizao napinjajući se u hlačama. Njena ruka se onda lagano spustila na tu izbočinu, trljajući je lagano, pomalo plašljivo, i uskoro sam je imao u naručju. Nisam odolio i počeo sam sa laganim poljupcem, osjećao njene vrele, mekane usne, a moj jezik je lagano ulazio unutra.

Prošaputala je da stanuje blizu i da joj sin nije tu, i da želi da odemo tamo jer je tako vrela i mora me osjetiti u pički. Nije mi trebalo dvaput nagovoriti, i uskoro sam se našao u predsoblju njenog stana gdje mi je trgala majicu. Ljubili smo se divlje, njena košulja je već bila na podu a ja sam mazio njene sise pokušavajući se riješiti grudnjaka. Uspio sam obje sise izvaditi napolje i uživao u pogledu na velike, debele bradavice koje sam lagano štipkao i izvlačio. Tada je sagnila glavu i počela da naizmjenično grize i sisa moje bradavice tjerajući me u ludilo sa time. Kurac mi već je bio tvrd kao kamen i oslobodio sam se hlača i bokserica pritiskujući ga na njen stomak. Odvukla me je do spavače sobe i sama skinula suknju i gaćice te legla na krevet bestidno šireći noge. Bila bi nepravda da ne opišem malo tu predivnu pičku koju je imala, uredno ošišani trokutić dlaka, poveliki klit i nabubrjele usne između kojih je već kapao njen sok. Priroda je učinila svoje i već sam bio između njenih nogu osjećajući kako mi se glavić pokušava probiti unutra. Bila je tako uska, skoro kao 15 godišnja curica, očito je bilo da odavno nije imalo dobru, žestoku jebačinu. Kurac mi je lagano nestajao u pički, i osjetio sam kako ga predivno stišće, melje svojim mišićima. Uhvatio sam ritam i počeo ga nabijati sve jače i žešće. Njena uska pica je učinila svoje i već sam počeo osjećati da mi jaja vape da se isprazne i napune je toplom spermom. Svršavala je i ona divlje, tresući se čitavim tijelom što je i za mene bio znak da joj ga nabijem do kraja i počnem pumpati sjeme u dubine njene pičke. Dok smo oboje hvatali dah, gledao sam njeno tijelo, oblo, veliko dupe, široke bokove koji su ipak bili jako sexy. Htio sam malo bolje osmotriti tu predivnu pičku i našao sam se među njenim nogama gledajući kako se moje sjeme i njeni sokovi lagano cijede. Imala je veliki klit, skoro kao minijaturni kurac i polako sam spustio svoje usne na njega, lickajući i sisajući ga. To je naravno izmamilo njene uzdahe i počela se lagano tresti dok sam joj sa dva prsta lagano ulazio i izlazio u pičku. Htio sam je natjerati da mi svrši u ustima i napuni ih svojim sokovima. Ubrzao sam sisanje i uskoro sam osjetio kako se grči u orgazmu dok su sokovi brizgali iz njene pičke pravo u moja gladna usta. Uživao sam u njenom ukusu, slatko-oporom soku.

Kurac mi je već bio ponovo tvrd i spreman za još malo akcije što njoj nije promaklo. Prišla je, i počela ga drkati, ali ne nježno kao sto bi uradila većina žena, već prilično grubo stišćući korijen i jaja drugom rukom. Nije potrajalo dugo i već sam spermom zalivao njene teške sise i stomak.

Bilo je vruće i krevet je bio natopljen našim znojem i izmiješanim sokovima, te je predložila da se istuširamo. Pogledom sam pratio kako ide do kupatila njišući bokovima. Ustao sam i gledao kao sjeda na šolju, širi noge i bez imalo stida počinje da piša dok joj se mokraća miješala sa sokovima iz pičke. To me je uzbudilo i osjetio sam ponovo navalu krvi u kurac. Prišao sam i ona ga je stavila u usta sisajući glavić i jezikom prelazeći preko donje strane koja je tako osjetljiva. Rekao sam joj da ustane i da želim da je jebem tu i odmah. Okrenula mi je leđa, naslonila na kadu i izbacila guzicu prema meni pozivajući me da joj ga nabijem što sam i učinio. Jebao sam je grubo i počeo da pljeskam po velikim guzovima, nazivajući je kurvom, droljom, starom kujom koja me je namamila u svoj stan jer je gladna tvrdog kurca. To ju je očito palilo jer sam uskoro osjetio da se trese i svršava dok sam se ponovo praznio u njenu pičku.

Potpuno iscrpljen sam se istuširao, obukao, poljubio na rastanku i obećao da ću je nazvati uskoro……………

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile