Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Izvini, greška…

Leto je vreme koje ne volim zato što mrzim znoj i prilepljenu odeću na sebi, a opet ga volim zbog iste te vrućine koja tera i nežniji deo planete da se rashladi, prvo oskudnom odećom, a na posletku i vodom. I ovo leto je kao i sva ostala leta. Po koja manifestacija koju i tako neću posetiti, i halucinacije uzrokovane sparinom. Tada se dešavaju čudne stvari. Recimo, čovek krene za novine, i odjednom nema pojma šta ga je snašlo. Baš kao mene.

Prikupljam sitan novac da bih ga uklopio u cenu magazina koji redovno kupujem. I nekako skrpim koliko treba. I krenem. Do trafike ima oko pola milje pa gledam da uhvatim svaki pedalj hladovine. Motam po glavi šta bih mogao danas da doprinesem sebi, ali mi ništa ne pada na pamet. U izgubljenom bunilu, neko me hvata za rame sa leđa i povlačeći ka sebi izusti – ”Hej!”.

Predamnom stoji zadihana devojka, iznenađena, ne znam čime, zbunjena. Ukopao sam se i osmotrio; nešto niža od mene, svetlo-smeđa duga kosa, puštena, u pramenovima se rastura po golom ramenu. Krupne bistro-plave oči gledaju pravo u mene, proždiru me. Usne kao san, vrat dug i sedefast… Vreme je stalo. Spustim pogled na dole i iznenađen pomislih “Potpuno gola, tu, na sred ulice…”.

Pružam ruke i prihvatam njene božanstvene grudi u šake, počinjem da masiram okamenjene bradavice boje zrele višnje. Kap znoja curi između dojki. Poližem ga. Mmmm… Kako je ovo dobro. Ona me hvata za glavu i povlači naniže. Prihvatam zapovest, kleknem na beton i ližem joj pupak, lepu, božanstvenu rupicu na sred stomaka. Počinje da se uvija, tiho stenje i da mi okreće guzu. Mmmm… Predivna je. Miriše na med i ima ukus mleka. Mala, okrugla guza, kao da je vajana… i slatka je. Jezikom prodirem između guzica, ona se povija napred, uklanjajući prepreku mom jeziku na putu da dotakne anus. Ližem ga, sisam ga, grickam joj poluloptice guze. Ona dahće. Rukama širi guzu. Širi nožice, vidim joj pičkicu obraslu svilenkastim brucama. Podvijam glavu i jezikom zahvatim usmine od samog početka, duboko, pa sve do kraja. Mmmm… Izuzetno. Ona je tako sjajno ovlažila. Mirišem pičkicu, ona blista, curi iz nje, gutam, kako je ukusno… i fino…

Sada je ližem dublje, više se savija i istura ka mojim ustima njen klitoris, koji je do maločas bio skriven u dolini usmina, a sada tako ponosno stoji predamnom. Sisam ga. Onda zavučem jezik u pičkicu. Strese se i zaječa glasno. Nastavljam sa ovom igrom koja godi oboma; pijem sokove, masiram guzice, mirišem pičkicu. Ona ječi.

Osećam da će mi kurac pući, pa ustajem i mahinalno krenem da otkopčam šlic, ali ruke dodiruju golo telo. Pogledam dole – “Pa ja sam go!”. Uzmem ga u ruke i mokrog sjurim u njeno preplavljeno međunožje. Uživamo. Stavim ga do balčaka… osetim kraj… mokra sluzokoža materice. Zanjišem se par puta napred-nazad, tek da izađe i uđe par milimetara. Sad stenjemo istovremeno.

Još nekoliko uboda i gotovo je. Kraj. Sperma ispunjava svaku poru njene unutrašnjosti. Urla ona, urlam ja. Natiče se na kurac, guzom lupa o moje telo, sperma se sjedinila sa nektarom. Steže pičkicu i kurac mi cedi. Iscedi poslednju jebenu kap sperme i skine se sa kurca. Okrene se, čučne, proguta ga, mokrog i lepljivog. Ravno u usta. Do kraja. Glavić masira rese u grlu. Guta ga. Sisa ga. Doji ga, izvlači krv iz mene. Sad počinje da puši i da mi nadrkava kurac, dira svoju pičkicu i uživa. Uživam i ja. Vadi kurac iz usta i liže glavić, ljubi ga, liže žilu do korena, nadrkava ga. Oseti puls koji najavljuje ejakulaciju, strpa ga u usta, posisa na kratko i sperma ponovo poteče. Ne prestaje da doji. Guta svaku jebenu kap, svaki atom energije. Kurac me prijatno boli, sav otekao od krvi i dojenja. Zatvaram oči da produžim i više uživam u trenutku. Poljubi ga u rupicu na vrhu i ustane.

– Izvini, greška…

Otvorim oči i vidim devojku koja, sasvim normalno odevena, odlazi od mene, okrećući mi leđa. Ima guzu baš kao i maločas, no sada prekrivenu kratkom nebo-plavom haljinicom pripijenom uz telo. Vrcka. Njiše se. Odlazi. Izustim samo:

– Ma ništa…

Okrenem se i nastavim dalje. Krenem, pa stanem. Osvrnem se i pogledam za njom. Ona odlazi. Obučena je. Fatamorgana?

Autor: Aleksandar Urosevic

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile